Duften av bakst...

Heisan..

Jeg starter med å takke alle dere herlige damer som la igjen en hilsen til mitt forrige innlegg. Dere er jo bare så utrolig gode. Jeg blir så glad inni meg når jeg ser så mange fine mennesker som finnes rundt i Norges land, så mange gode personligheter. "Bygdefolk" kan bare være "bygdefolk" for i det store og det hele finnes det flest godhjertede og snille personer rundt omkring!
Så til en liten orientering....
Jeg har blitt "anbefalt" og være forsiktig med hva jeg skriver på bloggen min....
Men vet dere hva, det er noe av det dummeste jeg har hørt!
DE som mener dette bør kansje heller LA VÆRE og "besøke" bloggen min så har dere faktisk en bekymring mindre !!!!!!!!!
Og en ting til...jeg må faktisk takke alle dere som er innom bare for nysgjerrigheten over livet mitt! Dere er med på og forhøye besøks statistikken min og den nærmer seg 100.000 besøkende, så takk til dere og en MEGA stor takk til alle dere som er innom for at dere liker det jeg gjør og viser her på bloggen, det er dere som virkelig betyr noe for meg. Deres gode ord og blogge vennskap ville jeg aldri vært foruten! Jeg digger dere.


Nok om det !

Her kommer litt fra vår helg....


Det har vært utrolig surt og kaldt her på Sørlandet og mye av tiden har vi tilbragt innen dørs.
Min kjære og meg var bare en kort liten tur innom en auksjon som var i byen og da kjøpte jeg et par
gamle tre krakker. De har jeg en plan om å pusse litt på for så og male.
Krakker er alltid kjekt og ha !

Lørdag ettermiddag ble det laget brownie muffins og hjemmelaget pizza.

Sønnen min hadde sko ha overnattings besøk men vi rakk akkurat 
og bli ferdige med muffinsene til vennen hans kom :)


Søndag falt valget på baking, skillingsboller :) 
De ble veldig gode.
Det har for min del vært en god helg hvor jeg føler at jeg har fått 
utrettet mye. 


Gutta boys i hus gikk til sine andre "halvdeler" i går så da ble min kjære og
meg alene. 
Det utnyttet vi med å tenne mange lys på det nye badet og 
søkte "tilflukt" der...
Der koser vi oss masse og det er det rommet som tiltrekker oss
mest i vårt hjem.

I dag stod jeg opp til denne på kjøkkenet :Og det taler jo for seg ......( turtelduer..? JA men vi er lykkelige turtelduer..)

Jeg ELSKER mannen min og sammen er vi ETT.

"Belive it or not......"

"Ønsker dere som titter innom 
en toppers Mandag`s ettermiddag og en fin uke:)"

Oppskriften på skillingsboller får du her,
kan jo hende at du ble fristet til å bake...

(trykk på bildet så blir det større....)


Kommentarer

 1. Flott innlegg Mona.. Jeg støtter deg fullt u :))
  Skal si du baker i vei ! Fikk jammen meg lyst på skillingboller som er noe av det beste jeg vet :) Vel og merke, mannens skillingboller.. Nam, nam ;)
  Høres ut som dere koste dere igår ja, både i og utenfor badet hihi ;)

  Ønsker deg en knallfin uke :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Åå de skillingsbollene så fantastisk gode ut,nam nam:) Helgen din hørtes veldig koselig ut ja! Og ja, den beskjeden på tavla sa vel sitt;)
  Jeg "kjenner" deg etterhvert så godt at jeg visste at du ville bli misunnelig på sengesettet mitt! Tenkte faktisk på deg da jeg kjøpte det;)

  Ha en flott ny uke!
  Stoor klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Hmmm...jasså du har fått munnkurv?! Nå har jeg tydeligvis gått glipp av noe, for dette er det dummeste jeg har lest på flere uker! Du skriver jo om trivsel, kos og kjærlighet, som om det skulle være skummelt, men du vet...har man det ikke bra selv kan det være hard kost å fordøye.

  Vel, vel...ta et par boller til du, tenn stearinlysene, og blås i dumme kommentarer! :)
  Mandagsklem fra meg

  SvarSlett
 4. hei.
  men å herlig innlegg,
  åå for en bakst, jeg kjenner duften helt hit,
  så herlig å lese din kjærlighetserklæring til mannen, vakkert, kos dere masse

  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Kjære Mona!! Ett herlig innlegg fra deg og det høres ut som du har hatt en flott og koselig helg:-)) herlig med slike helger inni mellom. Det har en tendens til å bli litt travelt;-) Viktig å ja tid til hverandre.
  Nå fikk jeg lyst på kanelruller, de så bare helt vanvittig gode ut!!!
  Ønsker deg en flott uke, med eller uten sol. Her er det regn regn og atter regn.

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Mmmm deilig bakst.
  Kos dere masse,digger deg Mona.
  Stor klem.

  SvarSlett
 7. Kjære Mona. Godt å høre at du ikke lar deg målbinde !!! Jeg er din mor så så jeg er vel partisk , men jeg kjenner deg Mona og vet hvilket herlig menneske du er. Du vil alltid det beste for alle andre og glemmer ofte deg selv. Stå på ! Ikke la onde smålige mennesker dukke deg. Vi kjenner sannheten, noe visse andre ikke gjør.Skjønner ikke at det kan bo så mye ondskap i mennesker. Stå på og begynn å ta igjen. Det er så mange løgner ute og går. Kjempeglad i deg og din kjære. Skillingsbollene var kjempegode :-) Stooor klem fra din mamma

  SvarSlett
 8. Mmmums...dette så deilig ut=)!!! Høres ut som en herlig helg dere har hatt!! Og for en søt kjærlighetserklæring fra din kjære=)!! Hev deg over dumskapen som noen bare må spy fra seg!! Jeg synes bloggen din er helt super, så kjør på;)!

  Ha en herrrrlig uke!
  Klemmer!

  SvarSlett
 9. Herlig! Du byr på deg selv:)
  Klem Anki

  SvarSlett
 10. For en herlig kjærlighetserklæring å stå opp til. :):)
  Skillingsboller er bare så godt,
  nå ble jeg fristet. :)
  Leit å lese innlegget under her,
  håper det går greit med dere og at de som holder på heller kan konsentrere seg om å feie for egen dør!
  Klem,klem

  SvarSlett
 11. Hei berta mi. ;o)

  Ja det er vel egentlig bare å dr....te i hva folk mener å synes, det har vaffal jeg sluttet med for lenge siden. hihi Du skriver jo, å legger ut akkurat hva du vil her vøttø. ;o)
  Baksten så supergod ut.

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Godklem fra Simone <3

  SvarSlett
 12. Hei skjønne Mona min venn ღ
  Så godt å høre det du skriver!
  Bygdesladder hever vi oss over,
  hihi... og hvem er det som kan
  si at man må passe på hva man
  skriver??!!! - nei, vettu hva!
  Skriv hva du vil, Mona ღ liker
  bloggen din, tekst og innleggene
  her hos deg masse ღ Elsker også
  deilig fristende gjærbakst godt
  sammen med interiør, hihi...
  Jeg støtte deg fult ut, og tusen
  takk for fristende skillingsboller
  og herlige inspirerende bilder :)
  Skal ta kvelden snart, sitter bare
  her å hangler, så jeg ønsker deg
  en flott kveld videre og uke ღ
  Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 13. Herregud hva er det som feiler folk???
  Er de såå misunnelige at de må slenge dritt!
  Blir sinna kjenner jeg..
  søsteren til sambo drev å lurte på hva jeg drev med på bloggen, siden jeg dret ut samboeren så mye der?? Og det mente alle andre også i følge henne. Jeg skjønte ingenting og ikke sambo heller.... noen skal tydeligvis alltid skape bråk:P

  Hev deg over det vakre:) Du sprer så mye glede og inspirasjon med bloggen din:)

  Klem på deg

  SvarSlett
 14. Nei ærlig talt skriv om akkurat det du vil du.
  Blir man misunnelig på at andre har det så bra , ja så får en vel heller gjøre noe med det.....
  Blogg i vei, bare koselig å lese!!

  Skillingsbollene dine så fantastiske ut:))
  Klem

  SvarSlett
 15. Skillingsboller....NAM! Det så utrolig deilig ut! Mmmmm.....

  Koselig melding å få fra mannen ;-) Kjempesøtt!

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 16. Så folk fortsätter att bekymra sig över vad du skriver, itne klokt, om dom istället kunde låta bli att besöka bloggen din då..bra att du säger ifrån :) här bakas det oxå mycket men just nu är det alla möjliga äpplekakor för vi har så mycket frukt i trädgården, önskar dig en fin dag, KRAM

  SvarSlett
 17. Hei Mona=)!

  Tusen takk for koselig hilsen hos meg=)! Men jeg tror du har vært innom meg før;), men da het bloggen Hund, hus og hage og hadde et annet utseende;)!

  Ha en flotters dag=)!
  Klemmer fra Pia!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg