Duften av bakst...

Heisan..

Jeg starter med å takke alle dere herlige damer som la igjen en hilsen til mitt forrige innlegg. Dere er jo bare så utrolig gode. Jeg blir så glad inni meg når jeg ser så mange fine mennesker som finnes rundt i Norges land, så mange gode personligheter. "Bygdefolk" kan bare være "bygdefolk" for i det store og det hele finnes det flest godhjertede og snille personer rundt omkring!
Så til en liten orientering....
Jeg har blitt "anbefalt" og være forsiktig med hva jeg skriver på bloggen min....
Men vet dere hva, det er noe av det dummeste jeg har hørt!
DE som mener dette bør kansje heller LA VÆRE og "besøke" bloggen min så har dere faktisk en bekymring mindre !!!!!!!!!
Og en ting til...jeg må faktisk takke alle dere som er innom bare for nysgjerrigheten over livet mitt! Dere er med på og forhøye besøks statistikken min og den nærmer seg 100.000 besøkende, så takk til dere og en MEGA stor takk til alle dere som er innom for at dere liker det jeg gjør og viser her på bloggen, det er dere som virkelig betyr noe for meg. Deres gode ord og blogge vennskap ville jeg aldri vært foruten! Jeg digger dere.


Nok om det !

Her kommer litt fra vår helg....


Det har vært utrolig surt og kaldt her på Sørlandet og mye av tiden har vi tilbragt innen dørs.
Min kjære og meg var bare en kort liten tur innom en auksjon som var i byen og da kjøpte jeg et par
gamle tre krakker. De har jeg en plan om å pusse litt på for så og male.
Krakker er alltid kjekt og ha !

Lørdag ettermiddag ble det laget brownie muffins og hjemmelaget pizza.

Sønnen min hadde sko ha overnattings besøk men vi rakk akkurat 
og bli ferdige med muffinsene til vennen hans kom :)


Søndag falt valget på baking, skillingsboller :) 
De ble veldig gode.
Det har for min del vært en god helg hvor jeg føler at jeg har fått 
utrettet mye. 


Gutta boys i hus gikk til sine andre "halvdeler" i går så da ble min kjære og
meg alene. 
Det utnyttet vi med å tenne mange lys på det nye badet og 
søkte "tilflukt" der...
Der koser vi oss masse og det er det rommet som tiltrekker oss
mest i vårt hjem.

I dag stod jeg opp til denne på kjøkkenet :Og det taler jo for seg ......( turtelduer..? JA men vi er lykkelige turtelduer..)

Jeg ELSKER mannen min og sammen er vi ETT.

"Belive it or not......"

"Ønsker dere som titter innom 
en toppers Mandag`s ettermiddag og en fin uke:)"

Oppskriften på skillingsboller får du her,
kan jo hende at du ble fristet til å bake...

(trykk på bildet så blir det større....)


Populære innlegg