Små tanker..

Hei !
Det er Fredag dere, den beste dagen i uka :)  Håper DERE har det bra.
Her i gården er det intet stort nytt på interiør fronten, eller jo vi har våre prosjekter på gang selvfølgelig !
Min kjære er i full gang med å lage nytt soverom til oss. Jeg har ikke vist noe fra dette prosjektet og jeg er litt i "tenkeboksen" om jeg i det hele tatt skal legge ut noe fra det på bloggen....
En ting kan jeg ihvertfall si og det er at dere som har fulgt meg lenge vet jo at vi lager ikke noe uten å gjøre vår "egen" lille "vri" på det så rommet blir nok helt etter vår smak !

(Lavendel bukett plukket fra egen hage, måtte ta de inn til tørk
før de døde....)


Soverommet er ikke et stressende prosjekt, det skal ta`s litt etter litt så ikke  min
kjære sliter seg ut.
Vi har egentlig hatt nok "slitasje" med alle løgnene som har blitt fortalt om oss
og har vel kommet til at det er på tide og bruke litt energi på og "svare" tilbake!


Sannheten er den som GJELDER !!!!!
 En ting er sikkert og det er at det lønner seg ikke å "tie" for å skjerme andre, det går jo bare utover en selv til slutt uansett. Spesielt i en liten by. Det er jo bare trist at det skal være på et slikt nivå.

" Når man graver litt dypere i ting så finner man kjernen
til problemene og det er kjernen som må slå sprekker....."

*****

Nå er det helg og jeg akter å kose meg så godt jeg bare kan sammen min herlige
mann som jeg digger Big Time :))))
Sønnen min skal overnatte hos en kompis i kveld og i morgen når han kommer hjem 
skal vi lage nye brownie muffins.
Vi har blitt helt hekta på de...utrolig gode:)
Dette skal forbli en interiør blogg bare for å ha det på det rene.
Men....av og til må man "lufte" noen andre tanker også...
Kanskje en egen blogg med slike tanker hadde vært en idè....
Hmmm.....*tenker litt på den ideèn*..

GOD HELG DERE, "MIN KJÆRE" HILSER SÅ MYE !!!!!

Nyt den og ta vare på hverandre....


Kommentarer

 1. God kveld i stua! Jeg håper dere koser dere kjempemye! Er så leit at dere opplever mye leit! Håper virkelig dere klarer å ordne opp i det! Ikke la noen ødelegge livet deres!
  Jeg håper du legger ut bilder av soverommet når den tid kommer, for dere er så flinke og kreative:)
  Nå skal jeg kose meg med et nytt blad!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Må bare takke for alt det fantastiske du deler med oss :)
  Men er veldig synd at det er ting rundt dere ikke er som det skal, i ei liten bygd er det alltid noen som skal lage kvalme. Ønsker dere masse lykke til videre og gleder meg til å se bilder av det nye soverommet dere hvis du vil legge ut bilder :)

  Ha en strålende helg

  NYT den :))

  Stor klemmer

  SvarSlett
 3. Hei Mona!
  Nydelige bilder som alltid. Finner så masse inspirasjon av å se på de vakkre bildene på bloggen din:)
  Tenker masse på deg, er ikke noe lett med en litt trøblete hverdag. Man blir sliten og ikke bare fysisk sliten. Håper det ordner seg for deg og dine kjære!
  Ønsker deg og dine en fantastisk helg!
  STOR klem fra Gitte

  SvarSlett
 4. Stå på for bekjempelsen av "bygdetrollet", du står han av, superbra!!! Lykke til med soveromsprosjektet, gleder meg til å se!! uffinsimorgenklem, Marianne:-)

  SvarSlett
 5. Åh - så stilig vindu! Det er så tøft med hønsenetting!

  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei på deg berta. ;o)

  Høres ikke bra ut detta her nei, hva har blitt sagt??? Kan jo prate med meg på chatten om du vil. ;o) Synes du skal vise soverommet jeg, men det bestemmer du jo selv. ;o) Jeg har ikke vist mitt enda, for jeg er ikke helt fornøyd enda. Men etter mine prosjekter der inne er ferdig, ja da skal dere få se. ;o hihi

  God helg til dere begge 2.

  Stor klem fra Simone ;o)))

  SvarSlett
 7. Hei :)

  Eg veit ikkje noko om kva som er blitt sagt..
  Men, håpar at dokke har det bra ♥

  Eg har valgt å omtrent ikkje skrive noko om meg og mine i bloggen..Berre interiør.
  For Jantelova er for sterk i ei lita bygd!
  Mange klarer ikkje skille ut, og tenker at alt er så perfekt osv....Sjalusi er også noko som somme sliter med.
  Har opplevd baksnakking pga blogg, folk som alltid har hilst på meg, ikkje lenger gjer det..(Og nokren av desse veit eg både les og har fritt uttalt seg om kor eg trur at alt er så vakkert hos meg:(
  Synest dette er både trist og har teke blogglysta vekk fleire gongar..
  Men, så er interiørgleda så stor at eg kan ikkje gi meg!
  Pluss blogglandia er ein gøy stad å vere i :)

  Du har ein fantastisk flott og vakker heim!
  Likar så godt desse prosjekta dokka, Unikt!

  Håpar dokke får ei god helg ♥

  Kos dokke med muffinsane! :)

  Klem frå Astrid ♥

  SvarSlett
 8. Og i det eg skriv til deg, held husbonden på og støvsuge saman og plukke opp glassbrot i frå mitt gamle vindu som står i stova ved sofaen..
  Lisje bror brukte det til garasje ;p....
  Hmmmmmm...Så koselig atte ;(

  Så det blir hønsenetting i rammene ja;)

  Kjempe fine bilder du viser ♥

  SvarSlett
 9. Så koselig vinduet ditt er.

  Selv om du i hovedsak skal ha en interiørblogg, synes jeg godt det kan dukke opp andre ting også. Du trenger ingen egen blogg til ting fra dagliglivet.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 10. Så trist at ting har vært ugreie for dere. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg håper det ordner seg for dere. Tenker på dere!

  Flotte bilder du viser. Kjempekoselig vindu! Deilig og fint med lavendel. Kan tenke meg den lukter godt.

  Ha en riktig fin lørdag!

  SvarSlett
 11. Så koselig blogg du har.
  Nydelig vindu med hønsenetting.
  Synd at dere blir utsatt for baksnakking og løgn. Det er bestandig noen som er sjalu og skal ødelegge for andre.
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. Hei snuppis ! ♥

  Desverre er det slik at det er mange uærlige mennesker der ute som ikke har noe annet å gjøre enn å slenge med leppa. Men man må prøve å heve seg over det, men jeg VET at det ikke er lett. :( Tror mye kommer av misunnelse jeg, for dere har et utrolig vakkert hjem og en nydelig familie. ♥ Jeg er såååå glad for at jeg traff deg her inne, du er et nydelig menneske Mona, og et hjerte av gull. ♥ Og bloggen din er meget inspirerende. :) Og hvis du vil dele noen tanker kan du gjerne sende meg en mail.

  Lavendel er så fint, og det gamle vinduet var lekkert. ♥

  Ta vare på deg selv vennen ! ♥

  Stor go'klem fra Anette

  SvarSlett
 14. Hei Mona min venn ღ
  Må skrive noen ord her før jeg tar kvelden, skulle ha gjort det på fredagen – men ligger i feber og er skikkelig pjusk… Syns det er så vondt å høre at dere sliter med baksnakking og løgner, det kan ikke bare være lett… Håper du fortsetter å blogge og klare å heve deg over – selv om det ikke er lett… Kommer selv fra en liten plass og ved hvor jævlig det kan være. Hvis du vil, så kan du skrive til meg på innboksen på facebook ღ jeg er her for deg hvis du trenger og ”blåse” ut :) Jeg vet at du har det veldig fint sammen med din mann og familie og at du har mange bloggvenner som støtter deg… Gjør ting på din måte søte du ღ du er til stor inspirasjon for mange – og de andre som slenger med leppa har ikke så mye annet å finne på en å finne på noe å snakke om – la dem bare prate, til slutt går de lei skal du se ;) Tenker i alle fall mye på deg ღ
  Jeg syns du skal blogge om hva du vil her på bloggen din, det er jo din blogg og den er fantastisk vakker og inspirerende ღ Jeg blogger om hverdagslivet, interiør og mat – men alt av diskusjoner og ta opp forskjellige tema holder jeg meg unna her, da det er for meg er en blogg jeg skal kose meg på – og ikke bli irritert og hisse meg opp for både det ene og det andre :) Det får som regel utblåsning hjemme og blant venner, hihi… Blogg om det du har lyst til, Mona skjønne ღ gleder meg alltid til nye innlegg fra deg – og gleden over å ha funnet en god venn er ღ Håper du har hatt en fin helg som var, og så ønsker jeg deg en fin, fin uke som kommer, stor klem fra din venn, Mettemor ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg