Godt Valg..

Hei...

Så er denne valg dagen over oss og det handler ikke om annet på Tv i hele dag/morgen. Jeg er ikke så opptatt at jeg skal sluke alt som er på tv men min plikt og avlegge min stemme det skal jeg!
Tenker og gjøre det i ettermiddag. Formen er "sådær".. så jeg velger å hvile mens ungene er på skolen.

Helgen har vært rolig men fin på hytta. Det ble ikke noe fiske tur denne gangen, det var så jækla dårlig vær! Regn i store mengder. Natt til Søndag kom det 40mm på hytta, det er ganske så mye!
Fy søren det ble fort høst ute. Høst fargene er allerede godt i gang....og vi som hadde håpet på en sommer følelse til langt uti September...*sukk* Den gang ei !

Nei...det er bare å gjøre det beste ut av det og kose seg innen dørs. Fram med tekoppen, pleddet, levende lys og fyr i ovnen..... Dere MENNER som besøker meg tenker vel at dette høres litt sånn "klisje" aktig ut...MEN !!! Det er nå faktisk slik at vi damer setter pris på litt god Romantikk og koselig atmos fære. Mange av oss gjør iallefall det...deriblant meg!


I dag deler jeg et par bilder fra spisestuen med dere:)
Min nydelige gamle mugge fra min farmor/farfar har fått plass 
på spisebordet.


Den gamle symaskinen er også fra en av mine beste foreldre.
Det er så godt og ha noen minner fra beste foreldre som ikke lengre 
er i blant oss :)Minner er GODE å ha, både på den ene og andre måten :)


Minner er VERDIFULLE !!!

Ha en kjempefin dag!

GODT VALG 2011 !
Kommentarer

 1. Nydelig mugge. Du har jo et kjempefint hjem også.

  Bente

  SvarSlett
 2. Hei på deg :) ja minner i interiøret er herlig! Og en fin måte å huske på :) så flott mugg! Love it :) ha en nydelig dag :) klemmer fra solveig

  SvarSlett
 3. Hei Mona!
  Ja, det er visst bare å innse at det er høst...men vi "damer" koser oss alikevel vi med
  å lage litt romantikk i heimen:))
  Nydelig mugge! og kjempeflotte bilder fra spisestua.
  Nå går turen min nedover mot stemmelokalet - pliktene kaller:))
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Det er koselig med slike minner, og jeg har en god del av tingene som er fra "forna dar" fremme.

  Det er viktig å bruke stemmeretten. Tenk så heldige vi er, som kan gå til valg uten frykt for vold eller utidig kontroll. Når jeg ser ut i verden synes jeg det er småtterier vi klager over her hjemme. Egentlig svømmer vi rundt midt i grøtfatet.

  Godt valg.

  Klem

  SvarSlett
 5. Heldig er vi som kan glede oss over de små ting i hverdagen:) Innekos er deilig når det pøser ned ute! Du har bare et utrolig vakkert hjem! Jeg får ikke sagt det nok;) Herlige bilder fra spisestuen din, og den gamle muggen var utrolig skjønn! Ekastra kjekt når det er kjære minner!
  Så utrolig fint du har gjort det rundt skjenken din! Liker så godt at du har hylle over speilet med mange vakre ting på.Blir en veldig fin innramming på veggen!
  Ha en koselig kveld,søte du!

  Klemmer fra Hanne:)

  SvarSlett
 6. så koselig du har det. her trives jeg ;-))
  mye vakkert å se på er det også.
  ha en fin ettermiddag,
  klem TOVE

  SvarSlett
 7. Hei hei...
  For en utrolig flott blogg du har og jeg skal være enig med deg at minner er gode å ha. Nyderlig er hjemmet ditt også og jeg legger meg til som følger og gleder meg til å se mer av din flotte blogg.
  Ha en fin høstkveld.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 8. Heia. ;o)

  Ja den mugga var jo bare så søt da. Moro med slike personlige skatter. ;o) Fint du har gjort det ellers også berta.

  Ha en god natt.

  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett
 9. Hei på deg kjære Mona :)

  Tusen takk for alle gode ord du legger igjen inne hs meg. Jeg setter utrolig stor pris på dem, skal du vite <3

  Nå har jeg hatt meg en runde på bloggen din og lest og sett bilder og må bare få sagt at du har det såå lekkert !!!! Nydelige bilder du viser.
  Det badet ditt skulle jeg gjot mye for å få.. Så LEKKERT !! Kjempestilig med den muren bak bakekaret, og den dusjen da !!! Kjent meg igjen at man må stå på sitt for å få det som man vil hehe :))Du er ikke alene om å være sta, haha :)

  Stor varm klem fra Kari

  SvarSlett
 10. Hejsa
  At vælge, er også et fravalg.
  Vi havde valg igår i Danmark. Vi fik en ny regering. Spændende om de kan klare det.
  Efterår/høsten er over os. Det mærkes tydeligt nu.

  Hav en dejlig helg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg