Litt om helgen..

Hei !
Hatt en fin helg??????
Det har sannelig jeg, den har faktisk vært utrolig lat men samtidig veldig deilig!
Fredag ettermiddag bar det opp på hytta og som jeg skrev så var den god og varm, pappa hadde holdt fyren i "gæng" i ovnen !
Jeg stor koste meg i sofaen med årets beste Boligpluss, etter min mening så er den utgaven av Bolig pluss hvor de har kåret Norges vakreste hjem den aller beste! Da inneholder bladet "det lille ekstra"....!
Gratulerer så mye til Svenngården med Norges Vakreste Hjem =)
Kjempestilig hus med et hav av skjønne detaljer og noe av det som imponerte med mye var at "det unge paret" var så godt etablerte og virkelig målbevisste for ikke å snakke om det kule kjøkkenet...*LIKER*
Åhhh...ja jeg koste meg virkelig med bladet denne gangen!


Etter mye lesning var det tid for en film og deretter i seng =)


Lørdag var det overskyet og litt yr regn.
Det gjorde forsåvidt ikke noe ettersom jeg flatet ut på sofaen under teppet 
med ømme muskler og ledd til langt utpå dagen. Det ble litt lesing kan en trykt si og jeg ble ganske så inspirert og gjorde meg opp mange tanker om hva som kan gjøres i huset vårt. Småting vel og merke!
De store prosjektene har vi hatt så det holder for en stund når soverommet blir ferdig!
Når jeg skal få disse tingene gjort  er et annet kapittel.
Litt da og litt da over lang tid......ja ja det er jo bedre enn ingenting
og så dag drømte jeg litt innimellom en at jeg jobber på en 
Cafè som er kombinert med interiør butikk...
Kansje en DAG !!!


Når formen bedret seg sent på ettermiddagen meldte behovet seg for
litt frisk luft.
Vi tok oss en liten fiske tur i en elv som renner bare noen meter fra hytta.
Det ble min kjære som dro i land den største denne gangen.


En ferskvann`s ørret på 600 gram.
Fin fisk til middag....( til Pappa)
Mannen min er ikke særlig glad i fiske middag... =(


Jeg fikk 2 bittesmå ørret og ser på det som bedre enn ingen i det hele tatt :)

"H-A-P-P-Y    M-E !!!"


Hehe...komisk bilde :)))

Etter en herlig helg kan en ny uke bare komme for tross alt så er jo,
"Ny uke- nye muligheter..."

Grip dem :)

Ha en flott Mandag og Uke.
Kommentarer

 1. Hei Mona min venn :)
  Hørtes ut som en koselig helg du/ dere har hatt ღ Samme hos meg, stille og rolig – bare vært hjemme å sløvet, hihi…. Koste meg med det nye BoligPluss og de fine bildene av finalistene i Norges vakreste hjem. Amalie, Svenngården var en av mine favoritter, syns de har vært utrolig flinke ღ og da jeg så intervjuet smeltet jeg fullstendig, hihi… så søte de er ღ Har mange ideer og tanker jeg også med hus og hjem – men det som er så frustrerende er at jeg ikke har helt den store inntekten for tiden, og da tar det laaaaang tid å spare… og så prioriterer vi å få betalt mest mulig ned på lånet slik at vi skal ha det bedre litt opp og frem ;) men, jeg drømmer og planlegger – koselig det også, hihi… Flotte ørreter dere har fått, og artig og fint bilde av deg ღ Elsker ørret og fisk generelt, snaddermat :) men min mann er heller ikke så glad i fisk, man han prøver i alle fall – og det syns jeg er veldig flott. Prøver å lage fiskematen litt spennende, slik at han skal få et nytt syn på fiskemat – så får vi se hvordan det går fremover :) Ny uke og nye muligheter – ønsker deg en strålende uke. Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så artig å høre om helgen din! Hørtes såå koselig ut! Jeg har og koset meg med boligpluss i helgen, og enig med deg, det beste i år;) Ellers har vi fått gjort litt småting hjemme, og vært på fjelltur og sett på en liten hytte vi skal begynne å bruke:) DEt kjennes på kroppen, og siden jeg har vært elendig på trim det siste året og kiloene har formert seg drastisk, endte jeg opp med en søvnløs natt og slapp dag i dag pga verk i beina.. Men det blir vel bedre;,)
  Du har den samme dagdrømmen som meg du, kafe og interiørbutikk;)
  Ha en flott ny uke!
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Høres ut som en fantastisk helg:)
  Jeg har sittet med skolearbeid i helga, selvvalgt studie, men mye å gjøre:)
  Det er i sånne hektiske helger man drømmer om en tur på fjellet.... Til helja kanskje?
  Håper du har en fantastisk mandag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 4. Låter som ni haft en härlig helg och fiskelycka oxå, måste be mannen handla detta blad, han jobbar ju oxå i Norge några gånger i månaden..så vi är lite "halvnorska" vi..sonen bor ju i Oslo, här har vi haft en helg med sommarvärme och solen och värmen ska stanna kvar hela veckan så imorgon bär det iväg till vattenhålet, hoppas du har en fin måndag, kram

  SvarSlett
 5. Høres ut som dere hadde en fin helg med fiskelykke og det hele.Koselig fiskebilde =)

  SvarSlett
 6. Høres ut som du har en fin helg :) du har det veldig flott, snuppa! :) dy det skiltet med skrift på? Det kjøpte jeg på kremmerhuaet for en stund siden før de kom ut i nettbutikkene til den nette sum av 299 :) verd å sjekke ut det først :) Ha en fin kveld! Klemmer til deg!

  SvarSlett
 7. Så herlig at helgen ble bra :) Så kult bilde med deg og fisken, jeg elsker å fiske - kunne nok fisket hver dag hadde jeg kunnet :)

  I helgen har vi bare kost oss hjemme med tv og god mat, med unntak av noen timer på lørdag da var vi i bursdag til niesen - kaker og skravling er koselig :)

  Ønsker deg en herlig og uthvilt uke
  klem klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg