Forandring fryder…På Landet!

  
Hei..
Da var jeg tilbake med nok et innlegg fra dette gamle unike huset. Måtte ha et par dagers pustepause fra bloggingen, men så er jeg klar igjen, “ Ready to roll”…
Så da kjører vi i gang litt mer inspirasjons bilder fra Husets kjøkken og et lite soverom som ligger like ved Inn/ut gangen til huset.

I mitt første innlegg så kom vi inn i en liten entre der hvor det stod en gammel stige med teksten “Forandring fryder " over..
Der tok vi turen rett inn døra til   høyre og havnet i fin stuen, og der inne var nok en dør som tok oss videre til det lille koselige rommet med alle de fine handle klare varene, så mye fint og det var jo bare å putte de rett i “korga” for shoppe mye kunne man gjort her, iallefall jeg. Jeg shoppet faktisk ingen ting, men jeg bidrar litt med gratis reklame.

Neste gang skal jeg finne meg noe, hører de skal ha oppe en helg in i September…
Da håper jeg på en god samarbeidsvillig kropp som vil følge meg hahaha!!!!
August 2011 144
Greengate er bare så utrolig fin serie…dyr men fin og den gjør så mye av seg.
August 2011 145
August 2011 152
Her får du kjøpt litt delikatesser til kaffien som du kan nyte mens du titter
rundt inne eller du kan sette deg ute ved moen koselige bord, men da må det jo være en forutsetning at været er fint og det er jo en sjeldnere vare!
August 2011 154
Cupcakes og skillingsboller…ohlalaaa..
August 2011 148
August 2011 147
Kjøkkenet har en egen liten Grue/peis sånn som i gamle dager.
Fy søren så tøft dette er...
Her er den pyntet elegant. Høstlige nyanser er allerde tatt i bruk.
Det inspirerer kansje noen og envær av oss til å bli kvitt hallråttne blomster i urnene ute.
August 2011 156
Er det ikke herlige å se slike bilder som dette med så mye fine detaljer.
Mye Inspirasjon…
*****
Da tenker jeg at vi vandrer igjennom den døra du ser på det ene bildet over.
Da har vi tatt runden inne hovedetg. og ender med det siste lille soverommet.
Der er det heller ikke overlatt til tilfeldighetene!
Bedroom time…..
August 2011 162
Jeg MINNER på at veldig mye av tingene på bildene er til salgs!
Jeg regner jo ikke med at dere lesere som sitter langt oppi Nord, Østlandet eller Vestlandet tar turen ned hit men bli med på titten i form av bilder går jo fint for dere.
Dere andre som bor i nærheten av Vest Agder kan jo godt ta dette som en tur og opplevelse!
August 2011 158 
Her kan du lese “Bed time stories” med handling innen Interiør..Wiiiiii!
August 2011 157
Så vender vi nesen rundt og tar en titt bak oss..
SJEKK DE FANTASTISKE TØMMER VEGGENE….
DÅÅÅÅÅÅNER AV MISUNNELSE…
(Mirjiam og Siri dere er så heldige som kom over dette scoopet av et hus)
August 2011 161
August 2011 160
Det har vært en stor glede for meg å dele disse bildene med dere,
jeg blir så glad bare av å se på dem,  de oser av positive og kreative ideèr!
Håper at du også tenker litt av det samme. Du må gjerne dele dine tanker i kommentar feltet så damene bak dette huset kan sniktitte litt og se hva dere mener om det de har stelt i stand.
ER de ikke bare FLINKE????
Da er det bare en del av dettte huset som gjenstår..nemlig det lille loftet, og tro meg det skuffer ikke der heller! Gled deg!    Link til Facebook siden deres !!!!
*****
Nok en gang vil jeg dele med dere dette fine diktet av Hans Olav Mørk:

“Våg å være ærlig, våg å være fri våg å føle det du gjør si det du vil si. Kanskje de som holder munn er reddere enn deg? Der hvor alt er gått i lås må noen åpne vei.
Våg å være sårbar ingen er av stein. Våg å vise hvor du står, stå på egne bein. Sterk er den som ser seg om og velger veien selv. Kanskje de som gjør deg vondt er svakest likevel?
Våg å være nykter, våg å leve nå. Syng, om det er det du vil – gråt litt om du må. Tiden er for kort til flukt, bruk den mens du kan. Noen trenger alt du er og at du er sann!”

Så til min kjære mann: Jeg Elsker Deg og denne sangen er til deg

Ha en kjempefin helg dere goinger…både damer og menner Rød rose
896AB7F4AA22029745868A765C6FB1C1

Kommentarer

 1. For noen inspirerende bilder! Virkelig nydelig! Når det kommer til bygdedyret så finnes det kun en medisin og det er å fortsette som før.... med et smil!
  Ikke la dyret komme dere inn under huden... for dette kvarteret er det dere det vil ha fatt i, det neste er det naboen sin tur. La det bare flyte forbi... for det går over...

  Kok en kopp te å snakk om det flotte i livet. Bygdedyret er ikke blandt det flotte! :)

  Lykke til og ta vare på hveandre :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder du deler ;o))
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. Hei kjære Mona!
  Nå fikk jeg virkelig tårer i øynene, da jeg kom til slutten og klikket videre på den nydelige sangen!! Elsker Tim McGraw:)
  Skjønner at det kan være tøffe tider for deg, og jeg blir såååå glad når jeg ser du har vært ut på tur med fotoapparatet..
  Ikke lett å la all dritten fra folk prelle av, men gjør et forsøk vennen!! De er ikke verd å få vondt av eller at du blir lei deg - tror nok også at det kan være noe misunnelse bak.
  Godt du har en herlig mann, kos dere med det dere gjør og drit i alle andre:)
  Det står så stor respekt av det dere får til sammen, at jeg finner ikke gode nok ord!
  Bildene du viser fra huset du har besøkt er nesten farlig flotte:) Må være en opplevelse å stige inn i det huset.
  Jeg koser meg glugg ihjel her hos deg, selv om jeg ikke alltid rekker å legge igjen kommentar!
  Nå plinger steika fra ovnen, så nå må jeg løpe...
  Ønsker deg og dine en flott lørdagskveld!
  Stooor klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Hei.
  Lekkert sommerhus. :))
  Bygdadyret lever i beste velgående
  her hvor jeg bor også. Alle baksnakker
  hverandre her,det er virkelig til å gapskratte
  av,absolutt ingenting å bry seg om ihvertfall. Det handler
  kun om SJALUSI,ingenting annet. Overse,det er det eneste man kan gjøre,tar man det innover seg så blir man ødelagt og det er jo det de er ute etter,å knuse flinke ,snille,og ikke minst pene mennesker. Ta det heller som kompliment. Det er tross alt bedre å bli omtalt enn glemt. :))
  Klem.

  SvarSlett
 5. Kjære Mona!
  Nydelige bilder som vanlig du viser, blir alltid i så godt humør når jeg har vært inne på bloggen din. I dag ble jeg litt lei meg også... Det er så typisk at det alltid skal være noen vonde tunger blandt oss, som rett og slett ikke kan holde munnen lukket. Misunnelse er en stygg ting, men som desverre alltid vil være en del av hverdagen.
  Er så glad for at du har den gode mannen din og for at du er den du er. Fortsett slik, du er jo UNIK!!!
  Stor klem herfra

  SvarSlett
 6. heisann! nydelige bilder med mange flotte detaljer! ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Hei min skjønne venn ღ så leit å høre at du blir offer for baksnakking, slikt gjør bare vondt, uansett om man er tøff eller ikke... Men, det er folk som ikke vet bedre, som ikke er nok reflektert over forskjellige ting før de utaler seg! - finns alltid slike, som ikke har så mye annet å fare med ღ syns litt synd på de også, for de kan ikke ha det så lett...

  Mona min venn, hvis du kan så prøv å hev deg over de og baksnakkingen, og husk at du har mange venner, bloggvenner, familie og andre som bryr seg om deg og vet ღ Du er snill, godhjertet, omsorgsfull og du deler så mye av deg selv her på bloggen og av ditt vakre hjem ღ Alltid koselig og inspirerende å titte innom her til deg og jeg er veldig glad for at jeg har funnet en slik god bloggvenninne her inne ღ Bloggingen fører jammen til mye fint ღ ikke sant? Hadde ikke jeg eller du blogget hadde vi ikke møtt hverandre eller andre flotte mennesker... Godt å høre at du har så flott forhold til din mann ღ Vi har mange likheter, både når det gjelder livssituasjonen vår og med våre menn ღ Ønsker deg en flott søndag, stor klem fra Mettemor ;)

  SvarSlett
 8. Det var mye inspirasjon i de bildene ja. Kjempe nydelig sted. Trist å høre at dere får så mye pepper. Noen mennesker sliter så følt med seg selv at de trenger noen å rakke ned på, slik at de kan føle seg bedre selv, desverre. Men det virker som dere takler det ok. Stå på videre.

  SvarSlett
 9. Jag blir så ledsen att läsa att någon pratar skit om er...är jobbigt att få reda på och man blir både ledsen och arg, men oftast beror nog sådant på ren avundsjuka och en del människor bara frossar i att sprida elakheter om andra, sänder upp en stor varm kram till er, VIOLA

  SvarSlett
 10. Jeg blir så irritert og fortvilet over sånne folk som du snakker om. Har de ikke noe pent å si, kan de heller holde kjeft !!!!
  Jeg vet ALT om bygdedyr, dessverre, og vet at man ikke skal bry seg om dem, men det er ikke alltid like lett . Når folk en har kjent mesteparten av livet forteller løgner om en, snur ryggen til når en kommer osv... Og ikke har peiling på hva de snakker om, nei det er jammen meg ikke lett !! Kjenner jeg reagerer bare jeg skriver om dette her...
  Hev hodet over dem kjære deg, en dag kommer det tilbake på dem det gjelder. Det trøster vertfall jeg meg med ;)

  Stor klem fra meg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg