En liten oppdatering =)

Hei og hopp og tudeleduuuuuuuuuuu !

Det er på tide med en liten oppdatering fra denne kanten =)
Tusen takk for gode ord og hilsener til mitt forrige innlegg, kjempekoselig at dere likte kremmerhusene. Kremmerhusene som jeg viste her på bloggen skal være gaver og de som jeg ikke viste som jeg tenkte å selge blir muligens også gaver! Det ble ikke noe salg på Fredag, været var så elendig at det rett og slett ikke var verdt det....stå der og fryse å være helt ødelagt når en kommer hjem...nope!
Jeg er litt sånn av person at det er ikke så viktig for meg om jeg ikke fikk prøvd og selge det jeg har lage,det er viktigere med den gleden jeg hadde NÅR jeg laget de forskjellige tingene! Alt kan pakkes ned og tas frem til neste år, for det kommer alltid nye muligheter =)))Ellers her i hus så er listen min strøket...eller det gjenstår en ting og det er VASKING. Julegavene er ferdig, bakingen og konfekt lagingen er ferdig, julekortene gikk med posten i dag så jeg sier bare...jul jul kom til meg =)

Neste uke blir det handling av julemat, mine foreldre kommer til oss på lille julaften og så skal vi bort på julaften og 2 juledag. 1 juledag blir "hviledag"...!
Jeg har til og med fått med en kalkun i frysen =))))  Ligger jeg godt ann eller?????Det har ikke vært så mye ekstra overskudd til å verken blogge ofte eller å besøke blogger, sistnevnte legger jeg meg FLAT over, der har jeg ikke strukket til...Godt at jeg er venn med flere av dere bloggere på facebook så jeg i det minste kan få slengt inn et lite "hei.. innimellom."...

Så til den siste oppdateringen..
Jeg har pynta juletreet, både stort og smått, hurra for plastikk =))) Man får ikke den gode gran bar lukten med kunstig tre men man kan til gjengjeld pynte treet ekstra tidlig og det står lenge uten å drøsse !


Hvordan er det hos deg da? Kunstig eller Ekte juletre????

*****

Har du Dolce Gusto kaffe maskin?
Vist det så må jeg anbefale deg å prøve denne nye typen:

Jeg tilsatte litt karamell og litt kanel på toppen og jeg kan bare
si: For en smaks opplevelse =))))

Ha en kjempefin Onsdag og resten av uka.
Vi blogges ;)

Klem

Populære innlegg