En liten oppdatering =)

Hei og hopp og tudeleduuuuuuuuuuu !

Det er på tide med en liten oppdatering fra denne kanten =)
Tusen takk for gode ord og hilsener til mitt forrige innlegg, kjempekoselig at dere likte kremmerhusene. Kremmerhusene som jeg viste her på bloggen skal være gaver og de som jeg ikke viste som jeg tenkte å selge blir muligens også gaver! Det ble ikke noe salg på Fredag, været var så elendig at det rett og slett ikke var verdt det....stå der og fryse å være helt ødelagt når en kommer hjem...nope!
Jeg er litt sånn av person at det er ikke så viktig for meg om jeg ikke fikk prøvd og selge det jeg har lage,det er viktigere med den gleden jeg hadde NÅR jeg laget de forskjellige tingene! Alt kan pakkes ned og tas frem til neste år, for det kommer alltid nye muligheter =)))Ellers her i hus så er listen min strøket...eller det gjenstår en ting og det er VASKING. Julegavene er ferdig, bakingen og konfekt lagingen er ferdig, julekortene gikk med posten i dag så jeg sier bare...jul jul kom til meg =)

Neste uke blir det handling av julemat, mine foreldre kommer til oss på lille julaften og så skal vi bort på julaften og 2 juledag. 1 juledag blir "hviledag"...!
Jeg har til og med fått med en kalkun i frysen =))))  Ligger jeg godt ann eller?????Det har ikke vært så mye ekstra overskudd til å verken blogge ofte eller å besøke blogger, sistnevnte legger jeg meg FLAT over, der har jeg ikke strukket til...Godt at jeg er venn med flere av dere bloggere på facebook så jeg i det minste kan få slengt inn et lite "hei.. innimellom."...

Så til den siste oppdateringen..
Jeg har pynta juletreet, både stort og smått, hurra for plastikk =))) Man får ikke den gode gran bar lukten med kunstig tre men man kan til gjengjeld pynte treet ekstra tidlig og det står lenge uten å drøsse !


Hvordan er det hos deg da? Kunstig eller Ekte juletre????

*****

Har du Dolce Gusto kaffe maskin?
Vist det så må jeg anbefale deg å prøve denne nye typen:

Jeg tilsatte litt karamell og litt kanel på toppen og jeg kan bare
si: For en smaks opplevelse =))))

Ha en kjempefin Onsdag og resten av uka.
Vi blogges ;)

Klem

Kommentarer

 1. heisann:)

  så fine bilder! jeg har lurt litt på sånn kaffe maskin, men får no se:) men denne dolce gusto kan den ha kalde drikker også? det er jo de som er så pene å se på ikke sant? det er jo litt viktig også hehe =)


  du må ha en strålende dag!!

  Klemmer fra Yvonne=)

  SvarSlett
 2. Herlige jul!
  Her er det plastik-fantastisk-juletre :) Orker ikke det stresset med juletre inni lille bilen og bånn gnu.... Nei takke meg til så lite stress som mulig i jula :)

  Klem til deg :)

  SvarSlett
 3. hei kjære Mona!
  Tuusen takk for den lange og koselige kommentaren fra deg! Jeg er nok ikke kommet så langt som deg med juleforberedelser, av naturlige årsaker! Men neste år,hehe.. Daa skal jeg være tidlig ute og kose meg i advent;)
  Så nydelige julebilder hos deg! Og jeg kunne faktisk tenke meg et kunstig tre, men gubben steiler når jeg nevner det!! Ellers har jeg ikke plass til treet på stuen tror jeg, så det må nok stå på kjøkkenet!
  Så fiine kremmerhus du har laget! De hadde passet godt i mitt hvite og røde julehjem:)

  Jeg tar en bloggepause fram til jul, men kommer innom og "hilser på" før julen ringes inn;)

  Stor klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 4. Hei Mona. Så kjekt å høre fra deg:) Skal si du er klar til jul:) Her er det mye som gjenstår, men jeg tar det med den største ro..
  Så fantastisk nydelig du har pyntet til jul! Veldig vakkert:) Du trenker ikke lege deg flat bare fordi du ikke får kommentert rundt om! Jeg forstår deg veldig godt, når overskudd, tid eller helse ikkje strekker til. Ønsker deg en hyggelig helg. Go klem Ellen.

  SvarSlett
 5. Så herlig å være ferdig med listen. Her står alt litt på vent, men i helgen skal mannen snikre spisebord til meg, og det gleder jeg meg til:-) Flott juletre du har fått deg, kanskje vi også pynter juletreet i helgen. Her må det være ekte juletre; mannen sitt ønske.
  Ønsker deg en god helg

  Juleklemmer herfra

  SvarSlett
 6. Hei på deg berta. ;o)

  Så fint du har pønnta til jul da, koselig :o)

  Nei en må ha ekte grantre gitt, uten det blir det ingen jul. Den duften av granbar er bare ubeskrivelig. ;o) Har ikke satt inn tre enda, men pyntet masse med granbar rundt om. Dufter himmelsk. hihi Å forresten, om du kjøper edelgran så drøsser det ikke. Du må bare være snill med det. hoho

  Klem Simone :o)))

  SvarSlett
 7. Oj den må jeg prøve. Har ikke sett den i butikken, men nå skal jeg jammen lete:)
  Så fine trærne dine var. Her blir det nok edelgran igjen. Må bare få handlet den først:))
  Bortsett fra det så er jeg i rute med det meste annet, hehe bortsett fra vasking her og!
  Ha en deilig avslappende helg på fjellet. JEg skal på julebord i kveld:)
  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg