Til salgs...

Hei og Goooooood Fredag. Kun 1 uke igjen til lille julaften. Jeg føler vel litt sånn at når vi har kommet til lille julaften ja da er jule høytiden i gang. De store forberedelsene starter for fult den dagen og mange stresser som bare det med alt som skal gjøres. Husk at det blir jul selv om du bruker 5-10 min lengre på en ting enn det du egentlig hadde planlagt, faktisk så kan ting bare blir enda bedre på den måten...!

Men det var nok "drøsing" for grunnen til at jeg er innom i dag er noe som en venninne av meg skal selge.
Hun har dekorert mange og da mener jeg MANGE lys som hun skal selge. Om de blir solgt i år eller lagt bort til neste år akkurat som jeg gjør med mine ting gjenstår og se. Jeg legger ut bilder av noen av lysene her på bloggen så får DU en mulighet til å kjøpe vist du ser noen som faller i smak.

Dersom du finner noen av interesse så kan du sende meg en
mail til : villatverrteigen@gmail.com

 Jeg videre formidler innterressen din og du får kontakt med venninnen min som selger.
Bor du i distriktet kan du selv hente lysene hos personen =)))

Da kommer det noen bilder ( trykk på bildene for å få de større)

Alle lysene er pakket i cellofan så bildene blir litt dårlige men jeg kan love deg at lysene er kjempefine!!!
LYSLYKTER:


Nøl ikke med å ta kontakt =))))

Min venninne fikk et par kremmerhus i julegave i fra meg og tilbake fikk
jeg en flott lys lykt som hun har laget =) 

Den lyser så utrolig fint på bordet, tusen takk Sonja =)))'


I helgen "rymer" vi til fjellet og skal bare kose oss med 
interiør blader, film, snop, spill og iført pyjamas buksen =)))
Det blir digg !!!

GOD HELG !!!
Takk for at du tittet innom ;)Kommentarer

 1. Nydelig lyslykt og
  virkelig flotte lys;)
  Lykke til med salget, julekos på fjellet og julekos hjemme i mange dager fremover;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 2. Kjempefine lys venninnen din har laget:-)
  Fine lyslykter også!
  Kos dere på fjellet,det hørtes godt ut:-)
  Å jeg stresser ikke til jul. Jeg vil kose meg i advendtstiden,ikke stresse:-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Så nydelige lys og lykter, kejmpefine!! KOs dere i helga! Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg