Kreative julegaver..

16 dager igjen til Jul =)) Juhuuuuuuuuuuuuuu ! Det går fremover her gitt, jeg skrev listen min og nå er det snart klart til å begynne å stryke av noen gjøremål på den =)) Det er utrolig kjekt når en ser at listen blir mindre og mindre, da går det den rette veien =)

I morgen er det Fredag og nok en ny helg, blir kjekt det!
En del av mine hobby ting er blitt klar gjort litt etter litt og vist det lar seg gjøre så skal meg og en god nabo selge litt av dette i byen vår i morgen, vi aner jo ikke om det er noen interesse for tingene i det hele tatt men det er jo morro og prøve for da vet vi litt om det er noe å satse på til neste år =)

Fredag er det FRI bruk av byteltet (Flekkefjord) som er i byen nå i disse juletider og der oppfordres "selgere" til å komme, så er du fra distriktet og har laget noen ting hjemme som du ønsker å prøve å selge så er det bare å hive seg over....!

Jeg har dekorert fyrstikk esker, laget noen lys poser, lyslykter og det beste av alt: kremmerhus fylt med godis =)

Kremmerhusene er ypperlig som det lille ekstra oppi julegaven til de som har alt og de fleste setter jo pris på ting som man har laget selv.
Tenkte å vise dere litt bilder av hvordan jeg har gjort det =)

Jeg har brukt designer ark fra Panduoro og kremmerhus mal fra Panduro.


Denne som er avbildet er fylt med brente mandler som jeg la i cellofan...


Etikettene har jeg laget i photoscape og picasa, klippet ut og limt
på et gammelt ark som jeg rev ut av en gammel bok =)I tillegg til kremmerhusene har jeg laget ettiketter og limt på
glass som jeg skal ha konfekt oppi...


Jeg kaller det
"kreative julegaver..."

Så til slutt i innlegget vil jeg bare gi et lite tips.
Jeg laget risboller her om dagen og tok i bruk former kjøpt på Ikea.
Det som er så greit med disse formene fra ikea er at de er i forskjellige str i pakken.
Jeg valgte den str i medium til risbollene.
Jeg laget også noen i muffins former men jeg synes at de blir litt for store !
Ikea formene synes jeg var ideelle til dette formålet=)))


Nå skal jeg kose meg med en koffein fri kaffe kopp og høre
på Lady Gaga med "you and i " ( jeg har fått helt dilla på den =)))
legge noen planer og bare kose meg =)))

Ha en kjempefin Torsdag og uke videre =)

Takk for besøket!!!

Kommentarer

 1. Så flotte kremmerhus du har laget! og med noe godt oppi kan eg ikke forstå annet enn at dette kommer til å slå godt an :)
  Ideen med glassene likte eg og. Har selv vært med på julemarked og det er utrulig kjekt. Lykke til!

  Klem fra Catharina

  SvarSlett
 2. Så fine kremmerhus! Likte veldig godt etikettene dine;) Er helt enig med deg, hjemmelagede ting er den beste gaven! Har laget brente mandler, og det er jo såååå godt! Ha en fin dag. Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Kremmehusene var kjempe flotte :) Alternative julegaver er så fint, det er koselig å få noe som man har lagt litt arbeid i :)

  Ønsker deg en fin fin dag
  klem klem

  SvarSlett
 4. Hei Mona

  De er bare så fine dine kreative julegaver, jeg
  er sikker på, de kommer til at gøre lykke *<:o)
  Knus og klem fra Annette

  SvarSlett
 5. Så flotte kremmerhus du har laget, hadde definitivt kjøpt av deg:-)) ser ut som du har fått gjort mye og det er herlig med alt som kan strykes av listen. Her går det i ganske tregt tempo, men jul blir det allikevel. Litt tid gjenstår det jo før den store kvelden. I morgen skal mannen og jeg ut på litt julegave shopping.
  Ønsker deg en god helg

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Hei Mona. Jeg synes kremmerhusene dine vat helt fantastiske! Helt i min stil! Du har jammen meg våre kreativ og flink:))Jeg skulle garantert kjøpt av deg om jeg var i den flotte byen flekkefjord:) Her går det også i koffeinfri kaffe:) Ønsker deg en fortsatt god dag. Klem Ellen.

  SvarSlett
 7. Supert innlegg. Du er virkelig flink;))
  Fine kremmerhus;) Virkelig i min smak!
  Ønsker deg lykke til på Markedet.
  Jeg var med på julemarked sist søndag. Det var kjempemoro. Så koselig når folk liker det man har laget!!
  Regner med at dine flotte ting får bein å gå på;))

  Lykke til;)

  Klem fra Ann-M.

  Her har vi fått 10-15 cm snø og det er minus 7 grader. Virkelig julestemning;))

  SvarSlett
 8. Kjære Mona. Kjempeflotte kremmerhus.Jeg blir stadig mer forbauset over hvor kreative dere er. Dette må da slå an :-) Ha en kjempefin helg. Glad i dere. Klem fra mamma

  SvarSlett
 9. Så flotte ting du har laget. Kremmerhusene var kjempefine.
  Du får sikkert solgt alt:-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei Mona min venn ღ
  Så kreativ og flink du er... De etteikettene du har laget her var bare superstilige! - kjempefint å bruke de på glass og fylle med noe godt ღ og kremmerhusene det samme ღ Du kommer ikke til å ha noen igjen etter salget, masse lykke til ღ Flotte bilder nedover her hos deg, og koselige bilder fra stuen din... har ikke kommet så langt ennå jeg... Formen er virkleig dårlig og jeg sliter mye, men jeg har ikke lyst til å gi uttrykk så mye av det på bloggen min, syns jeg klager nok der :) men du vet jo litt, og det er ikke lett å komme seg gjennom dagene og være kreativ når ingen ting fungerer... Håper du har noen flott dager, det ser i alle fall slikt ut, ser koselig ut å sitte sammen å lage kaker og pynt ღ Ønsker deg en riktig flott helg og 3. søndag i advent ღ Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 11. såå herlig juleinnlegg!! og sååå fine kremmerhus!!!! bare nyter synet jeg. Ha en fin og julete søndag:) klem Lillan

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg