Kreative julegaver..

16 dager igjen til Jul =)) Juhuuuuuuuuuuuuuu ! Det går fremover her gitt, jeg skrev listen min og nå er det snart klart til å begynne å stryke av noen gjøremål på den =)) Det er utrolig kjekt når en ser at listen blir mindre og mindre, da går det den rette veien =)

I morgen er det Fredag og nok en ny helg, blir kjekt det!
En del av mine hobby ting er blitt klar gjort litt etter litt og vist det lar seg gjøre så skal meg og en god nabo selge litt av dette i byen vår i morgen, vi aner jo ikke om det er noen interesse for tingene i det hele tatt men det er jo morro og prøve for da vet vi litt om det er noe å satse på til neste år =)

Fredag er det FRI bruk av byteltet (Flekkefjord) som er i byen nå i disse juletider og der oppfordres "selgere" til å komme, så er du fra distriktet og har laget noen ting hjemme som du ønsker å prøve å selge så er det bare å hive seg over....!

Jeg har dekorert fyrstikk esker, laget noen lys poser, lyslykter og det beste av alt: kremmerhus fylt med godis =)

Kremmerhusene er ypperlig som det lille ekstra oppi julegaven til de som har alt og de fleste setter jo pris på ting som man har laget selv.
Tenkte å vise dere litt bilder av hvordan jeg har gjort det =)

Jeg har brukt designer ark fra Panduoro og kremmerhus mal fra Panduro.


Denne som er avbildet er fylt med brente mandler som jeg la i cellofan...


Etikettene har jeg laget i photoscape og picasa, klippet ut og limt
på et gammelt ark som jeg rev ut av en gammel bok =)I tillegg til kremmerhusene har jeg laget ettiketter og limt på
glass som jeg skal ha konfekt oppi...


Jeg kaller det
"kreative julegaver..."

Så til slutt i innlegget vil jeg bare gi et lite tips.
Jeg laget risboller her om dagen og tok i bruk former kjøpt på Ikea.
Det som er så greit med disse formene fra ikea er at de er i forskjellige str i pakken.
Jeg valgte den str i medium til risbollene.
Jeg laget også noen i muffins former men jeg synes at de blir litt for store !
Ikea formene synes jeg var ideelle til dette formålet=)))


Nå skal jeg kose meg med en koffein fri kaffe kopp og høre
på Lady Gaga med "you and i " ( jeg har fått helt dilla på den =)))
legge noen planer og bare kose meg =)))

Ha en kjempefin Torsdag og uke videre =)

Takk for besøket!!!

Populære innlegg