Enkelt men fint =)

Hei....!

Vel overstått jul og juledager =) Det nærmer seg nytt år og snart er denne jula også over. Vente tiden fram til jul varer lenge men selve jula....vips så er den over! Vi har hatt en kjempefin jul i sammen med familie og spist mye god mat. Mange fine julegaver fikk vi også og var meget fornøyd! Juledagene tar virkelig på for noen og enhver så det har vært godt med et par dagers hvile! I går ettermiddag tok jeg meg en liten tur på Cubus og kjøpte meg et par  nye pyjamaser på salg, jeg er en "pyjamas" type. Det er deilig med en lett og god pyjamas bukse når kvelden inntar. Jeg er ikke typen som bruker den til å sove i heller som en kose dress =)) Nok om det!

Siste hytte tur vi var på så fikk jeg en idè...ikke noe som ikke noen har gjort før men noe som jeg hadde lyst og lage til! Jeg fant en gammel ved kubbe som var rund og fin og uten bark og tok den med hjem.
Min kjære mann kappet den i tre forskjellige størrelser og borret hull i midten til å sette i lys hylser til krone lys!


Sprekkene i kubben gjorde de ekstra fine.
Enkel men fin pynt.
Laget meg også et par vaser/lykter av barnemat glass som jeg hadde tulipaner i....!
Jeg sprayet lyktene med snø spray og hang på litt nips naps.


Personlig stillebens fat med litt hjemmelaget og litt annet=)
Funker fint det.


Nå skal snart all julepynt bort igjen og det blir liksom helt tomt i stuen.
En blir vant med masse lys på juletreet og stjerner i vinduene og når det da blir borte
så blir det "tomt" men men vi fortsetter jo å brenne levende lys.
Jeg telte lysene jeg hadde tent på lille julaften....kom til sånn ca 76 stk...nesten en pakke med telys...
Mange ja...men gu så koselig!!!

Håper at akkurat du har hatt en flott jul og nyter romjuls dagene,
tenk at dette året snart er omme...
Nyt det som er igjen av det =))))

Vi blogges!

Klem Klem
Populære innlegg