Julestemning med snø...

Hei og vel overstått helg !
Vi har hatt en meget meget fin helg på fjellet med julestemning de lux i form av snø. Det var faktisk slik at det var vemodig å reise hjem i går når man viste at hjemme var det lite som minnet om jul... ! Julen ja...den er nærme nå.
Her i hus er alt under kontroll. En ny gjøremåls liste er laget med dag for dag denne uken, med litt god planlegging så går det nok bra =)

I dag er sønnen min syk og hjemme fra skolen. Feber, hoste og hodeverk florerer vist rundt omkring om dagen. Typisk at mange blir syke rett før jul. Jeg får pleie han godt for i morgen er det halvårs matte prøve på skolen for 7 klasse og det må han få med seg.
5 dager igjen til jul....jeg gleder meg!
For å dele litt på  julestemningen vi hadde i helgen så legger jeg ved noen vinter bilder i innlegget i dag!

Lørdag :

Søndag =)Ha en fin Mandag og uke =)
Populære innlegg