Godt Nytt År 2012

Kjære familie, venner/bekjente og de beste blogge venner EVER!!!!Så er vi her nok en gang på den siste dagen i året. I fjor på denne tiden så hadde min kjære og meg brukt 
romjulen på og om møblere i kosekroken en om møblering som tok flere av romjuls dagene. En ting de aller fleste av oss vet er at når man begynner med noe så drar det ene med seg det andre og ting tar lengre tid enn man hadde antatt =)


Årets planer er ikke så store som de har vært tidligere.
Vi har et soverom som skal gjøres ferdig innvendig og det er første prioritet på ny året.
Ellers så er det det noen små prosjekter som skal ferdig gjøres.
Det trengs alltid noe maling her og der og annet vedlikeholds arbeid rundt omkring!
Takk og lov at jeg har en fantastisk flink, snill og god mann. Han er kjempeflink til å stå på og jeg er utrolig glad i han.
Når det gjelder meg selv så fortsetter jeg og ta dag for dag og "jobber" hjemme med hus og hjem.
Noen dager er "gode" dager og andre dager er "hviledager". Jeg vet jo aldri hvordan dagen blir så derfor blir det til at man tar dag for dag.


Jeg har begynt å tenke ut noen "små oppgaver" som jeg kan putle med. Oppgavene inneholder litt maling og riving av noe tapet. Vi har en liten gang som trenger en liten "makeover", det er også et par andre små ting som trenger litt maling så får jeg ta det litt etter litt =)
Ting skal noteres ned og strykes etterhvert som de blir utført.
Vi er alle forskjellige og har forskjellige planer. Noen har store planer og andre legger de små planene. Uansett hva akkurat du har tenkt deg så håper jeg at du får et godt år i 2012. 
Ingen vet hva morgen dagen bringer så grip dagene og ta vare på hverandre.


Dette året som har gått har vært spesielt på mange måter, vi legger det bak oss og ser frem i mot et nytt år med nye muligheter.
Tusen takk til alle dere som trofaste titter innom meg og følger bloggen min.
Det er en god følelse og vite at man blir satt pris på av så mange. Dere er vær og en unike og er Velkommen til å følge meg i 2012.
Takk for det gamle året, all støtte, ros og gode ord. Dere som legger igjen en hilsen og sprer om dere av godhet og varme fortjener en ekstra takk. 


Dagens bilder i innlegget er fra mine nye Lene Bjerre lysestaker som jeg kjøpte på Fredag og de ble
kjøpt på Fuglehuset Interiør.
Pryder nå spisebordet =))))
*Liker*

Da gjenstår det å si :

GODT NYTT ÅR TIL ALLE SOM TITTER INNOM !!!!

NÅ skal jeg pynte noen Oreo cup cakes som jeg laget i dag=))
Håper de blir gode!

Vi blogges=)Populære innlegg