Endelig litt forandringer...

Fredag...juhuuuuuuuuuuuuuuuuu !
Det er ingen som helst Fredag heller, det er nemlig en meget vakker Fredag. Etter MANGE dager med regn og grått vær så stod vi i dag opp til sky fri himmel og rim frost på plenen. Rett og slett vakkert Desember vær, vist snøen venter litt til med å komme men kommer tidsnok til jul ja da blir det perfekt!
Men nå er jeg ikke innom her i dag for å skrive om været men dere vet jo hvordan det blir når en endelig ser solen =))))  Man blir hoppende glad....Enda mer hoppende glad er jeg over at det endelig er blitt tatt i et tak her i hjemmet vårt. Jeg har fått ryddet opp og flytta rundt litt på ting og tang og nye stilleben er på plass. Endelig kan jeg legge ut noen helt "ferske" blogge bilder =)))
Nå gjenstår og pynte litt til jul, tenker det blir gjort litt etter litt i neste uke. Mange er allerede godt i gang og kanskje til og med ferdig med å pynte, men her i hus går ting litt etter litt. Jeg er sånn ca halveis med julegavene og priser meg lykkelig over at det fortsatt er 3 uker igjen til jul..... !

I stuen har pynta et fat på bordet. Fatet kjøpte jeg på Ikea til kun 99 ;


Svibler er på vei frem og jeg gleder meg til 
å snuse inn duften de gir fra seg =)))


Lerke kongler pynter jeg også med rundt forbi.


Vi er så heldige og kunne plukke masse lerke kongler bare 15 minutter unna her vi bor (Sira)
Til våren skal nye "sankes" =)

Pottene jeg har brukt på fatet kjøpte jeg hos
Forandring Fryder på Landet :)

Det er bare så deilig når solen skinner inn i stuen =)


Nei...folkens...det er på tide og finne fram stryke jernet,
vi skal på julebord i kveld. Masse god mat, gleder meg =)))

Ha en kjempefin advents helg,
husk og ta godt vare på hverandre og ikke bare stresse =)))

Vi blogges ;)

Populære innlegg