Første stopp !

God kveld i "stova" ! 

Første stopp er nådd og det ble Horten. Vi var fremme her kl 20:30. Vi hadde en stopp på veien i Grimstad , på Morvigsanden. Søsteren min Lene , mannen og de to guttene deres sko campe der fram til Lørdag. De kom det i dag etter å vært så langt som Ørnes oppe i Nord. 
Turbo ( hunden) glemte jeg å nevne, han har også blitt bereist denne sommeren. Han har jaggu hatt mange mil i bilen :) 
Tolmodige hund det ! 

Nå er det leggetid og i morgen tar vi båten over til Moss og kjører mot Svinesund. Der blir det shopping og på vei ned mot Trollhättan blir det nok noen loppis stopp. 

I dag leverte jeg mine to første Forever Living ordrer. Selvfølgelig til familien men jeg er glad jeg er i gang. 


Jeg håper jeg med tiden klarer å få til en liten Business av dette siden dette er produkter jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å trives med. Jeg har med meg diverse nødvendige Forever produkter som er gode å ha med i "kofferten" på tur. Gleder meg til å teste...og jeg tester like mye på min kjære mann...eller nesten da ! 

Han bare rister på hodet av meg og mine galne foto diller innimellom. Jeg ser alltid et objekt og griper en mulighet ..

Fra Morvigsanden camping !

Fra Horten kaia ...
 Litt lesestoff før snorking !

"Love you Sister "


Ønsker dere en riktig God natt her fra Horten kai :) 
Ønsker du å komme i kontakt meg meg ang produkt utvalget til Forever Living så er det bare å send meg en Mail : foreverbluedoor@gmail.com / Tlf. 98853435

Du ringer - Jeg bringer !!! 

Snakkes !

- Mona 
Kommentarer

Populære innlegg