Gøteborg !

Hei !

God Mandags kveld 😊 Vi har inntatt Hotell rommet og er mange inntrykk beriket etter en fin formiddag i Gøteborg centrum. Vi var på shopping og hadde en liten sightseeing tur med buss. Bussene kalles "hop on, hop off" du betaler en sum ( kr. 200; pr pers ) og kan da fritt disponere bussene i 24 timer. De kjører samme ruten hele tiden og du kan hoppe av og på hvor du vil. Er det plasser en vil studere nærmere på runden kan man gjøre det og stige på igjen på samme plass hvor enn går av....enkelt og greit.
Nå vil jeg legge til at en sightseeing buss tur i Gøteborg ikke helt det samme som i Stockholm.  Det er mer å se på i Stockholm av severdigheter enn i Gøteborg. Men nå er jo dette mine meninger, det finnes sikkert de som mener noe annet.

Været var vi ganske så heldige med i dag, så lenge det ikke er regn er alt bra. Deler litt bilder med dere i fra turen vår i dag, "sett med mine øyne".  Vi startet turen med å parkere bak "Gothia Towers"  ved valhall idrettsplass.
Vi vandret først opp til "Götaplatsen" og hadde den som utgangs punkt når vi spaserte nedover KungsportsAvenyen , Gøteborgs Shopping gate. Mye flotte butikker og det ble litt shopping, mat og kake.

" Götaplatsen " ( Konserthuset )" Sliten tigger "" Interiør butikker 😍😍😍 "

" Kul moped "

"Gøteborg City "
" Gothia Towers "


" Ullevi"" Kaffe og kake "


Og vi avsluttet med å vandre igjennom selve "åra" i Gothia Cupen 2016.


En fin dag med mange nye gode minner og opplevelser ! 
Gøteborg anbefales å besøkes !

Nå er det leggetid strax. 

Ferie tar på.....

Natta. Takk for at du titter innom bloggen...❤︎

-Mona 

Kommentarer

Populære innlegg