Trollhättan !

Hei ! 

Vi har nå vært en natt i Trollhättan. Det er 
Fallens dager her akkurat nå. Det er slutt nå i kveld. Det er 3 gang vi er i Trollhättan og denne gangen fikk vi med oss "vattenfallet" i slusene. 
Vi bodde på Hotell Bele midt i gågata og her var det liv laga , skikkelig "Lakesefestival " stemning i litt større skala. Det var utallige  boder med selgere som vil selge oss "hummer og kanari " og i tillegg var underholdning i fra stor scene med blant annet han som vant den Svenske melodi festivalen. 
Det var fint vær her men en utrolig guffen vind. Vi så det siste vattefall sleppet kl 23:00 og det var da med belysning for da var det ganske mørkt. Vi hadde ventet ganske lenge for å ha en god plass så vi var ganske frosne. Musklene mine var så frosne at jeg pådro meg en strekk i lysken når vi gikk opp en bratt trapp. Nå går jeg på "halv åtte " :))  Det er nok bra til i morgen. Satser på det ! 

Her kommer litt bilder i fra dagen i går. Første stopp var shopping på Svinesund. Brus brett ble shoppet til gutta våre og litt snop :) 

Ellers var vi inne på en stor Interiør butikk som lå i 2 etg på en godte butikk på Svinesund. Mye fint og greie priser. Litt sånn Lexington stil med finere priser :) 

 

 

 

 


Her skal jeg innom på vei hjem også :))

Litt loppis er en selvfølge for oss på tur 👍🏻
 

Kaffe pause på en flott herregård. Her finnes også en koselig liten interiør butikk og tenk det på utsiden stod en hyggelig dame og solgte Forever Living produkter. Vi måtte jo "drøse"  litt hun og jeg da...! Jeg fikk prøve smaker peach juicen og honningen. Gooooode, skal bestilles ! Husk at du nå kan kjøpe produktene hos meg :) 
 
 

 

 

 

 

 
Så var det Trollhättan ...


Trollhättan Kirke, nydelig ! 
 
 
 

Vattenfallet !

 
 
 

Så åpnes slusene og vannet kommer...

 


Utrolig stilig hvordan det møtes på likt ...
Først en kanal, så nummer 2 og deretter nr3 :)

 


 

 

 
 

Det var utrolig stilig ! Det var gøy å ha fått det med seg. Det var urolig med liv og røre her denne helgen. 
Nå går turen videre til Gøteborg :)
God Søndag ! 
Hilsen meg, Mona 

 

Kommentarer

Populære innlegg