Snart Ferie 😄😄😄

Heisan !

Jeg har ikke glemt dere som leser bloggen min, tvert om men jeg har bare ikke hatt tid til blogging.  Alt av krefter har gått med på og rydde, sortere og pakke ned i tillegg til huset vi fikser opp. Det har vært 2 "helsikens" uker for å si det mildt. Takk og lov for at det nå roer seg bitte litt. I Tverrteigen har nå alle rom blitt ryddet og vært igjennom og nå gjenstår det bare siste rydding og vasking før fotografen kommer i August men før den tid skal vi ta oss en aldri så liten ferie uke til Sverige.
Team Ersdal skal ha med seg tilhenger og besøke Antikk og loppis butikker på jakt etter et "lintøyskap" til å henge klær i..+ litt ekstra små ting som jeg skal se etter.
Denne gangen går turen først til Sandefjord så ned til Trollhättan for en natt for så og videre til Gøteborg et par netter. Resten av turen er ikke planlagt, det tar vi som det kommer. Jeg er god til å ordne mens vi kjører. Jeg bruker Booking.com appen til alle våre bestillinger, vi overnatter på Hotell. Det er 5 år på rad at vi reiser til Sverige i ferien, sko jeg valgt et annet sted å bo måtte det blitt i Sverige for det er så trivelig der og svenskene er så hyggelige. I LOVE Sweden sier jeg bare !!!
Det blir nok et par "reisebrev" i fra turen dersom det lar seg gjøre 👍🏻 Vi drar i morgen ettermiddag og vi gleder oss sykt til å komme oss bort og gjøre noe helt annet enn oppussing.

Ang oppussing så vil jeg vise dere litt hvor langt badet er kommet og hvordan det ligger ann i huset.
Badet er blitt gipset, det er lagt varme kabler, gulvet er avrettet og det er blitt primet og smurt membran. Siste strøk membran skal smøres i dag og så er det klart for fliselegger i slutten av Juli.
Innimellom har jeg hjulpet Jostein på badet og ellers så har jeg holdt på med noe på kjøkkenet. Vi har en "krok" som ikke er til noen ting egentlig så jeg vurderte hvordan vi sko gjøre med den. Jeg kom fram til en del kritt tavle og en del magnet tavle. Plutselig ble det en annvennelig krok. Jeg kjøpte magnet og tavle maling på XL bygg. Magnet malingen var helt spesiell. Den var tykk og litt vond å jobbe med men med så mye metall i seg så er det jaggu ikke rart at den var litt "seig" !Kroken ser du på bildet under. Når det kommer opp foringer og list verk på veggen så glir den bare fint inn i resten. På pipa skal det nydelige hvite fliser i fra Golvabia som vi har kjøpt hos Fargerike Sirnes. Magnet malingen er grå men jeg toppet den med et strøk kritt malingen så det ble likt. Magnetene henger uansett. Jeg hadde på 3 strøk med både magnet og 3 med tavle maling. Bak tavlemalingen er det pipe. Jeg pusset den med sement og hel sparklet den før jeg begynte å male.


På kjøkkenet blir det tak hengt ventilator. Jostein har laget en "kasse" som den skal henges opp i. Den har jeg grunnet og malt ( under) i samme farge som innredningen.Så males det litt lister innimellom. Store deler av listverket som er spesial bestilt er sendt til Momentor . De skal hjelpe oss å male. Vi har litt knapt med tid og måtte heller ta den kostanden ekstra for å få det litt unna. Vi har litt liten plass også til å male så store menger på en gang så det ble løsningen. Det beste hadde jo vært å fått de ferdig malt fra leverandør men nå gikk ikke det i dette tilfellet. Listene under er i fra Bergene Holm og de skal brukes opp mot taket og en "stripe" på veggen. Det får du se mer av når vi kommer så langt.


Så var det denne pipa som jeg styrer med. Jeg sendte mail til Hey`di om hva jeg kunne bruke til å få sånn marmorlook på teglsteinen og fikk til svar at jeg kunne bruke fin gammel slemming. Den inneholder kalk og er hvit pigmentert. Den bestilte jeg på XL bygg , de hadde ikke hørt om det før på XL men typisk meg å finne noe som er "annerledes" ! Dette er noe jeg holder på med i disse dager eller rettere sagt jeg har holdt på med det denne uka. Jeg startet med å renske pipa for alt som var løst av det gamle. Deretter primet jeg "fugene" så var det bare å blande å sette i gang. Jeg har overhodet ikke peiling på hva jeg driver på med og Jostein blander seg ikke opp i det så nå får vi se da hvordan det blir.....


Resultatet kommer så stay tuned 👌🏼😄 men først er det ferie 😎☀️☕️📷🇸🇪💑

Forresten: Jeg er blitt Forever Living Products forhandler. Jeg er allerede i gang med å kjøpe inn produkter og teste ut så det er bare å ta kontakt dersom du er innteresert i noe så ordner jeg det vet du...! Det vil bli innlegg om det etterhvert 🌿 bildet under en av et forfriskende glass Argi+ den Gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre. Kan bestilles på mail til : ForeverBlueDoor Les testen som Utepuls.no gjorde av Argi+ og Protein barene ( gleder meg til å teste, har bestilt sjokolade ) De testet også Forever Ultra protein shake, en proteinshake er hva den sier og det er som regel smak og behag men jeg har hørt at Sjokolade shaken er god. Skal testes etterhvert. Håper du nyter sommeren og koser deg så godt som du kan akkurat der du du er....❤︎

Klem fra meg, Mona ❤︎


Kommentarer

Populære innlegg