Give Away hos Villa Tverrteigen….

Trodde dere jeg hadde glemt å feire at jeg har passert 100.000 besøkende på bloggen ???? Neida dere….det MÅ JO feires. Det er jo tross alt dere som titter innom som øker besøkstallene og gjør at det er ekstra morro å være hobby blogger! Jeg har vært i “planleggings modus” men nå er alt i boks og DU kan glede deg over min beste Give away ever !!!!!  Jeg liker å gjøre en “innsats” selv når man skal gi noe tilbake til sine lesere og dermed så tok jeg turen på en av mine “gode” dager til Landstil butikken på Moi i Lund kommune. Der tok jeg masse bilder av lekre nyheter i butikken og til gjengjeld har Tone&Anette sponset et gavekort til min give away og ikke nok med det så  blir det likedann give away rundt jule tider så her er det bare å følge med !
Landstil er en av mine favoritt butikker og det er like koselig vær gang og ta turen innom! Man blir jo bedre og bedre kjent med både den ene og andre av personalet og en ting jeg kan garantere er at personalet er helt TOPP !  Denne butikken trives man i og man kan gå rundt og titte i evigheter. Jeg anntar at de aller fleste i Norges land har hørt om Landstil men har du ikke det så får du litt mer info nedover siden her sammen med masse bilder av de herligste interiør varer..! Info er hentet fra nettsiden deres.

“Landstil A/S er drømmen om det gode liv! Landstil er en av de første nettbutikkene som etablerte seg 2006 i denne stilen, og eies og drives av familien Strand.”
Offisielle-LOGO-bilde-mindre

Landstil September 2011 002
Landstil September 2011 004
“Etter et langt liv som journalist og med hele verden som arbeidsplass, vendte Tone og ektefelle Arne tilbake til hennes hjembygd Moi i Lund kommune på sørvestlandet. Deres sønn Tommy hadde allerede flyttet ned året før og datteren Anette kom også hjem hvor hun raskt fant sin drømmemann i Kjell Ivar Rasmussen. Da familien arvet familiegården Hola og flyttet inn i det 200 år gamle huset, ble Landstil A/S en realitet.”

( Bilder fra butikken på Moi)
Landstil September 2011 014
Landstil September 2011 010
Landstil September 2011 012
Landstil September 2011 019
Landstil September 2011 018
Livsstilkonseptet består av nettbutikken www.landstil.com og to fysiske butikker. Den første butikken er innredet i en gammel smørehall ved YX stasjonen ved E 39 på Moi, og et par år senere kom butikken i Ankerplassen senter i Tananger utenfor Stavanger, og butikk på Amfi Madla våren etter. Nettbutikken er i dag norges største nettbutikk innen shabby chic og fransk landstil, og den fysiske butikken på Moi er for lengst blitt en turistattraksjon som folk kommer fra hele landet for å oppleve.
Landstil September 2011 021
Landstil September 2011 025
Landstil September 2011 029
Gårdshuset Hola er innredet i fransk landstil, og brukes som showrom ved spesielle anledninger. Foruten familien, har Landstil i dag flere ansatte.
Familien Strand lever som en storfamilie, og selv om begge barna har flyttet ut og etablert seg i Sandnes, omgås de nesten daglig. Barnebarnene Markus og Lucas har en stor og sentral plass i Tone og Arnes liv, og er ifølge bestemor Tone "- det beste som har hendt meg."

"Skilt heaven..." 
Landstil September 2011 031
Landstil September 2011 033
Landstil September 2011 035
Landstil September 2011 038
Stilen hos Landstil er shabby chic og fransk landstil. Hver vare er nøye utvalgt, nettopp for sin spesielle sjel, sjarm og patina. Varelageret er stort, og hos oss vil du finne interiør som du ikke finner andre steder.
Vi liker å skille oss ut fra mengden! Hos Landstil finner du et stort utvalg interiør fra ledende og nye spennende danske, norske og svenske leverandører, kombinert med gamle varer fra Frankrike. Mesteparten av de gamle franske varene er 100 år eller eldre, hvilket gjør dem til antikviteter.
Landstil September 2011 039
Landstil September 2011 040
Landstil September 2011 045
Innehaverne av Landstil ønsker også å inspirere, og vi legger stor vekt på å ta egenproduserte bilder, slik at du finner inspirasjon til nye anvendelsesområder til ting du allerede har, eller nye kjøp du gjør hos oss.

Våre hjem ligger ute på nett til inspirasjon, og Anette, Kjell Ivar og Tommys hus har vært på trykk i et 24 sideres interiøbilag i Norsk Ukeblad og 20 siders reportasje i Magasinet Jeanne d´Arc Living. Tone og Arnes hjem har blant annet vært på trykk i Bladet Det Gode Liv, i ett 24 siders interiørbilag i Norsk Ukeblad, i en 15 siders reportasje i magasinet Jeanne d'Arc Living, og en 8-siders reportasje i Vakre Hjem og Interiør. Det har også vært skrevet utallige avisreportasjer om oss. For å se noen av disse, kan du gå inn under presseomtale.
Vi gir også gratis veileding og tips og råd om innredning av hus eller hagen din!

Landstil September 2011 048
Landstil September 2011 049
Minst annenhver måned inviterer vi kundene våre til kundekveld. Kundekveldene er forskjellige. Noen ganger har vi åpent hus med omvisning i huset, andre ganger har vi manneqiunoppvisning, men alltid har vi mange gode tilbud i butikken denne kvelden. Vi er en stor gjeng av damer fra 20 til 80 år, alle veldig forskjellige, men samtlige med et glødende hjerte for fransk landstil, og interiør med særpreg.
Det skal være en opplevelse for deg som kunde å handle hos oss. Vi er eneste norske nettbutikk innen interiør som har sertifikat for Trygg Netthandel.
Landstil September 2011 050
Landstil September 2011 051
Landstil September 2011 058
Enten du bruker nettbutikken eller de fysiske butikkene ønsker vi å gi deg en spennde og anderledes interiøropplevelse!
Vi går langt for å gi deg det lille ekstra!

Landstil September 2011 060
(Tunikaen/kjolen på bildet UNDER var bare helt nydelig i virkeligheten, den var helt MIN STIL og står på ønskelisten min…)
Landstil September 2011 063
Håper du har kost deg med info og bilder fra Fam. Strand og deres butikk Landstil på Moi.  Bildene i innlegget er nye og varene er i butikken så fant du noe du vil shoppe så klikker du deg bare videre på linken til nett butikken deres:
Landstil nettbutikk           Facebook         Blogg
Så over til Give Awayen.
Landstil.no har sponset et gavekort på 500; til en av mine kjære lesere. BRA eller hva?? Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en hilsen i dette innlegget. Det blir 1 lodd for kommentar og 1 lodd for LINK til konkurransen med BILDET UNDER !!!! Alle kan være med, har du ikke blogg og ønsker å linke så kan du gjøre dette på Facebook. Legg da igjen facebook linken i innlegget her så jeg kan SE at DU har linket.
Trekningen blir 1 Nov….LYKKE TIL !
2011-09-06 September 2011
Da kan jeg ta helg og denne helgen blir også på hytta sammen med gutta våre på 12 og 14.. Ha en kjempefin helg alle dere som titter innom.
Tusen takk til Tone & Anette for sponsing av gave…
896AB7F4AA22029745868A765C6FB1C1

Kommentarer

  1. Spennende med give away, klart jeg må bli med, tar to lodd. Join gjerne min give away også:)
    Nora

    SvarSlett
  2. Ja, dette var jo kjempebra premie da!!:) Jeg tar 2 lodd:)

    Gooood helg!

    Klem

    SvarSlett
  3. så gøy :) Masse fine ting har dem så dette blir spennende :)
    2 lodd til meg =)
    mvh Tone

    SvarSlett
  4. Gratulerer med så mange besøk! Fransk Landstil er en herlig butikk. Jeg kjører innom hver gang jeg skal til hytta på sørlandet:)
    Jeg slenger meg med og tar to lodd.

    Hilsen Frieblonder.
    Ps. Jeg har også give away. Trekker i morgen :)

    SvarSlett
  5. For en fantastisk giveaway!
    Er alltid innom butikken på Moi, når jeg kjører til Stavanger. Er en så koselig butikk, med de mest fantastiske varer:)
    Jeg tar 1 lykkelodd:)
    Klem Gitte

    SvarSlett
  6. Dette var en utrolig fin giveaway:) Og du har tatt så vakre bilder av en vakker butikk! Jeg må nok nøye meg med nettbutikken, men håper jeg er heldig og vinner gavekort! 2 lodd til meg!

    Så vil jeg ønske deg en nydelig helg på hytten! Vi står klare til å dra på hyttetur selv, sammen med mine foreldre:) Vi gleder oss!

    God helg vennen!
    Klem fra Hanne:)

    SvarSlett
  7. Utrolig artig med så fine tall - gratulerer!!
    Denne butikken har jeg besøkt på nett mang en gang og de har utrolig mye fint:)
    Skulle gjerne tatt en tur, men den ligger dessverre litt for langt unna.

    Veldig fin header du har fått også:))

    Ha en strålende helg:)
    Klem Tone

    SvarSlett
  8. Så spennende! Jeg vil gjerne være med og tar 2 lodd. Klem fra Eli:)

    SvarSlett
  9. Flott gave :-D
    Jeg trekker 2 lodd for kommentar+link!

    Klem Karianne

    SvarSlett
  10. Hei...
    Gratulere med alle besøkende.
    For en flott butikk, der kunne man ha tilbringt litt tid ja. Melder meg også på Giveaway med 1 lodd. Dessverre ikke funnet ut om å linke videre enda. Så da blir det bare med det ene denne gangen. Håper på lykke lodd.
    Ha en super helg.
    Klem fra Hill-Iren

    SvarSlett
  11. Skjønne butikken♥ 1 lodd xxxx

    Kjempefine bilder...og so mykje lekkert da!!!!Sukk.

    Ha ein fin dag:)
    KLem frå Mette.

    SvarSlett
  12. Kjempelott giveaway! :)
    1 lykkelodd til meg. ;)

    SvarSlett
  13. Herlige gaver :)

    2 lodd på meg!

    Caroline

    SvarSlett
  14. Gratulerer med flott besøkstall!
    Siden jeg hadde vinnerlykke her sist, så trekker jeg to vinner lodd i dag å ;))

    God helg!
    Hilsen Sylvia

    SvarSlett
  15. Grattis med alle besøkende=)! Jeg blir selvsagt med på den flotte gi'borten din, 1 lodd til meg takk=)! Kos deg masse på hytta og ha en herlig helg!

    Klemmer!

    SvarSlett
  16. Hei :)
    Tar gjerne 1 lodd i trekninga di :))

    Mvh
    Jannemor

    SvarSlett
  17. Hei Mona :)
    Gratulerer såååå mye med besøkstallet :)
    Jeg vil gjerne være med å feire deg og
    din flotte blogg og tar 2 lodd her hos
    deg :) La en link på bloggen min og et
    innlegg på Facebooksiden min Miss Mette

    Ønsker deg en kjempeflott helg, stor
    klem fra Mette

    SvarSlett
  18. Jeg vil gjerne være med,men ett lodd

    tonjemor2001@yahoo.no

    SvarSlett
  19. Hei og gratulerer med så flotte besøkstall,
    så artig !!!

    Hiver meg med og tar 2 lodd ;)
    Ønsker deg en flott hyttehelg !!
    -maren-

    SvarSlett
  20. This is so WONDERFUL.


    Hugs Riet.xx

    SvarSlett
  21. Hei :-)
    Gratulerer med 100 000 besøkende og en flott blogg. Jeg følger din blogg og den gir meg inspirasjon og glede.
    Ha en riktig fin helg med gutta dine.
    "Vårt liv kan ikke være fullkomment uten venner." Dikt av Dante Alighieri.
    Mvh Linda N

    SvarSlett
  22. Kjempebra premie. Jeg er gjerne med på denne:o)

    SvarSlett
  23. Hei Mona!
    Først må jeg si at du er en utrolig god fotograf og frister nok mer enn meg med å shoppe i denne butikken:)
    Tunikaen var råstilig - kunne hatt den ja:)
    Den nye headeren din var skikkelig fin!
    Håper dere har hatt en deilig hyttetur og bare kosa dere:)
    Så må jeg gratulere med så mange besøk her - ikke rart egentlig:) Utrolig flott blogg og ikke minst inspirerende..
    Jeg blir med å feirer og har lagt ut link med bilde på bloggen min.
    Ha en fin søndag og en god ny uke!
    Klem fra Janne

    SvarSlett
  24. Hei!

    Gratulerer med jubileum! Kjempefin blogg.
    Blir gjerne med, og tar ett lodd :-)

    Mvh,
    Hege T.
    ( hege[@]webmail.no )

    SvarSlett
  25. Gratulerer med alle besøkene!!!
    Jeg vil såklart være med å feire;)
    2 Lodd på meg;)
    Håper dere har kost dere på hytta i helgen,vi har hvertfall hatt nydelig vær:)
    Klem Caroline

    SvarSlett
  26. GRATULERER med enorme besøkstall! :0)
    Trekker meg 1 lodd og krysser fingrene.
    mari_gull(at)yahoo.no

    SvarSlett
  27. Kjempefin blogg, flott premie :-) Jeg blir gjerne med og tar 1 lodd. Har ikke egen blogg enda men det kommer :-)
    Laila
    lai-ola@online.no

    SvarSlett
  28. Vil gjerne være med i denne flotte giveawayen, trekker 1 lodd :D!
    dcexplorer19@gmail.com

    SvarSlett
  29. Å så herlig premie. Tar med meg et lodd jeg :)

    SvarSlett
  30. Hei :)
    Jeg vil gjerne få være med og tak for dejlige billder og flot blog :)
    1 lodd til meg
    hannabjarndal@gmail.com

    SvarSlett
  31. Kjempeflott premie! Jeg er med, 1 lodd :-)
    line.strandli@gmail.com
    Hilsen
    Line S.

    SvarSlett
  32. Ååå, den butikken har bare så fantastisk mye søtt, fint og lekkert:) Har fulgt med lenge på deres blogg også:)elsker forresten den nye headeren din:) Ordentlig høst stemning:)

    Ønsker deg en super uke, jeg titter snart innom igjen:) har blitt aaaalt for lite blogging i det siste.. Gode klemmer fra Myrullpiken:)

    SvarSlett
  33. Hei!
    Jeg blir med, og tar 1 lodd.
    Ha en fin dag videre
    Klem :D

    SvarSlett
  34. Jeg trekker et lodd hos deg. Jeg har delt på facebook- men jeg har hemmelig profil, så du vil ikke se det uansett :)
    Ida LInd
    urettferdig(ætt)live.com

    SvarSlett
  35. Jeg trekker ett lodd hos deg.
    Ole-Martin
    olemartinjensen(ætt)live.no

    SvarSlett
  36. Jeg vil gjerne være med og tar 1 lodd hos deg.
    Hilsen Hege

    SvarSlett
  37. Kjempefin blogg og bra premie.

    Marius
    grotan@hotmail.com

    SvarSlett
  38. 2 lodd på meg, ha en fin kveld :)

    SvarSlett
  39. Gratulerer:) Jeg trekker 1 lodd!

    SvarSlett
  40. Hei, kjempeflotte gavedryss. Har linket på facebook, og tar dermed 2 lodd, og her er linken: http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.villatverrteigen.com%2F2011%2F09%2Fgive-away-hos-villa-tverrteigen.html%3Fspref%3Dfb&t=Give+Away+hos+Villa+Tverrteigen%E2%80%A6.
    Hilsen Merete N
    noggi71@hotmail.com

    SvarSlett
  41. Flotte Landstil.
    Jeg skal til Stavanger i høstferie og regner med det blir et besøk i deres butikk :-)

    Jeg tar 2 lodd og venter i spenning :-)

    Klem ~lillema~

    SvarSlett
  42. En spennende butikk dette, og stopper der nå vi er på de kanter, selv om det ikke er så ofte.
    Nydelige bilder du hat knipset. Skulle ha lyst på mye av dette ja ;o)

    SvarSlett
  43. Gratulere med flotte besøkstall, jeg er med på 1 lodd.

    Klem Åse

    SvarSlett
  44. Stikker alltid innom Landstil når vi kjører forbi..
    Et gavekort derfra hadde ikke vært feil :-)

    SvarSlett
  45. heisann! masse flott informasjon! høres ut og ser ut som en flott butikk! jeg prøver meg med 2 gull-lodd hos deg kommentar og link. Ha en fin uke hilsen Nina

    SvarSlett
  46. Wow, så flott da, jeg er gjerne med.
    1 lodd på meg:-) ( det er fordi jeg ikke husker hvordan jeg linker bildet)

    Klemmer fra Ine

    SvarSlett
  47. Jeg vil gjerne være med med 1 lodd:)Helst flere,men er litt "Old School",har ikke facebook.hehe.

    Mvh:
    cherrycoke@hotmail.no

    SvarSlett
  48. Hiver meg så klart med!
    Satser på vinnerloddet med et lodd :)

    Mvh Camilla, toyotacrown@hotmail.com

    SvarSlett
  49. Hei og hopp :)
    Guri meg så mye fint de har å selge. Har aldri hørt om dem før nå, men jeg vil så absolutt være med på din giveaway :) En fantastisk premie spør du meg! 2 lodd på meg, kommentar og link ;)
    ha en fortsatt strålende kveld
    klem

    SvarSlett
  50. Kjempeflott nettbutikk, handlet litt der. Flott blogg du har også, trofast leser av den. Mye inspirasjon. Jeg blir gjerne med på give away og tar 1 lodd.
    Klem fra Hilde fra Særp

    SvarSlett
  51. Nydelig nettbutikk og jeg blir gjerne med på din giveaway med 1 lodd. Ha en deilig dag!

    Klem Tone

    SvarSlett
  52. Ett lodd på meg. :)

    SvarSlett
  53. 2 lodd til meg. Men, har veldig sikker profil som bare mine venner kan se, så det nytter ikke å legge ut link her til linken min.

    Mvh Beate M B
    beate_myran(ætt)hotmail.com

    SvarSlett
  54. Spennende med give-away, og det var jo en superflott premie!! Landstil har så utrolig mye fint og inspirerende. Jeg krysser derfor fingrene med mitt ene lodd.. Ha en fin Torsdagskveld!

    Hilsen Mette (Smilefjeset@gmail.com)

    SvarSlett
  55. Gratulere med besøkstallet! Koselig med give-away, så jeg er med og tar ett lodd.
    God kveld til deg.
    Klem fra Kristin

    SvarSlett
  56. Jeg blir gjerne med :)

    Gratulerer med 100 000 besøkende! :)

    1 lodd på meg :)

    SvarSlett
  57. Hei

    Anne AAeng her .

    Gratulerer med 100 000 besøkende.
    1 lodd på meg.
    anne-aaeng@hotmail.com

    SvarSlett
  58. For en Give away da og for en butikk:)
    her vil jeg gjerne være med og tar 1 lodd:)

    Ha en super helg:)

    Klem Lise

    SvarSlett
  59. Hei! Klart eg er med! Eitt lodd takk :)

    E

    SvarSlett
  60. Hurra, jeg rakk det:-))Takk for tipset, jeg rekker vinnerloddet med mitt ene lodd:-)) Klem fra den optimistiske Marianne med den dårlige forbindelsen med blogspot;-) www.balkegaard.com

    SvarSlett
  61. Jeg tar gjerne ett lodd:)

    snefrid1@msn.com

    SvarSlett
  62. For en flott premie:) Jeg blir med og tar 2 lodder. Klem Ellen.

    SvarSlett
  63. Gratulerer vennen!! ,))
    Klart jeg blir med å feirer deg ;))

    1 lodd på meg, takkitakk ;)
    Stor klem og nyt denne søndagen... tror det blir møbelmaling i dag ,)
    Anki

    SvarSlett
  64. Gratulerer med besøkstallet! Tar gjerne ett lodd :)

    Mvh Siri
    serri_mussit@hotmail.com

    SvarSlett
  65. Heia Mona :)
    Vil gjerne være med på din giveaway å tar 2 lodd hos deg :)
    Har utrolig mye fint hos Landstil så det er en kjempefin premie :)

    Ønsker deg en fin morgendag
    Klem Mette :))

    SvarSlett
  66. Jeg vil veldig, veldig gjerne delta!
    Sikler etter mange ting på hjemmesiden deres.

    Mvh Laila Løvseth
    Laila.lovseth@hotmail.com

    SvarSlett
  67. Jeg blir gjerne med.
    Tar 1 lodd :)

    i_sen3@yahoo.no

    SvarSlett
  68. Selvsagt vil jeg være med i trekningen! :) Tar med meg 1 lodd. Ha en nydelig høst. Vennlig hilsen Pia.

    SvarSlett
  69. Hei min nye bloggvenn:o)

    Gratulerer så mye med over 100000 treff!
    Jeg vil være med å feire hos deg, og trekker 2 lodd, takk:o)

    Heleneklem

    SvarSlett
  70. Jeg vil absolutt være med! Er veldig glad i denne butikken, og handler der både titt og ofte, noe som også vises i min blogg! Ett lodd til meg!

    SvarSlett
  71. Så kjekt at du la deg til som følger på wallsticker shopen min.. så fant jeg veien hit :)
    Masse nydelige bilder du har tatt! Og såååå masse jeg fikk lyst på!! Så å bli med på denne giveawayen er null problemos! ;p og linker i tillegg, så da blir det vel to lykkelodd på meg!
    Du har en kjempeflott blogg også! klem

    SvarSlett
  72. Har desverre ikke blogg men tar gjerne 1 lodd i denne flotte konkurransen! Jeg synes du har en fantastisk fin blogg og fortsett med det du gjør! så gjenstår det bare for meg å krysse både fingrer og tær :) ha en flott dag! Hilsen Sandra (sandra_h1@hotmail.com)

    SvarSlett
  73. Fantastiske tall på bloggen din! Gratulerer! :)

    Jeg trekker et beskjedent lodd :)

    SvarSlett
  74. Hei :)
    Så flott premie. Gratulerer med 100 000 besøk! Jeg blir gjerne med og feirer og trekker 2 lykkelodd :)
    Klem

    SvarSlett
  75. For noen nydelige bilder.blir helt forelsket her jeg sitter

    Tar 1 lodd å håper at jeg trekker vinnerloddet:)

    klem fra Lill

    SvarSlett
  76. Gratulerer med fantastiske tall !
    Jeg vil gjerne bli med på den flott giveawayen.
    Kommertar og link.
    Landstil er så absolutt en av mine favoritter,er så heldig å bo ikke langt fra.
    Klem Anne

    SvarSlett
  77. Gratulerer med herlige tall ♥

    Jeg er gjerne med og tar 2 lykkelodd:http://konkurranseblogg.blogspot.com/2011/10/giveaway-hos-villa-tverrteigen.html

    Krysser fingrene!

    Klem

    SvarSlett
  78. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  79. Hei igjen! Gratulerer SÅ mye med hele 100.000 besøkende!! Så utrolig morsomt. Jeg blir gjerne med og prøver lykken med to lodd! :-)) Link+kommentar. Klem Siri

    SvarSlett
  80. Gratulerer med de fine besøgstal! Tar gjerne en lodd. :) Klemm

    SvarSlett
  81. Gratulerer!

    Stopper gjerne der på vestlandstur.

    Ønsker meg 1 lodd.

    Klem fra meg.

    SvarSlett
  82. Ett lodd på lørdagskvelden til meg;)
    Spennende!!

    Helgehilsen fra Ann-M.

    SvarSlett
  83. Moro med giveaway! Prøver gjerne lykken med ett lodd:)

    SvarSlett
  84. Prøver lykken med 1 lodd! :) Tvi tvi!

    SvarSlett
  85. Hei!
    Jeg slenger meg på med 2 lodd:-)
    Legger ut et innlegg med link til din Give away på min gave- og lotteri-blogg!

    Ha en fin dag!
    Klem, Lotta

    SvarSlett
  86. Ååå, for et hav av vakre ting! Jeg er absolutt med ;)
    Klem fra meg

    SvarSlett
  87. Flott giveaway og 1 lodd på meg... Klem fra Rosen

    SvarSlett
  88. Gratulerer med milepælen:) Her var mye lekkert og fristende å se.
    Jeg blir gjerne med på give awayen og trekker
    2 lykkelodd:)

    Hilsen fra Den Hemmelige Hagen

    SvarSlett
  89. Gratulerer med store tall! Jeg vil gjerne ha 1 lodd i feiringen din.
    Mvh Nina
    ninasjoevold@gmail.com

    SvarSlett
  90. GRATULERER SÅ MYE MED FLOTTE SEERTALL!!!

    JEG BLIR GJERNE MED Å FEIRER DEG OG TAR TO LODD.
    Ett for kommentar og ett for link.

    Mvh
    Marianne

    SvarSlett
  91. Når DU feirer er jeg selvfølgelig med! ;-) Tenk, over 100000 besøkende...helt fantastisk, og vel verdt en fest, Gratulerer! :)

    SvarSlett
  92. Glemte å skrive 2 lodd - link og innlegg, sorry!

    SvarSlett
  93. Herlig!
    Jeg blir gjerne med og trekker 2 lykkelodd ♥
    De har sååå mye fint;)

    Klem Line

    PS: Give-away hosw meg og, Becksøndergaardskjerf i premie, heng deg med da vel;)

    SvarSlett
  94. Hei, jeg trekker gjerne 1 lodd.

    sigfridpettersen63@hotmail.com

    SvarSlett
  95. Hei på deg!
    Har desverre ingen blogg...men vil veldig gjerne være med å vinne et gavekort...er inne på Landstil å titter hver dag..utolig mye lekkert...ellers er jeg ei dame med stor sans for interiør. Faktisk første gang jeg tørr å være med på sånt/ta kontakt...er så grønn på dette med blogging...er inne på interiørsider/blogger hver dag å drømmer meg bort...deilig...er så mange utrolig flinke damer rundt i landet...er veldig imponert....men å blogge selv har jeg ikke peiling på...da lar man heller være for ikke å gjøre noe dumt...NÅ VÅGET JEG!!! :-)å sende en meldig Jippi!!!

    sender min e-mail adr. å håper på at lykken smiler til meg :-)Mvh Signe sbleika@hotmail.com

    SvarSlett
  96. du verden så mye fint og flott!!;)blir gjerne med på feiringa med 1lodd.

    SvarSlett
  97. Heia
    Så klart jeg vil være med her :-) Spennende, gleder meg til trekning
    Linket, så 2 lodd på meg.
    Klem

    SvarSlett
  98. Så utrolig fin og inspirerende blogg:)Og veldig bra give away!! Ett lodd på meg..tvi tvi.
    Lappelisa@hotmail.com

    SvarSlett
  99. For en GiweAway! Tar gjerne et lodd:) Storkoser meg i bloggen din. Har snarvei til deg på venstresiden i bloggen min :) Ha en fin helg!

    SvarSlett
  100. Mens andre tipper lotto prøver jeg meg på vinnerlykken her jeg!!Virkelig nydelig butikk og blogg!!Me LOVE it! signer up for 2 lodd og sier tvitvi til meg og takk for nydelig blogg til deg!!

    SvarSlett
  101. Hei!
    Så fin blogg du har! Og gratulere med flotte besøkstall! :)
    Jeg vil gjerne være med på give awayen din og trekker 2 lodd. Kjempefin premie, jeg satser på litt vinnerlykke. :)

    Håper du har en fin lørdagskveld.

    Ps, jeg har en lite give away på gang inne hos meg, du må gjerne delta :)

    SvarSlett
  102. 1 lodd til meg. Ingvild90@gmail.com

    SvarSlett
  103. Hei!
    Jeg blir gjerne med og prøver lykken med 2 lodd. :) Lekre bilder fra butikken!
    Ha en fortsatt fin høst! :)

    SvarSlett
  104. Jeg prøver gjerne lykken med to lodd. Landstil har masse fine ting i butikken sin :)

    SvarSlett
  105. Gratulerer, trekker 1 lodd :)
    applemamak@gmail.com

    SvarSlett
  106. Å, så mye nydelig å se på, skikkelig øye-godter. håper jeg vinner, 1 lodd på meg, takk. heidi.bruksas@gmail.com

    SvarSlett
  107. Da tar jeg to lodd:) Her er linken til facebook: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=211207518947576&id=555035376
    Og her er kommentaren;) Gratulerer så mye :D
    - Katrine
    katrine.n.berntsen@hotmail.com

    SvarSlett
  108. Utrolig bra side og er glad for at jeg tilfeldig kom over denne siden ;). Det var en flotte gaver du gir bort, heldige er den som får vinnerloddet.
    Jeg tar gjerne 1 stk.
    Ha en fin dag, klem

    SvarSlett
  109. Heia.
    Gratulerer så mye med høyt
    besøkstall. Prøver med 1 lodd
    jeg. Ha en fin dag.
    Klem Mette.

    SvarSlett
  110. Jeg er såklart med! Fantastisk premie!

    Klemmer Janne Merethe

    SvarSlett
  111. jeg er med, give-away er alltid gøy. Og såååå fin gave da :-) et lodd til meg :-) Klem Trude

    SvarSlett
  112. Är gärna med och tävlar med en lott, gillar norska inrednings bloggar skarpt.

    nettan.klar@gmail.com

    SvarSlett
  113. Hei.
    Jeg prøver lykken med 1 lodd.

    Marie Elise
    hvitlykke@gmail.com

    SvarSlett
  114. Kjempeflott blogg du har,jeg bor i nabokommunen din og er rett som det er inne og titter og leser.
    Jeg hiver meg på med 1 lodd,er jo en fantastisk butikk der på Moi.

    Laila
    laila.tonnessen@norgespost.no

    SvarSlett
  115. Spennende blogg, å så mye fint fra Landstil!
    Prøver meg på giveawayen din, og trekker 2 lodd :0)

    SvarSlett
  116. Hei. Så masse flotte ting, både i bloggen din og Landstil butikken! Tar to lodd jeg, takk :)

    SvarSlett
  117. Herlig innlegg om landstil!
    Ønsker meg et lodd!!
    Klem fra Sol

    SvarSlett
  118. Landstil er en av mine favorittbutikker også :) Går alltid innom når jeg er i Lund, og besøker nettbutikken titt og ofte. Har føere ting på ønskelisten der, så det hadde ikke vært dumt med gavekort! Ett lodd til meg :)

    SvarSlett
  119. Juhu! Dette må jeg jop hive meg med på. Stas med åremie fra Landstil da.
    Jeg har gjort alt hva du ba om selv om jeg har blogg la jeg på en link på fb også selv om jeg allerede hr linket til bloggen på bloggen min. Var så langt et innlegg det her så mye jobb så du fortjente den ekstra insatsen fra meg syntes jeg:)
    2 lodd blir vel det da.
    God helg!:)

    SvarSlett
  120. Gratulerer med alle besøkene!
    Veldig fin blogg!
    Tar ett lite lodd, jeg....

    SvarSlett
  121. Spennende. Hilsen Gro Sofie, gro.bertelsen@gmail.com

    SvarSlett
  122. Hei:)

    Så spennende!
    Jeg tar 2 lodd:)

    Klem Line E.

    SvarSlett
  123. 1 lodd.Inspirerende side :-)

    SvarSlett
  124. ♥´¯) ¸.-:¦:-´¯)
    (¸-:¦:-´ (¸.♥´´¯`•.¸
    Gratulerer så mye med 100.000 besøkende,det er noe og feire.
    Jeg tar 2 lodd,å la gjerne ett av dem være ett vinner lodd.
    For Wow så utrolig mye fint Landstil hadde.
    Nå krysser jeg fingrene og håper jeg er den heldige.
    Ønsker deg en riktig God Høst & vinter.
    ˙·٠•●♥✿❀♥❀✿♥●•٠·˙

    SvarSlett
  125. Så snill Tone og Anette er! og så mange flotte bilder, så mye fint i butikken dems!
    Jeg prøver lykken min hos deg, så følger jeg deg gjærne videre :O)
    God helg!
    Hilsen Nina x

    SvarSlett
  126. Jeg er med :D deltar med 1 lodd :) Rannveig Kh, rankh@hotmail.no

    SvarSlett
  127. Så flott giveaway! tar ett lodd hos deg!

    SvarSlett
  128. Oj! Ble helt i siste liten dette! Prøver gjerne lykken i den fine giveawayen din :) 1 lodd på meg :)
    Klem fra Lise

    SvarSlett
  129. Så fiiin premie!! Jeg er med :)

    1 lodd på meg!

    Klemmer fra Stine

    SvarSlett
  130. Da hiver jeg meg på denne giveawaye,herlig og flott premie.
    Landstil er en spennende og sjamerende og flott butikk, som det er verdt å besøke:):)

    1 lodd til meg.:)

    SvarSlett
  131. 1 lodd på meg :-)

    flott butikk, med mange flott personlige ting.

    carpe diem

    SvarSlett
  132. Kjempepremie! Jeg tar 1 lodd!

    Hilsen Jori Kjelland

    jorisk1@hotmail.com

    SvarSlett
  133. Jeg er med, 1 lodd på mg :)

    SvarSlett
  134. Her tar vi ett lodd og krysser fingrene :-)

    SvarSlett
  135. Heisann!

    Ønsker å være med på denne hvis jeg rekker det!!!
    Deler med alle mine venner på FB.

    Mvh. Guri Marie

    guri_marie.kristoffersen@getmail.no

    SvarSlett
  136. Jeg er med 1 lodd ! :)
    Jeg likte best den kruset xD

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg