Den fantastiske boksen 💪🏻

Goood Fredag dere.

" Det er sommer det er sol og det er Fredag 🎶🎶 " Finværet fortsetter vist nok i helgen her på Sørlandet og vi må bare være fornøyd. For en sommeruke dette har vært da ! Varmt og klamt..😊
☀️

De fleste personer lever et hektisk og aktivt liv i dagens tider. Vi har kansje ikke de beste mat vanene og putter i oss lite næringsrik mat, vekta går oppover og vi føler oss ikke like "vel" lengre. Jeg har selv lagt på meg litt i løpet av sommeren. Det har blitt litt mye kjappe løsninger innen middags veien og når man er så utslitt på kvelden så har det lett å bli til at en tar 1 karamell eller 2, og kansje 3 stk. Sånn i bunn og grunn så spiller det egentlig ingen rolle men for noen så gjør det det og er du den personen så kan jeg hjelpe deg med det. 

Forever Living har sammen med ernærings fysiologer satt sammen og utviklet noen fantastiske bokser med produkter og de heter C9, Fit1 og Fit2. 
Den mest populære av boksene er den første av de tre,  Change9 (c9). KAN du se bedre og føle deg bedre etter bare 9 dager ? JA DET KAN du faktisk. Jeg har sett mange eksempler av dette og folk som er gode til å legge ut før og etter bilde. Det finnes grupper på Facebook hvor folk som bruker boksene støtter hverandre og gir gode tips, råd og blir motiverte.

Legg grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag! 

Med CHANGE 9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som kan hjelpe deg å oppnå varig vektkontroll. C9 er grunnlaget i Forever F.I.T.-programmet og vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg. Den leveres i to smaker, vanilje og sjokolade 👌🏼 I pakkene følger det også med et målebånd.
Ønsker du å kickstarte mot et smalere og sunnere jeg ? En boks c9 koster kr. 1372;  Kjøp nå i September og du får med en drikkeflaske og smaks prøve på Forever sin egen protein sjokoladebar på kjøpet.

C9/FIT eksempel :YOU CAN DO IT 👊🏼

Vil du vite mer så ta kontakt med meg , jeg hjelper deg gjerne og vil følge deg opp i prosessen 😄 foreverbluedoor@gmail.com 

Min Aloe Vera nettbutikk : My Aloe vera / Mona T Ersdal Du kan også kjøpe dette og alle andre Forever sine gode produkter direkte til deg selv. Vil du vite mer så send meg en mail !

Ha en fin Fredag og helg dere, ta vare på deg selv og hverandre ♥︎
-Mona


Kommentarer

Populære innlegg