Why me ? 🌿

Hei !

Tenkte å fortelle litt om hvorfor jeg valgte Forever Living ! Jeg la merke til Forever Living på Instagram. Jeg hadde nok observert det tidligere men ikke tenkt over det. På Instagram har jeg mange kjennskap til store profiler ( selvfølgelig innen Interiør ) og mange av de har jeg blitt litt "kjent" med uten å faktisk ha truffet vedkommende. Hadde jeg truffet de så hadde vi hatt nok å skravle om for å si det sånn. Nok om det. Mange av disse jeg kjenner der ble forhandlere og reklamerte flittig for disse produktene. Jeg tenkte med meg selv at der havner aldri jeg...så innteresert er jeg ikke. Måneder gikk og jeg fikk med meg den ene reklamen etter den andre.


Vi kjøpte huset som vi renoverer og jobbet etter beste evne der, jeg hadde mine svakheter å ta hensyn til i den prosessen. I Februar / Mars kjente jeg på kroppen at den slet fryktelig og at jeg hadde presset meg selv veldig hardt i forhold til helsa. Jeg begynte nok en gang å tenke på disse produktene i fra Forever og spesielt på Argi+ og Aloe Vera gel. Jeg hadde hørt og lest at Argi+ var meget bra dersom man ikke hadde så bra med overskudd. Jeg viste at disse produktene var kosttilskudd, og alle er vi opptatt av kosttilskudd. Vi kjøper vitaminer og diverse i hytt og gevær på post ordre for å spe på med i en hverdag hvor vi spiser mye dårlig mat.
Jeg tenkte som så at kanske Argi er noe for meg da, det skadet ikke prøve...og selvfølgelig som alle andre så tenkte jeg på prisen. Den koster litt men det gjør jo alt annet også ! Jeg så på det som en investering i meg selv. En boks Argi varer i 1 måned ca. ! 30 Mars 2016 startet jeg på Argi+ og Aloe Berry Nectar. Jeg kjøpte en Argi og 3 bokser med Aloe Berry Nectar.
Jeg var klar !
Jeg er en ganske rutinert person og jeg fikk fort rutine på når jeg sko ta disse produktene på dagen. Jeg starter alltid dagen med en shot Gel og et glass Argi før jeg steller meg på badet.
Tiden gikk og jeg tenkte ikke så mye mer på produktene, jeg var veldig nøytral ang holdning til dette. Jeg jobbet meg igjennom kveld etter kveld i huset...
Etter et par måneder begynte jeg å reflektere litt over dette og tenkte tilbake. Hadde dagene blitt bedre ? Ja faktisk, for meg så hadde de det. Jeg fortsatte med juicen og fikk tak i en boks til med Argi og rutinene ble hold intakt.
Etter 3 måneder på disse produktene kom jeg til beslutningen at min hverdag har blitt bedre. Hvordan kan jeg fortelle deg enda mer i en samtale.
Jeg vet at ingen produkter tryller men jeg kan nevne at min personlige erfaring er at magen min fungerte bedre , jeg sov bedre, og jeg hadde fått litt ekstra energi å gå på og ikke nok med det så merket jeg forandringer på både hud og hår. Jeg fikk det bedre med meg selv !Dersom man velger å bli forhandler av Forever sine produkter får man tilgang til produktene til en bedre innkjøps pris og man kan velge å kjøpe til eget forbruk eller å selge videre.
Jeg valgte i utgangs punktet å få tilgang til produktene til eget forbruk. Jeg var kjempefornøyd med produktene jeg hadde prøvd og ønsket å prøve flere i det brede utvalget.
Jeg registrerte meg og fikk en side hvor jeg logget inn og kunne shoppe. Oppsparte skatte penger som jeg hadde igjen ble brukt til min første bestilling som var en grunnpakke. Jeg var kjempehappy når pakken kom og jeg satte i gang å teste produktene som Aloe Vera Gelly, Propolis, Heat Lotion, Tannkremen og den originale Aloe Vera Gel juicen.
Jeg ble bare enda mer overbevist om at dette var et bra valg. Det var virkelig produkter som gikk god for sitt gode rykte og jeg fant glede i å gi meg selv det lille ekstra både til hud og kropp.Jeg ville videre....jeg tok kurs på Forever sin hjemmeside og bestilte enda mer produkter og fikk opprettet en hjemmeside hvor andre kan få tilgang til disse gode produktene.
Jeg har fått tilgang til masse flotte grupper på Facebook og Forever Living sitt firma og konsept er bare helt utrolig. Jeg er så imponert ! Her er alle Velkommen og tas imot med åpne hjerter.
Jeg studerer, leser og lærer hele tiden nå. Dette ønsker jeg å jobbe med.
Jeg er i start fasen men jeg har troen...troen på at dette vil bli bra. Jeg har mange planer fremover men må ta litt av gangen....

Å investere litt ekstra i sin egen helse er blitt et veldig hett tema om dagen og fler og fler blir opptatt av å ta bedre vare på seg selv. Har man det bra med seg selv så går alt så mye lettere og hverdagen blir enklere i dagens stress og forventninger.
Gjør som meg og lytt til kroppen din og hva den trenger, gi deg selv det lille ekstra uansett hva ditt behov måtte være.
Ønsker du å høre mer om det jeg driver med så ta kontakt med meg vel. Send meg ditt navn og telefonnummer så hører du i fra meg, både damer og menn 😊 Jeg hjelper deg gjerne til en bedre hverdag enten med produkter eller om du ønsker å tjene litt ekstra penger ❤︎

Mail: ForeverBlueDoor  / Følg meg også på min nye side på Facebook : Forever Living / Mona T Ersdal

C9 - CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Et tøft men effektiv verktøy dersom man FØLGER prinsippene i heftet som følger med. Les mer her :
Forever F.I.T     Produkt : C9 / Forhandler Mona Tobiassen ErsdalKjøp en pakke C9 og få med en drikkeflaske og prøve på Forever ProX2 / sjokoladesmak på kjøpet ( tilbudet gjelder ut September )
Ha en super duper dag ♥︎ -Mona

Kommentarer

Populære innlegg