Forever ❤︎

Heisan !

Starter med å fortelle at dette innlegget IKKE er et renoverings innlegg i fra " Behind a blue door " men derimot et innlegg om Forever Living Products som jeg er blitt en forhandler av !
Greit å skille litt så de av dere som ikke gidder å lese kan " skippe videre til noe annet om ønskelig " 😄

Jeg har blitt selvstendig forhandler av Forever Living produkter i likhet med utallige andre personer som har falt for Aloe Vera og dens unike gode Gele !Jeg kommer til å presentere produktene i forskjellige kategorier, fortelle litt om selskapet og også om hvorfor jeg valgte å bli forhandler.
Jeg deler inn de forskjellige innleggene i temaer nå i begynnelsen og de kommer innimellom oppussings innlegg.
Når vi endelig kommer oss inn i huset vil bloggen min bli blanding av Interiør, Forever Living og hverdag. For at jeg liker å skrive og for at jeg vil dele med dere som gidder å lese.

Jeg ønsker å fortelle dere i dette første innlegget om hovedingrediensen i Forever sine produkter.
Aloe Barbadensis Miller, husk det navnet. Det finnes ca 400 arter Aloe i hele verden, og alle har sine gode egenskaper. Men bare en av dem har vært elsket av menneskeheten siden tidenes morgen: Aloe Barbadensis Miller , vår Aloe Vera. Aloe vera er en subtropisk plante som klarer å lagre mye vann. i plantens blader finnes en tyktflytende gele som kan enten drikkes som et kosttilskudd, eller blandes med andre ingredienser til ulike hud- og hårprodukter.

I dag er Aloe vera hovedingrediensen i våre fleste fantastiske produkter. Disse 2 feks.

Aloe Vera Gelly og Aloe Vera Gel. ( bildene er googlet )

 

To fantastisk gode produkter. De aller fleste personer vet at Aloe Vera er mye brukt på solbrent eller tørr hud. I Aloe Vera Gelly får du "planten på en tube", klar til bruk på hud som trenger den. Aloe Vera Gelly trenger raskt inn i huden, beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Jeg skal ærlig innrømme at den har ikke vært i hus hos oss før de siste månedene, men jeg må jeg også påpeke at når den først er kommet i hus så blir den nok her, kan ikke skjønne at jeg har klart meg uten 🙉 Dette er en tube som burde stå i ethvert baderom.  Den også er veldig god mot insekt bitt.

Aloe Vera Gel. Millioner av mennesker drikker den vær dag...Hvorfor ? Jo for at de er like opptatt av å ha det bra på INNSIDEN som på UTSIDEN  og den gir en god start på dagen ,så enkelt er det 👍🏻

Litt info om planten / gel :

Ettersom Aloe vera er en sukkulent plante, tar den til seg næring fra den jorden den vokser i. Derfor begynner vi fra grunnen, med å dyrke vår Aloe vera på fruktbare åkrer som gir god vekstkraft og mye næring til plantene.
Forever eier plantasjene og all dyrking skjer gjennom vekselbruk for å ikke utarme jorden. Vi henter vår Aloe vera fra plantens innerste blad, der den er best beskyttet fra ytre påvirkning. Den høstes for hand og transporteres raskt til vårt foredlingsanlegg.
Bladene gjennomgår en grundig renseprosess der de blir vasket flere ganger i kjølig vann og i en høgtrykksvask. Deretter blir den indre geléen tatt ut for hand. Ettersom den største trusselen mot geléen er oksidasjon må den stabiliseres så raskt som mulig. Dette skjer i vår patenterte stabiliseringsprosess. Naturell Aloe Vera Gel er lysegul, inneholder fruktkjøtt og har en litt bitter smak.
Kvaliteten er viktig for oss. Derfor blir vår Aloe vera grundig testet og analysert. Forever er det første foretaket som fikk motta det prestisjefylte International Aloe Science Council Seal of Approval. IASC er et uavhengig råd som vurderer Aloe vera-produkter etter strenge kvalitetskrav.

Her kan du se en video fra produksjonen :

Jeg drikker Aloe Vera vær dag og den finnes i tre smaker.
Jeg startet med Aloe Vera Berry men drikker nå Aloe vera Gel som er den mest naturlige. Den kommer også i smaken Bits`n Peaches . Den jeg synes er best smaks messig er Bits`n peaches med smak av solmodne ferskener. Men alt er jo smak og behag,vi liker forskjellig og jeg har vendt meg til originalen 👌🏼

Dersom du finner noe av dette innteresant og vil høre mer så ta kontakt med meg så forteller jeg mer. Du kan også komme hjem til meg å både smake, lukte og prøve forskjellige produkter. 
Send meg bare en mail ved å trykke på linken og skriv navn og telefon nummer så kontakter jeg deg :) Forever Living / Mona T Ersdal

Mer om produktene kommer fremover. Det blir tips til gaver, kampanjer osv. så stay tuned. 

Link til min Forever aloe vera side :

ForeverblueDoor ( registrer mail og lag et passord så får du er brukerkonto og tilgang til priser. Som selvstendig forhandler så kjører alle forhandlere forskjellige kampanjer på produkter så derfor kan prisene avvike og man lager seg en kunde profil for å se rett pris )
Jeg har akkurat nå en kampanje på Sonya hudpleie sett hvor det er penger å spare 👍🏻

Ha en fin dag og gjør dagen din GOD ❤︎

-Mona


Kommentarer

Populære innlegg