Dagene bare flyyyyyr avgårde 🙈🙉

Hei !

Nå om dagen så forsvinner dagene i rekordfart. I løpet av Oktober må vi flytte inn i huset i Fjellgaten og det går skremmende fort.
Når en ser seg om i huset pr i dag så skulle en ikke tro at vi om en god måned begynner ferden mot byen og nytt bosted. Det er kaos og rot "all over" ihverftall "nesten alle" veier. Gulvet i den største stuen er grunnet og malt to strøk og et siste strøk skal påføres denne uken. Gulvet i den minste stuen skal tas om en god ukes tid. Jeg er avhengig av plassen i det rommet til å stå og male litt. Foringer til stue og bad skal grunnes og males. Gulv lister til kjøkkenet skal grunnes og males i samme farge som sokkelen på kjøkkenet. Listverk ellers er heldigvis ferdig malt hos Momentor og skal monteres i løpet av Oktober. Jostein holder i disse dager på og montere gulvet på spiserommet. Gulvet som jeg har skrevet om noen ganger før. Det har blitt demontert i fra et loftsrom og lagret. I sommer har jeg fjernet spiker, pusset og vasket det med andre ord gjort det klart for Jostein å renskjære og montere.
Han skjærer, måler og monterer og jeg pusser kanter på bordene innimellom. Teamwork har det virkelig vært og det blir røft, gammelt og slitt. Annerledes....ja det er jo meg i et "nøtteskall" 😊 Jeg liker å tenke kreativt, annerledes og finne løsninger som ikke er standard. Jeg er nok en liten "boss" men det er alltid morro og se Jostein utføre mine tanker og ideèr når han jobber med sine materialer og verktøy. Han tenker og grubler men får det ALLTID TIL 👍🏻 Han er FLINK !
Fliselegger er nå ferdig på badet, han har vært en god hjelp for oss og vi er veldig takknemlige for at han er så nøden på detaljer og at det blir så fint det han gjør 😊
Neste uke skal badet sparkles ferdig på vegger og skaper monteres. Vi må gjøre klart til Epoxyhuset kommer og legger på Beton-cire på veggene våre. Det gleder jeg meg skikkelig til...betonglook på veggene, i love 😍 Gled deg du også, det kommer bilder i fra prosessen.

Ellers så har jeg begynt såvidt å pakke ut og inn litt..kjøkken skaper er utvasket og diverse kjøkken ting settes inn i skaper og hyller. Vi må frigjøre noe plass i 1 etage til mer flyttelass så da må noe begynne å settes inn og ryddes opp i !

Slik går no dagan....null overskudd når dagen er omme og hektiske tider. Når vi kommer oss ut av den ene og inn i det andre huset og lander litt så tar vi oss en liten lang helg i Sverige. Det synes jeg vi er vel unt....


Samme hvite flis på badet som på pipen i stuen. Rustikke "Old Tradition" i fra Golvabia.


Jeg ville ha sluk rist i Messing ( spesial bestilles ) men det fikset selvfølgelig Comfort Halvorsen Rør 👍🏻Det gamle gulvet...


På bildet under ser du pipa i stuen. Den går til taket og er fliselagt i typen " Old Tradition" i fra Golvabia AB . Det ferdige resultatet gir et slags kakkelovns utrykk som vi er veldig fornøyd med. Utført til perfeksjon av fliselegger 👌🏼

Det gøy når en ser resultater av mye arbeid og planlegging. 

*

Noen av dere har kansje fått med dere at jeg har blitt forhandler av Forever Living Products 😄 Først og fremst for at jeg digger produktene deres og de har gitt meg en bedre hverdag  men også for at jeg ønsker at de av dere som også vil prøve skal få muligheten til å kjøpe. Jeg er sikker på at dersom du først prøver noen av produktene så blir de en del av din hverdag. Jeg gleder meg til å hjelpe deg og du er Velkommen som kunde eller til selv å bli forhandler og bli en del av Forevers flotte Team. 
Du kan følge meg og MY Aloe Vera på Facebook og du vil få kampanjer, inspirasjon og tips . På MY Aloe Vera kan du lage en bruker profil og du får tilgang til alle priser og kampanjer. 
Velkommen ❤︎


Avslutter dagens innlegg med et bilde av min kjære mamma og meg.
Mamma ❤︎ Mitt forbilde og Inspirasjon ❤︎
Og jeg DIGGER min Panama hatt 😂


❤️
Ha en fin dag kjære lesere ❤️

-Mona Kommentarer

Populære innlegg