GLEDE !

Heisan 👋🏼

Etter å ha skrevet om stort sett renovering og oppussing i 9 måneder så er det nok noen som ikke synes det er kjempe gøy å lese om produkter og Forever Living. Men en ting skal jeg fortelle dere at når en opplever å være så fornøyd med disse produktene og hvordan det har hjulpet meg til en bedre hverdag så hyler jeg det ut med GLEDE ! Det er kommet for å bli og jeg kommer til å skrive og vise dere produktene. Jeg har valgt at dette skal være en del av mitt liv og etter en stund så kommer det kansje til å være en del av livet til mange av dere også i likhet med millioner andre som elsker produktene. Det fine med Forever Living er at alle har mulighet til å bli en del av foretaket og du kan velge å kjøpe produkter i fra forhandler eller du kan registrere deg å få mulighet til å handle produktene til bedre innkjøps pris. Det er ditt valg. Jeg hjelper deg gjerne med dette om det er ønskelig. Du vil få opplæring og oppfølging til du føler deg trygg nok til å mestre det på egen hånd og du vil bli en del av mitt team og jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe og støtte deg underveis.
Det er så uendelige  mange muligheter i Forever Living så vist du går med en tanke om at det hadde vært greit med litt ekstra inntekt så ta kontakt så forteller jeg deg mer. Jeg kan jobbe med deg uansett hvor i landet du bor 😊


Du kan lese mer om foretaket, se videoer og presentasjoner og om meg på min Forever Aloe Vera side :Forever Living sine Essential Oil : Essential Oil Gode dufter til mørke høstkvelder 😄

Nå skal det ryddes og vaskes litt og jeg skal ha "fotoshoot" av produkter dersom været holder seg. Tenkte å ta bilder ute 👍🏻

Følg meg gjerne på min nye side på Facebook : Mona Tobiassen Ersdal / Forever Living der blir du oppdatert på blogginnlegg, produkter, inspirasjon osv :)

Ha en super duper dag dere. Takk for besøket 😊
-Mona ♥︎Kommentarer

Populære innlegg