STATUS fra Fjellgaten 5 !

Hei !

Javel dere....MANGE venter på en oppdatering i fra huset og her kommer den....endelig eller hva ?

Det er utrolig travelt om dagen og vi har mye å gjøre og lite tid. Det kommer seg veldig i huset det skal sies. Vi to, mann og kone har jobbet oss jevnt og trutt igjennom et vannvittig prosjekt. Vi har ledd, kost oss, kjeftet og vært uenige og diskuter og vært sure men vi har jobbet igjennom det sammen som et ektepar, venner og et TEAM 💪🏻
Når vi ser tilbake på tiden nå og alt vi har gjort så får vi nesten selv "hakeslepp", det har vært så utrolig masse. Alle mine spesielle ideèr og løsninger ga oss mye ekstra arbeid.
Det har vært en reise, det er sikkert. Jeg har ihvertfall lært meg så utrolig mye, jeg spør om ALT ang snekring og diverse og Jostein har noen ganger holdt på og bli SPRØ men jeg er mange erfaringer rikere så jeg bryr meg ikke så mye om det.

Jostein er i gang med Listing nå...
I slutten av Oktober flytter vi inn. Det som vi ikke rekker til da blir gangen/yttergangen i 1 etage, ny trapp til 2 etage og et bad. Dette får vi jobbe med i vinter, men ikke VÆR dag. Vi skal hvile litt og ta det litt mer med ro og det fortjener vi... !  Vi skal gå på den nye Kinoen på den nye Kulturhuset og kose oss litt  mer sammen. Ta oss tid til familie og prioitere litt annerledes for gudene skal vite at familien ( våre nærmeste) de vet hvordan dette har vært... !

Vi er snart i mål så langt og vi er bare så fornøyd. Vi gleder oss ti å flytte inn og ta det i bruk. Jeg har hatt mange delte meninger om å bli en by frue men nå har det roet seg og jeg gleder meg til dette.
Jeg ser også fram til å se mange av dere som har fulgt bloggen lenge for det kommer til å bli åpent hus i forbindelse med salg av mine Forever Living produkter og da kan dere komme og se.
Det kommer jeg tilbake til når det blir og det blir skrevet om det her på bloggen.
Jeg håper dere vil komme og jeg gleder meg til det men først må vi "lande litt " .

La oss se litt da hvordan det ligger ann så langt i enkelte rom. Det er fortsatt rot her og der og vi holder jo på med listing og diverse så når det nærmer seg innflytting så kommer det ikke innlegg før ferdig resultat foreligger.

På badet kommer i disse dager Epoxyhuset og skal legge på Betonglook på vegger og spesial laget benkeplate og jeg gleder meg "big time". Det vil bli innlegg om dette og litt om hva det er slags produkt. Det er utrolig tøft og det blir mer og mer brukt på vegger på bad, kjøkken, eler i trapper og på gulv og ja you name it ! En stilig alternativ til fliser og i mange farger og varianter.
Gled deg til å se 😀

Litt bilder ( det er tidlig mørkt om kveldene nå så bildene er litt mørke ).

I stuene er gulvene nå ferdig malt og skal få sin herdetid. Herdingen er viktig for slitasjen/bruk i ettertid. Får et malt gulv herdet i ca 14 dager etter maling så tåler det så mye mer. Den ene stuen er ferdig herdet til helgen og det minste stuen skal stå i 13 dager til !

Stue 1 :
Listverk ligger utover gulvet og en oppvask maskin som er byttet står klar til å settes på plass. Foringer til vinduene er ferdig malt og skal på plass i kveld.


Tv stuen er akkurat ferdig malt og klar til herde prosess. 


Det gamle gulvet vi bevarte i fra loftet er ferdig. Et gulv i mange prosesser og mye arbeid for å kunne bevare men jeg stod heldigvis på mitt om at dette sko brukes og her er det...
Det er etter all rengjøring og klargjøring til slutt behandlet med Osmo hardvox olje som jeg bestilte på XL bygg Flekkefjord. Et gulv med sjel, gammel historie og masse "patina". Jeg digger det !


Jostein er i gang med Listing av dette rommet. Alle lister og foringer er malt i Nordsjø professional i fargen Klassisk hvit. 


Listene i seg selv er et MØBEL. De er klassiske, kopiert i fra gammelt listverk i huset og de er bare helt nydelige ! På bildet under ser du at døren mellom spiserommet og kjøkken har fått foringer og listverk og det setter virkelig kronen på verket. Resten av kjøkkenet får du ikke se enda men du kan se lampene vi har hengt opp men de er ikke koplet til. Lampene er i fra Chiq Antique og er kjøpt i Sverige. 


Jeg blandet inn litt rustikke detaljer i det gamle og klassiske.


I gangen monterer vi skuffer til oppbevaring som samtidig også blir kombinert til å bli en sittebenk. Ja takk begge deler 😀 Jeg ønsket å utnytte plassen og tenkte det var en funksjonell og grei løsning.  Platen skal ha en skum gummi madrass og få et fint tekstil stoff på toppen så blir det bra. 


På badet har det ikke skjedd så mye nytt enda siden vi nå venter på siste finish. Når siste finish er lagt skal det listes, silikoneres og monteres innredninger og kraner osv... 
Det er ikke så langt igjen. 
Jeg gleder meg masse til å vise dere alt vi har strevd for og jeg gleder meg enda mer til å ta det i bruk !

Ha en fin Onsdag dere. Beklager at jeg "spammer" dere med Forever Living men jeg er bare så takknemlig for å kunne jobbe med det. 

Vi blogges !

-Mona ❤︎

Kommentarer

Populære innlegg