Give Away...

Hei...
Solen titter frem innimellom og jeg titter ut på høsten. I hagen har vi et bjørke tre som har forandret seg veldig på fargestadiet nå i høst og akkurat nå er det veldig gult...og veldig vakkert! Det er like før bladene slipper taket for godt.
Høsten er fin.

I dag er det 14 dager til trekningen av min Give away og siden jeg vil ha flest mulig til å henge seg på den så minner jeg om den nok en gang. Jeg har vært og tittet litt på Landstil sine nettsider og sett på alle fristelsene som både har kommet i nettbutikken men som også er " på vei..." og det er mye fint.

Jeg "lånte" noen bilder til Inspirasjon og for å kunne dele med dere.
Jeg laget noen collager...Kansje går du og gleder deg til advent og har begynt å tenke 
på årets advenstake.
Landstil har flere fine...Og til slutt det aller beste...
Du kan vinne et GAVEKORT PÅ 500;
fra denne butikken...

Heng deg på, har du ikke blogg så legger du bare igjen en mail adresse som jeg kan nå deg på.
Lyst og ta en titt i nettbutikken deres så finner du den 

Da ønsker jeg alle dere som titter innom en kjempeflott Tirsdag og
til dere som alltid legger igjen slike gode ord og hilsener:
Tusen takk, dere er digg !

Vi blogges !


OBS !!!!!! IKKE MELD DEG PÅ I DETTE INNLEGGET MEN PÅ INNLEGGET SOM DET ER
LINKET TIL UNDER BILDET !
HVOR DET STÅR: MELD DEG PÅ HER !!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentarer

 1. De har såååå mye fint=)!!! Jeg krysser fingrene;)! Ha en herlig høst tirsdag søte du=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 2. gerne med, så fine ting:)

  SvarSlett
 3. Å nå håper jeg virkelig at jeg stikker av med seieren her altså:)
  Supre collager:)

  SvarSlett
 4. HEISAN OG HÅSAN, JEG ER MED!
  FLOTT GAVE.
  KLEM TOVE

  SvarSlett
 5. Hei på deg!
  Har desverre ingen blogg...men vil veldig gjerne være med å vinne et gavekort...er inne på Landstil å titter hver dag..utolig mye lekkert...ellers er jeg ei dame med stor sans for interiør. Faktisk første gang jeg tørr å være med på sånt/ta kontakt...er så grønn på dette med blogging...er inne på interiørsider/blogger hver dag å drømmer meg bort...deilig...er så mange utrolig flinke damer rundt i landet...er veldig imponert....men å blogge selv har jeg ikke peiling på...da lar man heller være for ikke å gjøre noe dumt...NÅ VÅGET JEG!!! :-)å sende en meldig Jippi!!!

  sender min e-mail adr. å håper på at lykken smiler til meg :-)Mvh Signe sbleika@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Så flotte ting... Har meldt min interesse på din giveaway tidligere... Så jeg krysser bare fingrene på at jeg blir den heldige... ;O)
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg