Give Away...

Hei...
Solen titter frem innimellom og jeg titter ut på høsten. I hagen har vi et bjørke tre som har forandret seg veldig på fargestadiet nå i høst og akkurat nå er det veldig gult...og veldig vakkert! Det er like før bladene slipper taket for godt.
Høsten er fin.

I dag er det 14 dager til trekningen av min Give away og siden jeg vil ha flest mulig til å henge seg på den så minner jeg om den nok en gang. Jeg har vært og tittet litt på Landstil sine nettsider og sett på alle fristelsene som både har kommet i nettbutikken men som også er " på vei..." og det er mye fint.

Jeg "lånte" noen bilder til Inspirasjon og for å kunne dele med dere.
Jeg laget noen collager...Kansje går du og gleder deg til advent og har begynt å tenke 
på årets advenstake.
Landstil har flere fine...Og til slutt det aller beste...
Du kan vinne et GAVEKORT PÅ 500;
fra denne butikken...

Heng deg på, har du ikke blogg så legger du bare igjen en mail adresse som jeg kan nå deg på.
Lyst og ta en titt i nettbutikken deres så finner du den 

Da ønsker jeg alle dere som titter innom en kjempeflott Tirsdag og
til dere som alltid legger igjen slike gode ord og hilsener:
Tusen takk, dere er digg !

Vi blogges !


OBS !!!!!! IKKE MELD DEG PÅ I DETTE INNLEGGET MEN PÅ INNLEGGET SOM DET ER
LINKET TIL UNDER BILDET !
HVOR DET STÅR: MELD DEG PÅ HER !!!!!!!!!!!!!!!!
Populære innlegg