Med eller uten prikker ?

Heisan...

I dag skinner SOLEN...HURRA!!!!! Jeg har all grunn til å juble etter alt regnet vi har hatt. Vinduene ser fortsatt helt for forferdelige ut når solen skinner men pytt pytt, det finnes værre ting enn skitne vinduer !

Ellers så er det ikke så mye nytt og formidle, vi putler med små ting og jeg gjør som jeg pleier : Tar dag for dag ! Min kjære er heldigvis litt bedre i ryggen og det er jo en GOD nyhet da...

Sønnen min spilte (fotball) kamp i går og var ikke særlig optimist etter et tap på 9-2. Men som jeg sa til han så går det opp og ned og man kan ikke alltid vinne, en kan bare gjøre sitt beste! Noen ganger møter man noen som er et lite hakk bedre, sånn er det bare.... ! Humøret kom seg etter en god varm dusj =)

Jeg har hatt et lite prosjekt med noen steiner! Jeg hadde mange små runde steiner liggende ute som jeg ville male! Jeg har bare brukt vanlig acryl maling ettersom jeg ikke har fargene jeg trengte i stein maling. Spørs om fargen holder når det blir regn. Men det er jo bare gratis steiner og verdt et forsøk.


Jeg har valgt å male sopper ! Så lurer jeg litt på da om jeg skal ha soppene med helt hvite prikker
eller hvite prikker med brun kant rundt.

Hva synes du ????
Hvilken så mest "soppete" ut ???


"Koser meg med en god kopp frukt te og nyter stillheten og roen i hjemmet....."


Soppene skal jeg gjøre ferdig i ettermiddag eller i morgen !

Ha en toppers Tirsdag !
Populære innlegg