Med eller uten prikker ?

Heisan...

I dag skinner SOLEN...HURRA!!!!! Jeg har all grunn til å juble etter alt regnet vi har hatt. Vinduene ser fortsatt helt for forferdelige ut når solen skinner men pytt pytt, det finnes værre ting enn skitne vinduer !

Ellers så er det ikke så mye nytt og formidle, vi putler med små ting og jeg gjør som jeg pleier : Tar dag for dag ! Min kjære er heldigvis litt bedre i ryggen og det er jo en GOD nyhet da...

Sønnen min spilte (fotball) kamp i går og var ikke særlig optimist etter et tap på 9-2. Men som jeg sa til han så går det opp og ned og man kan ikke alltid vinne, en kan bare gjøre sitt beste! Noen ganger møter man noen som er et lite hakk bedre, sånn er det bare.... ! Humøret kom seg etter en god varm dusj =)

Jeg har hatt et lite prosjekt med noen steiner! Jeg hadde mange små runde steiner liggende ute som jeg ville male! Jeg har bare brukt vanlig acryl maling ettersom jeg ikke har fargene jeg trengte i stein maling. Spørs om fargen holder når det blir regn. Men det er jo bare gratis steiner og verdt et forsøk.


Jeg har valgt å male sopper ! Så lurer jeg litt på da om jeg skal ha soppene med helt hvite prikker
eller hvite prikker med brun kant rundt.

Hva synes du ????
Hvilken så mest "soppete" ut ???


"Koser meg med en god kopp frukt te og nyter stillheten og roen i hjemmet....."


Soppene skal jeg gjøre ferdig i ettermiddag eller i morgen !

Ha en toppers Tirsdag !
Kommentarer

 1. Heisann:)

  Ja det er godt med litt opplett:) Jeg synes de med bare hvite prikker var finest:)

  Ha en fin tirsdag du også!

  SvarSlett
 2. Artig prosjekt, tror jeg ville hatt uten den brune kanten. Lykke til med male prosjektet

  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Høsten er uten tvil den tiden eg driver mest med koselige innesysler. Og Soppene dine var søte. Min favoritt er den røde med enkle hvite prikker :D
  Ønsker deg og en herlig Tirsdag :))
  Klem fra Catharina

  SvarSlett
 4. Hei og hopp :)
  Finest med bare hvite prikker ;)
  Hvis du sprayer dem med klar spraylakk så bevarer du kanskje malingen en stund ;) bare et lite tips altså
  ha en fortsatt fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 5. Må si meg enig - de med bare hvite prikker var finest og så mest soppete ut. De var kule =)

  SvarSlett
 6. Jeg likte best de med bare hvite prikker:) Morsomt prosjekt:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 7. Hei :-)
  Kreativ dame ;-) De var fine, og de fineste synes jeg er de med kun hvite prikker.
  Lykke til og kos deg :-)
  Mvh Linda N

  SvarSlett
 8. Heisann:)
  så flotte malte steiner...kreativt må jeg si:) Synes personlig de med helt hvite prikker tar seg best ut:)

  Ønsker deg en finfin høstdag og uke:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 9. Hejsan, här lyser oxå solen, vackert oktoberväder har vi :) vad fina stenarna blir, gillar dom med de vita prickarna, hoppas du har en fin höstdag, kram VIOLA

  SvarSlett
 10. Godt med litt solskinn innimellom alt regnet !
  Likte soppene som var med helt hvite prikker best.
  Ha en fin uke !

  SvarSlett
 11. Hei på deg berta. Morsomme steiner da, men som sopp bør du vel bare ha de hvit prikkete væ?! Hihi. Har laga sånne før,men da som marihøner å de var jo også kjempesøte. :0) Blir nok bra til slutt tenker jeg.

  Ha en god natt søte du.

  Klem Simone. :0)))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg