Til INFO !!!

Hei...
Har du en fin Søndag???  Jeg har en "sofa søndag" (tolk det som du vil.. ;)))))
I går var min kjære og meg på en liten shopping tur og det var deilig ( kvelden ble tilbragt undet teppe på soafen med en god film....) Vi var innom en hobby butikk, Mosters Hus, Bohus og Trunken. En fin rundtur som vi begge liker og det er i nabo kommunene ! Det ble shoppet litt nye små detaljer til interiøret og det ble tid til en liten "prat" med innehaverern av Mosters Hus, Hilde. Jeg fikk også hilst på hennes flotte datter som til opplysning skal starte nettbutikk med Mosters Hus flotte interiør varer! Det er bare å glede seg. Jeg tok ikke noen bilder denne gangen men du kan se litt i fra Mosters Hus i dette innlegget !
Jeg har 3 favoritt butikker som jeg fysisk kan gå og handle i og det er Landstil , Mosters Hus og Trunken. Vær og en av butikkene er unike på sin måte. Landstil er fransk landstil, Mosters Hus er landlig og romantisk og til slutt Trunken som er en Gave&Interiør butikk med det lille ekstra fraktet fra Amerika. I dette innlegget ble jeg spurt om Trunken hadde nettbutikk og guess what !!!! Nå har de det og du kan nok glede deg til jul dersom du ønsker Amerikansk julepynt. Klikk deg inn på nettbutikken på denne linken !
Det var nok reklame for i dag men...jeg bare LIKER så godt disse butikkene. Vist jeg skulle valgt en av de og jobbet i heller hatt en butikk selv så hadde det blitt en som Mosters Hus....*liker*

( bilder i innlegget,fra arkivet )

Søndagen skal tilbringes inne godt og varmt. Det er meldt vanvittige nedbørs mengder i mellom
kl 12:00-18:00 i dag så det er bare å kose seg inne...med god samvittighet!
Min kjære stakkars ligger strak på sofaen med en J***A vond rygg , føler
med han stakkars!
Jeg pleier ikke å blogge i helgene men en gang av og til så titter man jo innom og i dag var en "sånn" dag =)


Lurer litt på om jeg skal finne frem noen hobby saker litt utpå dagen...
Ble inspirert til litt decopage når jeg så hva Janne hadde laget.
Du kan også se vist du tar en titt her !

Da legger jeg litt planer mens jeg drikker en kopp kaffe !

Ha en fin Søndag dere og tusen takk for alle gode ord og hilsener ;) !

Populære innlegg