Soppene mine ble...

Med hvite prikker! 1000 takk for tilbakemeldinger og innspill. Alle synes at det sko være helt hvite prikker og jeg er så enig så enig. Etter at jeg hadde sett litt på bildene mine selv så fikk jeg se at de med bare hvite prikker lignet mest på sopper. Det er en stund siden jeg så en rød sopp med hvite prikker i "skauen " så det var kansje derfor jeg ble litt i tvil om hvordan de så ut.... ! Nå er de ferdige ihvertfall og tatt i bruk.

Lyst og se hvordan det ble ?

Da kommer det litt bilder. Solen skinner hos oss i dag som i går og det er bare DEILIG....
Har noen små planer som jeg snart skal utføre, måtte bare innom blogglandia en tur først!


På Europris fant jeg meg et par nye lykter og lyng. Nå
er det litt høstlig ved inngangs partiet...i tillegg til noen farge klatter som lyser opp.
Soppene mine....

Lyktene kostet 79; for den lille ( mener å huske at det var det)
og 99; for den store !Jeg synes at det ble litt fargerikt og koselig  =)))
Hva synes du ????

Nei..da er det på tide og bruke litt av dagens tildelte energi på noe fornuftig.
Ha en kjempefin Torsdag.

"Carpe Dièm...."

Minner om min give away.
Har du ikke meldt deg på så synes jeg at du skal gjøre det
Populære innlegg