Jotun inspirerer...

Hei, hei...

Hjemmelaget vår ruller....mmmmm..deilig ! Min kjære søster og meg har i dag laget vår ruller sammen. For et TEAM vi to er i sammen, perfekt samarbeide på alle måter. Når man ikke trenger å mase på hverandre om fordeling av oppgaver og alt bare "glir" helt naturlig, ja da er det bra! Lille Ruben var selvfølgelig rundt oss og vandret, "lille Ruben"...husker dere hvor mye jeg gledet meg til å bli tante. Nå er det kun et par uker til han blir 1 år...fy søren, hvor ble det året av.  Jeg er ufattelig glad i den lille rakkeren som er helt "propell" , han gir meg så utrolig mye glede. Tapper meg for energi gjør han mange ganger men det er bare SÅ VERDT DET ! Jeg gleder meg stort til bursdagen hans og at han skal få sine første bursdags gaver, da blir han nok i 100.

Søsteren min ønsker ikke at bilder av Ruben skal publiseres på nettet men ettersom han snart er 1 år så må jeg bare "dele litt av han med dere"...hun tilgir meg nok =)))


I går kveld var jeg på Interiør kveld hos Fargerike Flekkefjord. Mange damer og noen menn hadde møtt frem
til prøvesmaking av Rødvin, presentasjon av Jotun`s nye fargekart og mannekeng oppvisning.
Det var også innslag av musikk med den lokale gruppen "Myrull", utrolig dyktige =))


Til vinen var det også noe fingermat..*****


 Fargeanalytiker og trendsetter, Lisbeth Larsen (Jotun`s fargesjef)
var og presenterte det nye fargekartet 
"Lady supreme Finish & Pure Color"


Jeg har aldri sett en så sprudlende dame før.
Fy søren hun var "propell" og energisk.
Hun hadde en humor som gikk rett hjem hos meg latteren satt
løst hos de fleste som var tilstede!
Kul dame som virkelig kan det med å inspirere og få folk til å ville male.
Jeg fikk ihvertfall lyst å male, jeg merket at tankene vandret som bare det oppi hodet.
Det var så mye fine farger =)
Jeg var nok den eneste som innrømmet å ha et hvitt soverom
og hvitt soverom var helt UT i følge denne damen og det samme var også alt som het Shabby Chic!
Så der stod jeg som den "eneste" med hvitt soverom blant 80-90 personer!
Ja ja tenkte jeg...vi er jo i gang med nytt soverom og det skal ikke være helt hvitt.
Det skal inneholde litt farge som også er med på og bedre søvnen, for bedre søvn trenger
jeg så absolutt !!!!

Etter halvannen time orket jeg ikke mer og gikk derifra med dundrende skallebank
men det var vel verdt den skallebanken for jeg hadde fått en del farge inspirasjon til 
vårt nye soverom og ikke minst opplevd denne livlige damen fra Jotun !

Takk til alle dere på Fargerike Flekkefjord for en flott kveld =)
Vær stolte av det dere stelte i stand =)

Ha en fortsatt fin uke dere som titter innom =))


Kommentarer

 1. Hei Mona :)
  Så gøy å lese, jeg og min søster har det på samme måte :) Vi samarbeider så fint sammen på alle måter - og alt bare glir helt naturlig inn ღ … og vårruller er bare nydelig godt, nam, nam… Og skjønne lille Ruben, herlig bilde. Jeg er sikker på at hun tilgir deg :) Så spennende med interiørkveld, alltid kjekt med slike kvelder der man får informasjon om nyheter og treffer mange andre koselige mennesker ღ lite av det her i byen, så jeg leser alt jeg kommer over her i blogglandia , hihi… Så deilig å bli inspirert av andre, det gir et lite løft i hverdagen, det skal være sikkert :) Her hos meg går det trått om dagen, lite energi og hente – og det siste innlegget var det mye jobb med, samtidig som jeg holder på med giveaway innlegget som kommer i morgen tror jeg :) …så her er det bare å bite tennene sammen ღ hihi… Ønsker deg en fortsatt fin kveld kjære søte deg, stor klem fra Mettemor :)

  SvarSlett
 2. Vårruller er sååå godt, du deler kanskje oppskriften med oss?
  syns det er mange fine farger på det nye Jotun fargekartet. Jeg skal på damenes aften hos Byggmakker 3 november, ingen hemmelighet at jeg gleder meg :)
  Mitt nye soverom blir forresten grått... men mulig jeg maler om fort fort for jeg lurer på om jeg har valgt en for lys nyanse :)
  mvh Tone

  SvarSlett
 3. ååååå så heldig du er som har ei søster: Har alltid ønsket meg det, derfor var gleden stor da jeg fikk en datter for 25 år siden, nå er vi blitt gode venner og det er herlig. Søt liten rakkerunge da. Håper jeg kan finne ut av når jotun skal ha en slik kveld der jeg bor. Ha en fin kveld i stua
  Anki

  SvarSlett
 4. Herlige tantgutten da!! Tenk at det snart er 1 år siden du skrev på bloggen at du var blitt tante. Det er bare helt utrolig hvor fort tiden går.
  Høres ut som du har hatt en fantastisk kveld med Jotun, sikkert kjempeinspirerende. Her går det i små prosjekter, holder på med en aldri så liten make over av badet. Ikke store greiene, for det har jeg ikke ork til, men litt maling:-)
  Håper formen er god og at du koser deg.
  Ønsker deg en god kveld Mona

  Klemmer til deg

  SvarSlett
 5. God kveld kjære deg. :o)

  Ja de fra Fargerike sier det dem, men jeg vet at shabby Chic ikke er ut enda. Alt skal seff ikke være helt hvitt, men litt blandet med lin og kurv gjør susen. Å nå kommer det jo mer og mer drivvedlook også, å det er for å bli! Vi ligger sånn ca 2 år etter Franskmenna osv innen mote og interiør også. Å der holder de fortsatt stilen så, men det blir bare mer og mer kurv da. :o)

  Fin tantunge du har da. Jeg har nå 4 stk, hvorav 3stk er voksne. Hihi. Da kan du tro jeg føler meg gammal se. :p


  Nattaklem til deg berta. :o )))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg