Litt "høstlig" interiør...

Heisan...

Tusen takk til dere som la igjen noen spor til mitt forrige innlegg. Det gjør godt og se at det var et tema som berører flere av dere og sikkert berører mange som ikke la igjen en hilsen også...! Det at jeg har valgt å være åpen om min situasjon så "hele verden" kan lese det er rett og slett enkel: "Det er den jeg er og ingen er perfekt...! "

Nok om det !

Høsten kom over oss for lenge siden og jeg kan ikke minnes at vi har hatt en så dårlig høst  som den vi har hatt i år...fy søren for regn  men været kan ingen gjøre noe med så det er bare å kose seg inne og det gjør ihvertfall vi !
Jeg har tatt inn høsten litt i interiøret i form av litt fra naturen og litt nytt..

Jeg pyntet et lysfat i spisestuen..

Rådyr ku og kalv. Disse får du i flere varianter nå i høst og i forskjellige
butikker. Jeg fant mine på en billig butikk i Farsund som heter Dag`s Marked.
ca. 49; kr pr stk..
Du kan også få de til 200/300; pr.stk det kommer jo ann på
hvor stor lommebok du har og hva du velger =))))))


Kongler fra naturen...


Grønn mose...


Lys fra Bohus...


Det skal ikke mer til å føle seg et skritt nærmere naturen !


På Bohus sin facebook side kan du legge inn høstlig inspirasjons bilde
og være med å bidra til å lage et album : Bohus Høst Stemning 2011..
Jeg deltok med bildet under.


For å være med kan du gå inn på linken under:


Håper du får en kjempefin Torsdag.
Snart helg dere, helger er digg !
Vi skal på fotball cup i Sørlandshallen I Kristiandsand på Lørdag.
Noen andre fra Sørlandet som skal dit????

Nyt dagen =0)))Kommentarer

 1. Nydelig dekarasjon.
  Jeg ble litt satt ut av innlegget under her. Det var så godt skrevet. Å det er godt og få se litt av menneske bak bloggen også. Det er mange sykdommer som ikke vises, og det er synd at det ikke er aksept for å være syk. Jeg og ser det er mange bloggere som er hjemme av forskjellige grunner.Å så bra tenker jeg at de har bloggen og blogglandia.
  Jeg er veldig lite personlig på bloggen min, jeg har så gjerne skullet vært mere privat, men for det ikke til. Noen ganger når jeg leser bloggen min, tenker jeg, jøss for et perfekt liv,hehe. For det er langt ifra perfekt, med alvorlig sykdom i nær familie osv. Men når dagen kanskje har vært helt bånn,så er det godt og kunne blogge, synes jeg.

  Ha en fin dag:-)
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 2. Hærlig høstinspirasjon hos deg:)
  Kjempevakkert stilleben,bildet du deltar med hos bohus var nydelig!
  Liker slike billige butikker som dags marked,man kan finne mange fine ting der:)
  Selv skal jeg til Gekås/ullared i helga,hihi...Har aldri vært der før,men mange som har pratet om stedet,så da blir det hotell i gøteborg på meg og mannen i helga;)

  Ha en fin torsdag og god helg!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 3. Kjempe fint - flink du er !
  Nydelige både dyr og lys :)

  Klem Birgit

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder! Nydelig dekorasjon:) Perfekt Bohus høst stemmning:) Utrolig så vakkert du har det:) Kos dere i helgen og på fotballkamp:) Mange gode klemmer Ellen.

  SvarSlett
 5. Hej - I love each natural decoration like this!!!! Hugs, Barbara

  SvarSlett
 6. Å for noen flotte bilder og like flott pyntet lysfat. De lysene var jo helt nyderlig... Lurer på om det ikke er noen flere som må ta seg en tur til Bohus. Kjempefint var det.
  Ha en flott Torsdag.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 7. Nydelig dekorasjon. Du er utrolig flink til å ta bilder. Strever veldig med bildetakingen jeg, men det kommer seg vel....
  Trist å lese ditt forrige innlegg. Vet veldig masse om det å være syk da en av mine nærmeste var alvorlig syk i mange år. Ønsker deg gode dager fremover...

  SvarSlett
 8. Kjempefint pynta brett, herlig miks av naturmaterialer, heeelt høst !!!

  ønsker deg ei riktig fin helg !!
  Klem fra Maren i nord !

  SvarSlett
 9. NYDELIG HØSTDEKORASJON - behøver ikke alltid å koste skjorta, nei.

  Synes også headeren din er KJEMPEFIN!!!

  GOD HELG TIL DEG OG DINE!!!

  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg