Litt "høstlig" interiør...

Heisan...

Tusen takk til dere som la igjen noen spor til mitt forrige innlegg. Det gjør godt og se at det var et tema som berører flere av dere og sikkert berører mange som ikke la igjen en hilsen også...! Det at jeg har valgt å være åpen om min situasjon så "hele verden" kan lese det er rett og slett enkel: "Det er den jeg er og ingen er perfekt...! "

Nok om det !

Høsten kom over oss for lenge siden og jeg kan ikke minnes at vi har hatt en så dårlig høst  som den vi har hatt i år...fy søren for regn  men været kan ingen gjøre noe med så det er bare å kose seg inne og det gjør ihvertfall vi !
Jeg har tatt inn høsten litt i interiøret i form av litt fra naturen og litt nytt..

Jeg pyntet et lysfat i spisestuen..

Rådyr ku og kalv. Disse får du i flere varianter nå i høst og i forskjellige
butikker. Jeg fant mine på en billig butikk i Farsund som heter Dag`s Marked.
ca. 49; kr pr stk..
Du kan også få de til 200/300; pr.stk det kommer jo ann på
hvor stor lommebok du har og hva du velger =))))))


Kongler fra naturen...


Grønn mose...


Lys fra Bohus...


Det skal ikke mer til å føle seg et skritt nærmere naturen !


På Bohus sin facebook side kan du legge inn høstlig inspirasjons bilde
og være med å bidra til å lage et album : Bohus Høst Stemning 2011..
Jeg deltok med bildet under.


For å være med kan du gå inn på linken under:


Håper du får en kjempefin Torsdag.
Snart helg dere, helger er digg !
Vi skal på fotball cup i Sørlandshallen I Kristiandsand på Lørdag.
Noen andre fra Sørlandet som skal dit????

Nyt dagen =0)))Populære innlegg