God Helg =)

Deilige Fredag !

Da var det helg nok en gang og det er ikke feil nei...! Mange har barn som starter høstferien til uka som kommer og noen av dere skal kansje avsted på tur =)
Her hos oss er høst ferien over og det er skole igjen på Mandag, gutta "våre" kommer her på Søndag kveld og skal være hele neste uke! De er hos oss annen vær uke og annenvær uke hos sin andre foreldrer.

Når jeg var på Landstil og tok bilder til min give away så kjøpte jeg meg et kult skilt. Det har jeg hengt opp i gangen. Det er i metall og kostet 199; Nå har det seg slik at dette skiltet har et par trykk feil i teksten men det gjorde ikke meg noe for jeg skjønner jo innholdet i teksten =)

Jeg har også satt litt høstpreg på gangen i form av lyng og noen kongler...

Her får du en titt hvordan det ble !


Lyngen kjøpte jeg på Europris og den var så kul siden det var to farget, rosa/hvit .Kritt tavlen i gangen forandrer teksten etter årstiden.


Så det kule skiltet =)Det gjør seg med litt små forandringer :)

Nå er det helg og vi skal ta oss en liten kjøre tur strax.
Resten av helgen inneholder noen små planer og mye kos !

Jeg hørte et fint sitat på tv som jeg deler med dere:

" Dagen blir det den blir.
Du kan bare gjøre den enda bedre..."

Værd og huske på !

Nyt helgen og høst ferien for de av dere som har det!

Vi blogges!Populære innlegg