Renovering...

Heisan...

Tirsdag allerede og dagene bare forsvinner, iallefall nå som det blir så tidlig mørkt!
Jeg er glad for og se at det er mange som vil være med på give awayen og jeg håper på mange, mange flere! Alle kan være med, de som ikke blogger også. Bare legg igjen mail adressen i kommentarfeltet sammen med en liten hilsen. Nøl for all del ikke! Dere som bor i mitt distrikt og kun har 20 min kjøretur til Landstil burde iallefall slå til...!!!!! Give awayen finner du HER !


Jeg er i full gang med "renovering" av bloggen min. Jeg hadde problemer med den gamle malen og fikk ikke lagt til "Gadgets" noe som irriterte meg. Flere ganger jeg har hatt lyst og linke til konkurranser men har ikke klart å legge til link i sidefeltene!
Nå som jeg har tatt i bruk en ny mal tar jeg like godt og "shiner" opp litt her og der!


I dag er det noen "ferske" bilder fra innergangen som er i innlegget. Jeg trengte noen bilder til 
jeg sko lage nye "linker" til sidefeltene så da er det bare å ta kameraet fatt.

Håper alle som besøker meg har det bare bra!
Det er mange av dere jeg sko ha "vært innom på bloggene" men
dere får ha meg unnskyldt med at tiden ikke har strekt til og forsåvidt ikke energien heller.
Det er så mye jeg sko har gjort....men.....jeg må prioitere, de fleste kjenner seg nok igjen i det.


Nei dere...
Jeg putler litt videre med "renoveringen"  måtte bare innom og hilse på dere
som besøker meg.
Dere må ha en fortsatt fin uke.
Gode klemmer fra
Populære innlegg