Renovering...

Heisan...

Tirsdag allerede og dagene bare forsvinner, iallefall nå som det blir så tidlig mørkt!
Jeg er glad for og se at det er mange som vil være med på give awayen og jeg håper på mange, mange flere! Alle kan være med, de som ikke blogger også. Bare legg igjen mail adressen i kommentarfeltet sammen med en liten hilsen. Nøl for all del ikke! Dere som bor i mitt distrikt og kun har 20 min kjøretur til Landstil burde iallefall slå til...!!!!! Give awayen finner du HER !


Jeg er i full gang med "renovering" av bloggen min. Jeg hadde problemer med den gamle malen og fikk ikke lagt til "Gadgets" noe som irriterte meg. Flere ganger jeg har hatt lyst og linke til konkurranser men har ikke klart å legge til link i sidefeltene!
Nå som jeg har tatt i bruk en ny mal tar jeg like godt og "shiner" opp litt her og der!


I dag er det noen "ferske" bilder fra innergangen som er i innlegget. Jeg trengte noen bilder til 
jeg sko lage nye "linker" til sidefeltene så da er det bare å ta kameraet fatt.

Håper alle som besøker meg har det bare bra!
Det er mange av dere jeg sko ha "vært innom på bloggene" men
dere får ha meg unnskyldt med at tiden ikke har strekt til og forsåvidt ikke energien heller.
Det er så mye jeg sko har gjort....men.....jeg må prioitere, de fleste kjenner seg nok igjen i det.


Nei dere...
Jeg putler litt videre med "renoveringen"  måtte bare innom og hilse på dere
som besøker meg.
Dere må ha en fortsatt fin uke.
Gode klemmer fra
Kommentarer

 1. Kjekt at du kommer inn og hilser på;) Bloggen din blir kjempefin,vennen! Og du tar så utrolig fine bilder!! En ting er at du har det så fint, men bildene er og fantastiske! Så fin dybde i dem,og fint lys. Ble nesten tredimensjonalt det siste bildet,følte at jeg kunne gå inn i det..

  Håper du har en koselig kveld:)
  Stoor klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Så flott bloggen din blir Mona!!
  Hadde planer om å skifte til .com i vår en gang, men har rett og slett ikke hatt ork og gidda til det enda. Bloggen får være slik en stund til.
  Nydelige bilder du viser, som alltid:-)) håper du har hatt en flott helg og har en flott uke. Gleder meg til fredag, da er det høstferie her i huset. Hjemme alene skal jeg være fra lørdag til onsdag;-) mannen og ungene reiser til Dk, men kjenner at formen sier at jeg skal være hjemme. Gleder meg til å småpussle litt alene.

  Ønsker deg en god kveld

  Klemmer herfra

  SvarSlett
 3. Hei hei...
  Bloggen din har blitt kjempefin. Skikkelig lekker. Kan så lite om hvordan jeg lager ny layout og hvordan man får menylinje osv... Så jeg blir så inponert over de flotte bloggene.
  Ha en fin kveld
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 4. Bloggen din er utrolig flott Mona!
  Jeg har likt utseende til bloggen din hele tiden,gøy at du skifter litt bilder på headeren og av og til:)
  Jeg har jo altså da grodd fast i det ene bildet på min header,haha...Men det er fordi at jeg er redd for å ødelegge hele bloggen om jeg begynner å trykke på noe annet en det jeg gjør til vanlig;) Jeg er ikke så god på dataen for å si det mildt,hehe...Flotte bilder i innlegget:)
  Ha en fiiin dag!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 5. Heisan, så flott bloggen din blir!
  Min blir desverre like kjedelig, er ikke så flink med dette data greiene:-) Nydelige bilder du har tatt.

  Ønsker deg en strålende kveld:-)

  Klemmer fra Ine

  SvarSlett
 6. Så flott fornyelse du har fått på bloggen din, kjempefint!!

  SvarSlett
 7. Hei...
  Takk for svaret... ang kodeord. Har skrevet inn kodeordet, men det bare forsvinner når jeg trykker på legg inn kommentar.
  Må prøve litt å se om jeg har vært å trykt å¨ett eller annet.
  Ha en superfin onsdag.
  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg