Det er en lang en ...

Hei .
I dag er det den lengste Fredagen på kalenderen. Den kommer sikkert til å bli vanvittig lang...eller ikke :))
Været vil antagelig gjøre den lang siden tåken ligger som et teppe utover hvor jeg kan se. Kansje blir det bedre når den letter, vi får se :) 

Ønsker deg en fin Lang Fredag hva enn du måtte gjøre :)
#kjøkkenbilder 
Klem fra meg :)
-MonaKommentarer

 1. Koselige bilder☺ Ønsker dere også en fin Fredag. Her på hytta lysner det litt, så vi håper på en ganske fin dag. Glad i deg Syste ❤ Klem fra Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Syste. Tusen takk for hilsen. Du er jammen meg flink å gå tur. Det må jo være en skikkelig "Boost" på både humør og energi. Vi har vært i Stavanger i dag. Hadde tenkt å overnatte men pga av mamma sin tilstand så valgte vi å kjøre hjem igjen . Vi var hjemme 20:30. Jeg følte ikke vel med å være såpass langt borte men vi hadde en fin dag og tur. Nå er det leggetid. Jeg føler meg veldig sliten, for første gang i mitt liv har jeg "såkalte" poser under øynene. Men det kommer seg nok ! Håper det bare kunne bli bra med mamma. Ha noen fine påske dager videre. Klem til deg og dine. Glad i deg ❤️

   Slett
 2. Underbart fin påsk till dig
  Så ljuvligt fint!
  Varm kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snille du 💗 Koselig at du tittet innom bloggen min. Ha en fin påske fortsatt 🐣 klem til deg 😊

   Slett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg