Interior fra "Villatverrteigen" !

Heisann !
Innom for å dele et par bilder i fra Villatverrteigen / @behindabluedoor. Må spe på med litt interiør bilder i fra heimen innimellom. Det er jo tross alt det bloggen min startet med. Gleden jeg har over å ta bilder og gleden interiør gir meg. Derfor interiør bilder. Det at jeg deler vårt hjem "offentlig" ser jeg ikke på som noen "greie", det er jo bare ting :))
Jeg er opptatt av å være meg selv igjennom bloggen og derfor skrives og drives den sådan ! 


Kjøkkenet vårt er vel det som preger insta profilen min mest. Det er et IKEA kjøkken. Vi er veldig fornøyd med det. Det fungerer liksom perfekt på alle måter, det er egentlig galskap å ville flytte fra det (vist vi velger å leie ut huset kan vi alltids flytte tilbake igjen vist lengselen blir for stor, men jeg har veldig troen på huset i byen..) . 

Drømmen over å renovere et gammelt hus tok vi helt ut og vi tenker som så "at den som intet våger, intet vinner" ! 
Let's do IT !
Det nye kjøkkenet har vi kjøpt hos Drømmekjøkken Stavanger og vi blir nok kjempe fornøyd med det også. Det er en helt annen kvalitet enn det vi har nå. 
Det blir spennende når det skal monteres. 


I dag laver snøen ned ovenfra, det var ikke akkurat greit ..

 

Men sånn er det jo ...
Kan jo komme snø en god stund fremover enda ! Følg meg gjerne på instagram @behindabluedoor
Ha en fin dag :) 
-Mona
Kommentarer

Populære innlegg