Gleder meg !

Hei !

I morgen kommer vinduene. De står nå klare på Lunden snekkerverksted og i morgen går reisen til Hollenderbyen i Flekkefjord. Jeg GLEDER meg. Er så spent på resultatet, jeg er sikker på at de er knallfine. Lunden er gode på kvalitet og finish og de kan absolutt anbefales som leverandør til både vinduer og dører.


De vinduene som du ser på bildet skal være i 1 etg. i soverommet. De har vi valgt lyd isolerende glass til pga. støy i fra gaten.
Disse vinduene blir ulike alle de andre pga. de måtte tilbake føres til slik vinduene var fra byggetiden.
Da var de slik...


Bildet over er hentet i fra historie bøker i fra Flekkefjord.

I huset går det fremover. Trappen som går i mellom 1 etg. og 2 etg. var ikke så bra. Vi skal lage ny trapp som blir bedre å gå i og har flere trinn. Den blir også litt bredere. Etter å ha gått og tenkt litt og studert så fikk jeg en idè om å "snu" trappen. 
Opprinnelig gikk man inn hovedøra som vist på bildet over og under og opp trappen.  Nå har jeg besluttet at ved å vende trappen så blir den mer praktisk ettersom vi kommer til å bruke døren på baksiden som inngang. Ved siden av trappen var det en vegg, den har vi også revet så nå kan må gå tvers igjennom.


Inni veggen kom det fram en gammel dør når Jostein rev, til og med glasset i døren var inntarkt. Døren blir tatt vare på og skal kansje brukes til noe lurt. 
Ved siden av den grønne døren er det en dør som skjuler kjeller åpningen, alt blir revet !
Ved at vi rev den veggen ble det mye åpnere og lysere. 


Jostein begynner rivingen og hvordan vi tenker trappen ser du i neste innlegg..

Solen skinner fortsatt her Sør i landet og det er bare NYDELIG ! Nyt de fine dagene dere.

Gleder meg til å vise dere vinduene :)

Takk for at du tittet innom.

-MonaKommentarer

Populære innlegg