Still going strong !

Heisan !

På tide med en oppdatering i fra huset. Forrige uke var "såder" i huset. Kroppen min hanglet og tankene vandret mye til mamma og jeg var så lei den pussinga på laften. Denne veggen i spisestuen var absolutt den verste av alle veggene. Fy søren sier jeg bare....men dere : JEG ER FERDIG med den ...HURRA !
Resultatet kommer i neste innlegg. I dag tenkte jeg å vise dere litt hva annet som foregår og hva Jostein ( snekkeren ) driver med.
Utfordringen i et gammelt hus er mange ganger rom fordelingen og løsningene. Nå har vi klart å finne løsninger utav mye det som allerede er men det vi har valgt å total endre en trappe området i gangen.
Jeg har vist i dette ( link ) innlegget at vi har laget nytt hull i taket på det som skal bli badet. Der skal lofts trappen være. Den gamle trappen opp til loftet fjerner vi !
Trappen er borte og det gjenstår et hull i taket. Her er det gjenbuk på gang og bord som ble revet på  " kjøkken " gulvet brukes om igjen til å lappe sammen hullet i taket. Derav blir taket mer eller mindre bevart i gammel stil. Bordene rippes og pusses og blir montert i taket.
Hullet er tettet. Taket og gulv skal bevares men veggene skal gipses og males. 

Som dere ser : STILL GOING STRONG !

" Bare til orientering så jobber vi ikke som galne. Jostein ligger litt "føre" blogg innleggene men jeg derimot var på Lørdag ferdig med laften. Nå skal jeg til på neste prosjekt. Vi jobber litt vær ettermiddag ( ikke fredager og Søndager ), slapper av med tv på kvelden før leggetid, tar vare på hverande og innimellom diskuterer vi og er ikke helt enig men vi har en god plan. Det er det viktigste ! Vær strukturert og hold fokus det er mitt beste råd i en slik bygge prosess. Dersom du som er innom er i en bygge fase eller renoverer så husk at DU eier bygget, bygget EIER ikke deg. Det skal være gøy ! "

Ha en fin dag !

-Mona
Kommentarer

Populære innlegg