Tolmodighets prøve...

Heisan.

Har du hatt en fin helg ? Her i hus er vi litt redusert pga forkjølelse. Først var det Jostein i forrige uke og nå er det meg. Jeg begynte på Lørdag ettermiddag, jeg kunne nesten kjenne virusene hope seg opp i nasen. Det kom bare over meg....det er vel slik på denne tiden. Mye som går rundt ! I dag er det sofaen som er min beste venn !


I huset går det i "slow motion "...! Ting gjøres men vi har vært litt redusert og da går det tregere.
Jeg har inntatt spiserommet og jobber med lafte veggen.
Den er ganske "shabby" og deler av den har vært malt. Den krever en del arbeid.
Nok en gang tok jeg frem malingsfjerneren og smurte godt på for deretter å la det stå og "jobbe" et døgn i håp om at det bare var og skarpe av ...


Det dekkes med plast for å holde på fuktigheten.


Så er det bare å begynne å skrape....


Det går ikke som jeg hadde håpet, det sitter mye maling igjen. Jeg var nødt å skrape over alle bjelkene for å fjerne malingsfjerneren. Resultatet derimot gjorde meg litt motløs.


Det ble egentlig ikke noe bedre, ser egentlig ut som jeg har malt det på nytt. I bunnen av veggen ser du hvordan det var før og etter malingsfjerneren er fargen bare blitt sterkere...Ikke annet å gjøre enn frem med pusseren....IGJEN !
Jeg er egentlig ganske lei av pussing, det skal sies.
Får bare bite tenna sammen, telle til 10 noen ganger og tenke på resultatet. 
Det SKAL bli bra.

Nå kjenner jeg det er på tide med en hvil...
Ha det bra så lenge.
Ta vare på hverandre .


Kommentarer

  1. Disse gamle veggene er så sjarmerende, gleder meg til å se ferdig resultat :) klem Vibeke

    SvarSlett
  2. Disse gamle veggene er så sjarmerende, gleder meg til å se ferdig resultat :) klem Vibeke

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg