Hva skjer !

Heisan.

Hyggelig at så mange gidder og følge renoveringen av det gamle huset i Hollenderbyen. Jeg er takknemlig for det. Når man først bruker tid på og skrive den så er det jo kjekt at noen stikker innom og leser den. Takk for at dere følger =)

Mamma er på sykehuset om dagen, hun er absolutt ikke i form. Det tærer litt på kroppen og jeg kjenner at motivasjonen ikke er på topp. Jeg er bekymret for henne. Det er nå sånn at bekymringer for ens foreldre kryper liksom inn i marg og bein når noe ikke er som det skal.
Krysser fingrene for at sykehuset får orden på ting så hun kommer seg.

Det skjer jo litt i huset selv om motivasjonen ikke helt er der. Tirsdag var vi i Stavanger så den dagen "gikk bort". Mandagen gikk jeg rundt og ryddet og feide, formen var så der. Man må jo rydde litt innimellom også, det gir triveligere arbeids miljø.
Jostein derimot holder på med sine snekker ting. Han hjalp meg en times tid å pusse på laften som jeg viste i forrige innlegg men ellers så holder han på med sine ting.
Når han var ferdig med spiserommet gikk ham på loftet og rev noen gamle boder. Loftet ble tømt og klar gjort til elektrisk som skal opp i taket i fra kjøkken og isolasjon som skal legges over hele gulvet. Må bare legge til at hele haugen med materialer ble kappet til ved og tas med hjem til fyring. Det varmer det også også blir en kvitt det på en grei måte =)Når det var gjort så laget han et et hull i taket på det som skal bli badet. Vi flytter lofts trappen i fra gangen og inn i inngangen til badet.
Så ble det hull opp til loftet. Dette rommet skal brukes som lofts lagring. 


Da kan den gamle lofts trappa rives...
Den fjernes for å få en åpnere og luftigere gang. 
Klarer du å henge med ? Det mangler ikke på planer og løsninger her nei.

I neste innlegg skal jeg nok være klar til å vise hvordan laft veggen ble. Det tar sin tid men jeg har pr i dag to planker igjen. 
Enn så lenge.
Ta vare på hverandre.
Ha en fin Torsdag !
-Mona
@behindabluedoor Kommentarer

Populære innlegg