God morgen...

Torsdag og en dag igjen til helg...

I dag var det 10,2 minus ute så det er ganske så kaldt men fint. Spørs hvordan de stakkars påske liljene klarer seg ute nå i denne kulden. I butikkene har det så vidt begynt å komme noen vår blomster men jeg tror det er i tidligste laget å sette de ute nå men fine er de og man kan jo pynte litt inne. I morgen er det helg og da må det noen blomster i hus.
Nå skal jeg fortsette med kaffen min mens jeg ser på God morgen Norge =)

Ønsker deg en fantastisk fin og solfylt dag !Klem Klem :)

Kommentarer

 1. Hei, og god formiddag :)
  Brrr..., kaldt på morgenen her også. Men nå begynner faktisk solen å varme litt, så da pakket vi sekken og tok en tur til Gamlebyen :) Solen gir meg masse energi kjenner jeg, så kan nesten ikke vente til våren melder sin ankomst :)
  Ønsker deg og dine en herlig dag videre :)
  Klem Sandra.
  PS: Nydelige bilder som alltid!! :)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder!! Huff, ja, det har vært kaldt lenge i år!! Det må vel snart gi seg. Men påskeværet blir visst like kaldt om ikke enda kaldere, hørte jeg i dag. Men så.....

  Ha en fortsatt fin torsdag.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder :)
  Må kjøpe inn litt blomster til helgen jeg også :)
  Aldri en helg uten blomster.
  Ønsker deg en fin, fin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 4. Hej!
  Tack för din jättefin hälsning!!!
  Det värmer blir så himla glad!!!
  Önskar dig en jättefin fredag
  och trevlig helg
  Kram Tina

  SvarSlett
 5. Herlige bilder !:)
  liker virkelig bloggen din og gleder meg til å følge deg videre :D
  klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det og VELKOMMEN skal du være =) God dag til deg! Klem

   Slett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg