God morgen..

Solen skinner og det blir en fin dag, hva mer kan man ønske seg ?

I dag ble det tidlig morgen ettersom været har slått om i løpet av natten og det var bikke kaldt på soverommet, kroppen ble ganske så stiv så da det var opp og ta en varm og god dusj. Det hjalp...
I dag skal jeg endelig treffe min beste venn og søster igjen etter at de har vært borte en uke på ferie. En ferie som for de ble et mareritt med masse sykdom på alle sammen både små og store. Godt man ikke vet hva man har i vente når man er på tur...! Gleder meg til å se henne og lille tante gullet mitt på 6 mnd.

Nok om det er igrunnen bare innom for å ønske deg som titter innom en kjempefin Tirsdag !

Følg meg gjerne på instagram : @villatverrteigen..


God Tirsdag !

Kommentarer

  1. Hei syste:-) skal bli godt å se deg også. Titter innom bloggen din mens jeg venter på deg. Ser deg snart. Glad i deg.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg