Master bedroom....

Heisan...GOD Tirsdag !

Etter å ha fått meg ny mobil for 14 dager siden var det på tide og tømme den for bilder. For meg som er utrolig glad i å ta bilder av alt mulig smått og stort gikk det litt i "ball" når jeg har hengt meg på Instagram. Jeg hadde 345 bilder som var tatt på ca 10 dager og for ikke å legge ut dobbelt av like bilder på instagram så tenkte jeg det var lurt å rydde opp.
Det ble plenty med bilder til å legge ut på bloggen så i dag blir det litt soverom`detaljer fra vårt *master bedroom* Ikke så mye som er forandret men det kommer stadig nye besøkende innom bloggen som kansje ser noe nytt og får litt inspirasjon :)


Koffertene er malt i kalmaling fra Pure & Original.


Til sommeren skal det jaktes på nye kofferter...de er så dekorative!En inntørket stakkarslig Lavendel...gleder meg til sommeren og Lavendel blomstring i hagen!

Jeg får spørsmål om hvor jeg har kjøpt teksten "Sov gott" og det er i Liseberg i Sverige :)


*Remember: Dreams can come true....*

Ha en fin Tirsdag dere....

Følg meg gjerne på  *Facebook* og InstagramKommentarer

 1. De koffertene er jo bare knallfine!! :D Får veldig lyst på kofferter jeg også.. Men har ikke hatt hellet med meg enda på å finne noen fine :/ men det kommer vel :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder Mona!
  Stilig å male koffertene...hmm, har et par her som jeg kansje
  kunne ha malt eller....tenke tenke:))
  Var innom linken din til instagram og masse flott bilder der også!:)
  Jeg har ikke kommet så langt enda at jeg er på instagram, men plutselig kan det jo skje:))
  Ha en superflott kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Superflott!!

  Ha en fin kveld,
  Klemmer♥

  SvarSlett
 4. Nydelig :)
  Mye fint.
  Ønsker deg en fin, fin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg