Master bedroom....

Heisan...GOD Tirsdag !

Etter å ha fått meg ny mobil for 14 dager siden var det på tide og tømme den for bilder. For meg som er utrolig glad i å ta bilder av alt mulig smått og stort gikk det litt i "ball" når jeg har hengt meg på Instagram. Jeg hadde 345 bilder som var tatt på ca 10 dager og for ikke å legge ut dobbelt av like bilder på instagram så tenkte jeg det var lurt å rydde opp.
Det ble plenty med bilder til å legge ut på bloggen så i dag blir det litt soverom`detaljer fra vårt *master bedroom* Ikke så mye som er forandret men det kommer stadig nye besøkende innom bloggen som kansje ser noe nytt og får litt inspirasjon :)


Koffertene er malt i kalmaling fra Pure & Original.


Til sommeren skal det jaktes på nye kofferter...de er så dekorative!En inntørket stakkarslig Lavendel...gleder meg til sommeren og Lavendel blomstring i hagen!

Jeg får spørsmål om hvor jeg har kjøpt teksten "Sov gott" og det er i Liseberg i Sverige :)


*Remember: Dreams can come true....*

Ha en fin Tirsdag dere....

Følg meg gjerne på  *Facebook* og InstagramPopulære innlegg