Ønskeliste...

Hei =)

Først og fremst: Dersom du følger meg på Instagram så er jeg klar over at jeg har himla mange skrive feil, det går litt fort av og til og jeg glemmer å se over det jeg har skrevet. Jeg tar ikke meg selv så høytidelig at jeg bryr meg over det, det har vel sin sjarm. Min søster og meg fikk oss ihvertfall en god latter når vi så igjennom bildene og teksten...gud bedre sier jeg bare det ble komisk..! Lyst å ta en titt så følg Instagram linken på høyre side av bloggen =)

Akkurat nå i hjemmet kunne jeg tenkt meg å byttet ut York serien i fra Bohus med noe mer røft.

Ønsker du å kjøpe denne:


og dette:


Så ta kontakt på mail for pris og info =)))

Jeg ønsker meg dette:Det er lov og drømme seg bort litt og håpe at noen vill kjøpe skjenk og skap så
jeg kan erstatte det med noe mer industrielt...

Nå skal jeg snart på kjøre tur med min kjære mann.
Ha en fin kveld!
KlemKommentarer

  1. ha ha...kjennermeg godt igjen der vett du, skrivefeil er hverdags hos meg også , og om noen kommenterer det så svarer jeg enkelt og greit ... jeg tar det ikke så tungt for jeg er tung nok ifrafør av *ler*

    mmmm...ønsker meg det samme som deg ser jeg :))

    fiiiiine dag videre til deg og dine :))

    SvarSlett
  2. Åh..er så fint å blande inn litt industri:-) har gjort det jeg også:-) skulle også gjerne hatt dette!!:-) er det stoler fra living? Jeg har disse.og de har av og til tilbud på dem:-) så lurt å følg med:-) :-) håper du får en nydelig helg:-) :-) klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg