Good morning =)

Tidlig på morgenen her i dag =)
Er innom på morgenen med et ønske om at alle som dere som besøker bloggen i dag får en strålende og flott dag. Det er ikke mange strålende her Sør med dagen kan bli fin allikavel. Vi får se hva dagen bringer av gleder i dag eller sorger hvem vet...godt er det at IKKE vi vet som skjer utenom det daglidagse !!!

Mulig jeg kommer innom bloggen senere og viser bilder fra den flotte butikken jeg var innom på Lørdag som var. Jeg har alltid et lite kamera på lur i lomma og ser nok snål ut mange ganger når jeg er rundt og tar bilder av utstillinger men bær over meg dere som kjenner meg....dere vet jo hvorfor jeg knipser....jeg er kjempeglad i å ta bilder og bonusen er jo at man har noen å dele dem med =)

Jeg har forresten hengt meg på "Instagram" og jeg fortsatt helt "grønn" på det området men jeg lærer noe nytt hele tiden så har du lyst å følge meg der er det link til høyre på bloggen,( som du kansje allerede har fått med deg.)

Ha en flott dag da dere, legg gjerne igjen en hilsen så jeg ser hvem som titter innom =)


Må bare fortelle dere at min gode blogge venn 
i den nye ugtaven av Janne D Arc Living magasinet.
Et et helt fantastisk flott hjem.
Viola har virkelig god smak =)

KLEM KLEM


Kommentarer

  1. Morn til deg og Mona! Nå har jeg nettopp sendt ungene på skolen og sitter med kaffe og knekkebrød og surfer på telefonen hihi;-)
    Ikke vet vi hvordan dagen blir, men vi håper på det beste, ikke sant?
    Ha en fin dag min bloggevenn!
    Klem fra Hanne:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg