OMG...

Sier jeg bare...det er snø i luften !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå har jeg drevet og skrytt av fin været her på Sørlandet og så i dag er det pinadø snø i luften og snø skal det bli til helgen. Det var ikke greit! Mannen som skal i gang med terasse på utsiden og lurte på om det fortsatt var frost i bakken eller om det var mulig å få støypt fundamenter nå......hmmm det ser heller tvilsomt ut. Håper det ikke blir noe av den forbaska snøen, den kan komme oppi fjellet. Nå vil jeg har gåsunger...

Nok om det..er egentlig bare innom for å ønske deg en god Onsdag. Søsteren min er i syden og gjett om jeg misunner henne =)

Ser fram til våren og mildvær!
Bildet er fra "arkivet"..


Bjørka begynner å springe ut inne om ikke annet =)

(mobil bilde )


Ha en fin Onsdag!

Klem Klem


Kommentarer

  1. Ser ut som du har laget litt vår inne da :) Koselig når det spirer og gror! Og nå som vi er halvveis ut i mars er det ikke lenge før våren kommer helt og all snøen smelter - hurra for det!
    Ha en finfin torsdag :)
    Ingrid

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg