Mange fristelser =)

Hei og GOD Onsdag... "and the sun is shining....jey..."

Det er mange fristelser i interiør butikkene om dagen =) Lommeboka kunne blitt meget slank eller som en strek dersom jeg sko handlet alt jeg hadde lyst på. Heldigvis kan jeg styre meg og mine lyster...!
 Shopping med øynene er gratis. 

Her i innlegget får du se en del fine ting som du sikkert finner i en interiør butikk i nærheten av deg dersom du vil mer enn å shoppe med øynene.
Jeg har to favoritt butikker og det er Trunken og Hannåsvollen Gård. Sistnevnte er det ikke så ofte jeg får besøkt for det er halvannen times kjøring i fra Flekkefjord. Bildene i dag er fra Trunken på Vanse (Farsund)..

Enjoi....

Lexington....Lene Bjerre...
Yankee Candle...


Mathilde M...love it...


Christmas Corner..


Amerikanske produkter...Interiør we LOVE !!!!!!!!!

Ble DU fristet ????

Drøm videre og ha en fabelaktig dag =)Populære innlegg