Kjøkken og påske tid...snart..!

Hei og GOOOOOOOOD FREDAG !!!

Jupp jupp Fredag and i`m in LOVE...kan det bli bedre! Sitter her med kaffe koppen og nyter stillheten i huset mens solen skinner inn i stua. Det er deilig med roen på morgenen, jeg setter pris på den.

I ettermiddag skal vi hente bilen og det gleder jeg meg til, da skal vi rundt og "råne" hehehe...neida det blir nok heller en kjøre tur i morgen så får jeg håpe jeg husker hvordan man girer får nå har jeg kjørt automat i halvannet år...hehehe ! Går nok greit!

Min kjære mann starter påske ferien i ettermiddag og det ser vi veldig fram til, jeg er jo hjemme så jeg er i påske modus allerede...nesten iallefall. Tirsdag blir det hytte tur og frem til da skal vi kose oss hjemme og pakke litt innimellom. Mye som skal pakkes når man skal være borte noen dager.

Det blir stille på bloggen i påske uken for da skal jeg ha blogge fri men på instagram finner du meg =)

Siden jeg hadde kjøkkendetaljer i det forrige innlegg passer det med kjøkken bilder i dag i tillegg til bilder av et hus som jeg ser på som drømme huset mitt =)

Enjoi..Hjemmelaget pike kyss =) Jamm..MY DREAM HOUSE :
( det er IKKE mitt hjem MEN et hjem jeg DRØMMER om å kunne hatt...)


Utsikt:


Nydelig detalj...Simply LOVE IT....


*****

Da hører du i fra meg igjen etter påske og frem til da:

GOD PÅSKE TIL ALLE DERE SOM ER INNOM:
TAKK FOR BESØKET OG
VELKOMMEN IGJEN !!Kommentarer

 1. For et nydelig hus og for en utsikt!! Bor du der?
  Herlige bilder fra et lekkert kjøkken:)
  Sitter med kaffekoppen og koser meg med å lese noen blogger før vi skal få på oss skia og ut i løypa. Barna og jeg ankom Hafjell igår og mannen kommer i kveld så nå er det påsketid - iallefall frem til tirsdag da mannen skal på jobb igjen.
  Men noen dager på fjellet er strålende uansett - særlig med dette knallværet:))
  Ønsker deg en flott påske.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tone =)
   Takk for koselig hilsen. Det er ikke mitt hjem men et hus i nærheten som jeg "drømmer" om å kunne hatt. Det er bare så nydelig. Inni er det den flotteste kakkel ovnen og fine detaljer. Det er godt man kan drømme seg bort litt innimellom. Ønsker deg en GOD PÅSKE på Hafjell =) Kos deg i løypa;)
   Klemmer til deg!

   Slett
 2. Mange flotte bilder fra kjøkkenet ditt! Var jo ikke akkurat stygt det drømmehuset heller =) Nyt fridagene videre.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg