Kjøkken og påske tid...snart..!

Hei og GOOOOOOOOD FREDAG !!!

Jupp jupp Fredag and i`m in LOVE...kan det bli bedre! Sitter her med kaffe koppen og nyter stillheten i huset mens solen skinner inn i stua. Det er deilig med roen på morgenen, jeg setter pris på den.

I ettermiddag skal vi hente bilen og det gleder jeg meg til, da skal vi rundt og "råne" hehehe...neida det blir nok heller en kjøre tur i morgen så får jeg håpe jeg husker hvordan man girer får nå har jeg kjørt automat i halvannet år...hehehe ! Går nok greit!

Min kjære mann starter påske ferien i ettermiddag og det ser vi veldig fram til, jeg er jo hjemme så jeg er i påske modus allerede...nesten iallefall. Tirsdag blir det hytte tur og frem til da skal vi kose oss hjemme og pakke litt innimellom. Mye som skal pakkes når man skal være borte noen dager.

Det blir stille på bloggen i påske uken for da skal jeg ha blogge fri men på instagram finner du meg =)

Siden jeg hadde kjøkkendetaljer i det forrige innlegg passer det med kjøkken bilder i dag i tillegg til bilder av et hus som jeg ser på som drømme huset mitt =)

Enjoi..Hjemmelaget pike kyss =) Jamm..MY DREAM HOUSE :
( det er IKKE mitt hjem MEN et hjem jeg DRØMMER om å kunne hatt...)


Utsikt:


Nydelig detalj...Simply LOVE IT....


*****

Da hører du i fra meg igjen etter påske og frem til da:

GOD PÅSKE TIL ALLE DERE SOM ER INNOM:
TAKK FOR BESØKET OG
VELKOMMEN IGJEN !!Populære innlegg