En liten takk ..Hei...

En liten hilsen i fra meg her på tampen av kvelden. I dag ble det bare noen få timers arbeid i huset selv om det er Lørdag. Vi har en overnattings gjest i dag. Ruben som jeg er tante til er på besøk, han kom i ettermiddag. Mamma og pappaen ligger på hotell et par netter og kjenner på hvordan det er "å strekke kroppen godt ut i senga over en lang periode" . De er ikke bortskjemt med søvn akkurat men to energi fylte barn. 
Nå sover ihverfall Ruben godt og det er like før jeg også tar kvelden. Blir tidlig opp i morgen, i forhold til hva jeg er vant med på en Søndag. 

Ville egentlig bare skrive en liten "notis" og takke alle de fine Instagram kontoene som reposter mine bilder. Det er utrolig fint av dere å dele og jeg er veldig takknemlig . Nevner noen av de her , @passion4interior , @mynorwegianhome, 
@interior125 , @interior_and_living @ninterior @interior123 , ja det er så mange. Tusen takk :) Da tar jeg kvelden ...
God natt, -Mona @behindabluedoor 


Kommentarer

Populære innlegg