Litt fra helgen !

Heisan.

Fy søren for en fin uke vi har hatt nå, nydelig vær og det er bare så digg.
Nå endrer været seg å det blir grått og stusselig igjen men dere....det er jo en stor greie at vi nå straks runder inn i Mars måned =)) Happy ?? Yes .

Har du hatt en fin helg ? Det har vi, vi har kost oss to hele netter på Noas ark ved Dyreparken.
Grunnen til at vi velger hotell utenfor sentrum er rett og slett for at det er roligere. Det er mindre trafikk støy og roligere på nettene.
Noas ark er et meget bra hotell, vi har vært der før og kommer til å gå der igjen. Vist det er en ting å utsette på det så er det badet, det er litt trangt.
Frokosten på dette hotellet er veldig bra. Godt utvalg av grove brød og rundstykker. Det er faktisk det som Jostein og meg er mest spent på vær gang vi overnatter på et hotell, brødutvalget.
Jeg liker gode, grove brød. Ellers så er det godt utvalg av pålegg, frukt og mye godt til barna.
Kan absolutt anbefale dette hotellet.

Ellers så var vi jo på Boligmessen. Faktisk så må jeg være ærlig å si at jeg ble litt skuffet over den. Jeg hadde ventet meg mer "stander" med inspirasjon innen interiør til hus. Jeg ventet å se masse fine fargevalg, tapeter, produkter osv til hus.
Dette var det lite av. Det var mange som ville selge solskjerming, trapper, parkett. Det var også noen meglere og bolig leverandører.
Litt skuffet kan man si. Foredraget med Otto Robsahm om å tenke kreativt og i mange tilfeller bruke det man har rundt dørene var det som gjorde det værdt messebesøket. Jeg fikk jo hilst på Otto også da og det var jo morro. Han er jo så flink !

Konkurransen hvor de kåret Kristiandsands handygirl var også et morro innslag.
Det kan godt hende vi tar turen til neste år også bare for turen sin del. 
*
Ellers så koste vi oss med mat, kino og litt butikker.
Var innnom Home & Cottage på Sørlandsenteret , de har bare så utrolig mye fint.Butikkene til Home & Cottage er bare så innbydene og fine. En FRYD for øyet :)

*

Oppdatering i fra huset kommer i morgen. Vi fylte en henger med søppel i går ettermiddag, i ettermiddag blir det søppeltømming. sikkert lass nr 9 eller 10..har mistet tellinga =)

Ha en fin dag !
-Mona
Kommentarer

Populære innlegg