Villatverrteigen !

Hei !

I dag tenkte jeg å "poste" noen bilder i fra Villatverrteigen. På Instagram så går det jo i bilder i fra hjemmet vårt, interiørbilder. Siden det er noen "følgere" i fra utlandet som benytter seg av linken til bloggen min via insta så er det greit å innimellom spe på med noen koselige bilder og ikke bare masse gammelt rivningsverk. Jeg er glad i å ta bilder og jeg er glad i interiør...
Interiør interessen startet for fult for noen år siden etter at jeg besøkte ei venninne i fra ungdoms tiden sin blogg. Jeg ble helt forelsket i den landlige stilen hun hadde på den tiden. Med årene har stilen min endret seg som hos de fleste men jeg startet med nesten alt hvitt. Nå er det mer farger i hjemmet. Gøy med forandriner... ( "Elin" blogger fortsatt og bloggen hennes finner du HER ! Mye flott inspirasjon og gode tips deler hun med alle sine følgere.)

Til helgen skal vi på hytta og slappe av et par dager. Jeg kjenner virkelig på kroppen at det trengs. Selv om vi ikke jobber mer enn 2 1/2 - 3 timer på kveldene så er det liksom mer enn  nok...
Hytte tur med snop, film og lesestoff blir bra , ser fram til det.
Helgen 26-28 Februar er det Boligmesse i Kristiandsand. Da skal vi dit og tar en natt på hotell og bare kose oss. Det er viktig når en holder på med et slikt prosjekt  å ta vare på hverandre og gjøre andre ting også. Det holder oppe motivasjonen og gnisten.  Det mener jeg  at folk som bygger hus og gjør mye av arbeidet på fritiden også bør prioitere, vist de har mulighet til det. Ikke bare kave men legge inn en "fridag" og kose seg. Det er godt for parforholdet og ikke minst for BARNA vist dere har små barn. Jeg har lest flere ganger om par forhold som nesten tok slutt under oppussing pga mye arbeid og lite tid til hverandre og kansje full jobb ved siden av...
Ta vare på hverandre !

***

Da poster jeg noen bilder i fra Villatverrteigen/ @behindabluedoor så ønsker jeg deg som leser dette en trivelig Onsdag. Bare 2 dager igjen til helg =)


Kjøkken/ Kitchen...
Bad / Bathroom :
Spiseplassen / Diningplace:


Soverom/ Bedroom :Vi "blogges"...

-Mona
Kommentarer

Populære innlegg