Fjerning av tapet !

God Torsdag !

Snart helg...igjen ! Dagene suser avgårde. I dag trodde jeg faktisk at "pcen" hadde gått til "pices"  ettersom det kom opp mye feil meldinger og varsler ved oppstart. Jeg som har mye bilder på pc fikk nesten litt "noia" og nå trodde jeg et øyeblikk at det ikke ble bilder til bloggingen. Heldigvis fikk jeg startet den og her sitter jeg nå og skriver. En ting er sikkert ! Etterpå skal det kjøres sikkerhets kopiering av bilder over på ekstern harddisk. Det gjør jeg innimellom.

Nok om det..!

Tapetfjerning:

Det er nok ikke ofte pr i dag at noen fjerner tapet fra vegger men vist en kjøper et gammelt hus som en skal renovere så kan det forekomme. Ettersom jeg ville ha frem laften i huset så hadde jeg en del tapet å fjerne. Det var nesten tapet på alle lafte veggene vi tok frem og i tillegg var det maling under der igjen...! Snakk om å lage seg arbeid. Dette med fjerning av tapet og maling og lafte veggene generelt er min jobb. Jostein har nok av andre ting å gjøre. Fjerning av tapet er heldigvis ikke en krevende jobb, det krever bare veldig god tolmodighet.
Jostein hadde sett på Jula at de hadde tapet fjerner på damp så det var derfor vi kjøpte den, den som jeg brukte i ganga. Det var verdt et forsøk mente han og godt var det for det funker. Det blir mye fuktighet i rommet av dampen så god utlufting er viktig. Jeg gjorde dette når det var iskaldt ute så det var ikke aktuelt å lufte. Det resulterte i mye vann på vindus glassene og de frostede glassene som var på bildet i et tidligere innlegg. Luft ut, er mitt råd.Jeg bruker maske pga mye gamle lukter. Gammelt tre og tapet og damp...litt ekkelt ! Burde nok hatt en litt annen maske "man tager hva man haver.." ! Det var dagens tips, tapetfjerner --->> GOD IDÈ !

Neste trinn er fjerning av gamle spikere på lafte veggene på "kjøkkenet" for så og fjerne maling.

Ha en fin dag !Kommentarer

Populære innlegg