Male eller pusse ?

Heisan !

I morgen dere...da skal vi på Hotell. Mamma har spandert hotell weekend på oss. Hun mente vi trengte "en pause" og gjøre noe annet. Vi skal bo på Noas Ark ved dyreparken. Da kan vi nyte en god frokost for deretter shoppe litt nødvendige ting til huset i Sørlandsparken og så drar vi på messen. Er usikker på om vi skal ta en eller to netter men vi får se. Gleder meg uansett !

Ang bloggen så ser jeg at jeg må ha inn litt andre innlegg enn bare renoveringen i huset. Blir litt stusselig med bare "jobbe og material" bilder. Tenker jeg skal legge inn litt bilder i fra "Villatverrteigen" innimellom. Bloggen min het jo Villatverrteigen før, det samme het insta profilen.
De av dere som fulgte Villatverrteigen ----> jeg er her fortsatt bare med nytt navn.
Collagen under er bilder som er publisert på @behindabluedoor ! Følg meg gjerne på insta :)


Ang huset så går det sakte men sikkert fremover.
Jeg har holdt på og pusse på bjelkene som jeg viste i innlegget tidligere Jeg er ferdig med den ene stuen. Jostein har grovpusset først med vinkel sliper. Han tok først den ene stuen hvor jeg nå er ferdig og så tok han den andre delen noen dager etterpå. Når han pusset del to så måtte jeg finne på noe annet. Jeg orket ikke å være i samme etage. Alt var støv ! Det var helt grått i luften og luktet helt spesielt.
Litt sånn brent lignende lukt. Det var så ille at jeg måtte "rømme" ned i 1 etg å jobbe for jeg ble uvel av å være oppe. Jostein holdt ut han...


I 1 etage fjernet jeg tapet på en lafte vegg. Veggen er i det som skal bli et soverom. 
Jeg har ikke bestemt for om denne veggen skal pusses eller bare males. Tenker litt på saken.
Men veggen dere : VAKKER. Noen av dere har alt sett den på Facebook.Skjønner ikke helt "kunsten" på denne veggen men så er det jo slik at det er ikke alt man skal forstå seg på =) Male eller pusse frem treet ?? Tenker litt på deg jeg :)

Ha en fin dag !
-Mona

Blogglisten hits
  

Kommentarer

Populære innlegg